paawlus pisze:
po pierwsze pamiętasz chyba jak aktywny brałem udział w tym wątku w zakresie oprawy meczowej
Oczywiście, że pamiętam i dziękuję za pomoc.
paawlus pisze:
Jednak mam prawo do oceny tego jak to wyszło "live" (wirtualnie w projektach wszystko wygląda super) i robię to nie po to żeby wytykać, bez sensu krytykować i atakować, tylko żeby w przyszłości było po prostu lepiej.
Oczywiście, że możesz. Ja Twoją wypowiedź odebrałem w trochę inny sposób, ale już jest OK. Po to jest forum, aby wymieniać swoje zdanie

Teraz mam nadzieję, że wyciągniemy z tego wnioski i będzie tylko lepiej. Liczę, że już po "korektach" będziemy mogli zaprezentować się raz jeszcze w 7 meczu:).
paawlus pisze:
Nadmienię tylko w tym miejscu, że nie jestem sezonowym kibicem Turowa, jestem z nimi od przeszło 15 lat.
Ja może aż 15 nie. Ja jestem od czasu kiedy pojąłem co to jest kosz. Od czasu kiedy została we mnie "zaszczepiona" koszykówka. Podsumowując będzie to ok. 10 lat.
te4nik pisze:
Akcja plakatowo-wlepkowo-transparentowa wyszła moim zdaniem dobrze. Zebrane doświadczenia zaprocentują na pewno - gratulacje.
Dziękujemy. Miejmy nadzieję, że zaprocentuje już w 7 meczu

te4nik pisze:
Dla mnie wyglądało to tak jakby nasi zawodnicy po prostu już nie mieli sił w tej ostatniej kwarcie.
Sił, albo problemy w głowach wywołanych presją... Nie wiem, tylu ilu Kibiców, tyle będzie "pomysłów" dlaczego tak słabo poszła IV kwarta...
te4nik pisze:
Szkoda tylko, że tylu kibiców wyszło przed końcem bo nigdy mi się to nie podobało i dalej nie będzie.
Popieram Cię. Mi również nigdy się to nie podobało i podobać się nie będzie. Oglądając jakiekolwiek spotkania w TV, mi się głupio robi jak drużyna gospodarzy przegrywa, a jej kibice wychodzą przed zakończeniem... Kibice też pokazali jak są z naszą drużyną. Po porażce wczorajszej piątki wyszło przybić tyle kibiców, że na palcach jednej ręki można policzyć... Jak jest dobrze, to wszystko super, aż się roi na parkiecie od "piątkowiczów"... Ehhh.. szkoda słów...
[ Dodano: Czw Maj 29, 2008 6:20 pm ]pokemon15 pisze:
Szlak !!! Wyjazd na szósty mecz odwołany !!! Ponoć z braku chętnych

Ponad 100 zł, do tego pieniądze na jedzenie i picie, to 200 minimum trzeba zabrać. Nie dziwię się, że nie ma chętnych... Sponsorzy... to co pisałem wyżej o naszych Kibicach, sytuacja jest podobna... Jeżeli są wygrane pchają się jak się da, aby ich spiker wyczytał, że wyjazd sponsorowała fima "XY"... Jest przegrana, sponsorów nie ma...