Dzisiaj jest 23 cze 2025, 12:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: loool
obserwator
obserwator

misiek_sul pisze:
chcialbym się odnieść do wypowiedzi pana o nicku tur16 ze strony bodajże 33. Taaak, kibice Legii są naprawdę super, wspaniale wyrywają krzeselka, wbiegają na boisko i robią wstyd calemu krajowi... jeśli już chcesz przytoczyć jako wzór kibiców z jakiegoś pilkarskiego klubu to nie wybieraj kibiców Legii, bo to największa wieś i bandytyzm w Polsce. Wracając jednak do meczu to pomysl z megafonem jest git, też mam dostep, nawet bardzo latwy ]:->

troche Cie chlopaczku ponioslo, za duzo telewizji.zwlaszcza tvn.

co do piesni to pronuje zarzucanie tych zywszych i nie za dlugich piosenek-wiadomi do nich dolaczy sie pozostala czesc hali.moim zdaniem nie ma sensu teraz akcja z jakimis kartkami ze slowami piosenek-mielismy caly sezon aby urozmaicic repertuar,teraz to nie wypali.no i byloby milo abysmy lykneli cos z poludniowoc, zywe,energiczne zachowania adekwatne do sytuacji na boisku..no i doping non stop,nie tylko jaki nasi sa przy pilce.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Plan zakończenia sezonu

W czwartek o godzinie 21 na hali Centrum Sportowo Rekreacyjnego odbędzie się prezentacja PGE Turowa Zgorzelec.

Już na sam początek zaplanowano nie lada atrakcje – występ DJ’a i pokazy cheerleaders. Następnie w planie imprezy przewidziana jest historia klubu w postaci relacji radiowej dwóch dziennikarzy, udekorowana najlepszymi fragmentami z gazet w tle. Chwilę później nastąpi prezentacja drużyny – krótkie filmy z koszykarzami i ich polskimi wypowiedziami, a następnie gracze będą wychodzić na scenę i wypowiadać się w swoim języku ojczystym, po czym podpiszą piłkę i wyrzucą ją w trybuny.

Na koniec przyjdzie czas na autografy, wspólne zdjęcia i rozdanie specjalnego wydania gazety „Basket”, przygotowanego na okazję zakończenia sezonu. Impreza zakończy się po godzinie 22.

Tytuł:
rekrut
rekrut

nitroo pisze:
Plan zakończenia sezonu

W czwartek o godzinie 21 na hali Centrum Sportowo Rekreacyjnego odbędzie się prezentacja PGE Turowa Zgorzelec.

Już na sam początek zaplanowano nie lada atrakcje – występ DJ’a i pokazy cheerleaders. Następnie w planie imprezy przewidziana jest historia klubu w postaci relacji radiowej dwóch dziennikarzy, udekorowana najlepszymi fragmentami z gazet w tle. Chwilę później nastąpi prezentacja drużyny – krótkie filmy z koszykarzami i ich polskimi wypowiedziami, a następnie gracze będą wychodzić na scenę i wypowiadać się w swoim języku ojczystym, po czym podpiszą piłkę i wyrzucą ją w trybuny.

Na koniec przyjdzie czas na autografy, wspólne zdjęcia i rozdanie specjalnego wydania gazety „Basket”, przygotowanego na okazję zakończenia sezonu. Impreza zakończy się po godzinie 22.

No fajnie, fajnie :D

Tytuł:
pismak
pismak

misiek_sul nie chodziło mi konkretnie o kibiców Legii, Wisły, Lecha czy kogokolwiek przypisanego do klubu, ale moim zdaniem, kibice piłkarscy to jedni z lepszych (jak nie najlepsi) kibice. wystarczy obejrzeć kilka filmików DOPINGU... wiadomo, że czasami zachowują się niektórzy jak bydło, ale tak jest wszędzie. I zapewne są normalni kibice piłkarscy, którzy się nie biją i nie szukają zadym, tylko kibicują!

Tym bardziej, że nawet środowisko kibiców koszykarskich w Polsce czasami traci dobrą opinię, po wybrykach np. Anwilu lub Górnika.... Na przyszłość radzę mniej "napinania się" -> to był tylko przykład :)

No NITROO zapowiada się ciekawie :)
Ale i tak najlepiej będzie jutro!

Pozdrawiam! ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Halo niech mi ktoś w końcu powie bo mój transparent czeka na drugą linijkę :P

CZY KTOŚ ROBI NAPIS "THE TEAM IS OUR POWER"?

Tytuł:
pismak
pismak

mona-zgc wydaje mi się, że nikt takiego nie robi, a nawet jak, to będą dwa :D

Możesz robić swój! (moim zdaniem) :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Mam pytanko, wie ktoś czy będą jakieś koszulki przed meczem rozdawane?

Tytuł:
pismak
pismak

urys pisze:
Mam pytanko, wie ktoś czy będą jakieś koszulki przed meczem rozdawane?
juz byly

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ok zrobiłem 2 transparenty mam 2 duże zrywki konfetti :p:p Teraz pytznie do was ludzie czy przychodzimy normalnie na mecz czy spotykamy się jakoś 1,5 h przed meczem?? :) Już się nie mogę doczekać jutra :D:D:D

Tytuł:
pismak
pismak

Pewnie chodzi Ci o "Mistrz Polski"? z tego co mi się wydaje, to takowe na halę wprowadzą dopiero na koniec meczu, żeby nie było "wałka" :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16, wysłałem Ci PW ;p;p;p zalukaj ;p;p No i czy spotykamy się przed meczem ?:P

Tytuł:
pismak
pismak

BR3MEK, ja będę koło 16 :)
Ja mam worek średni na śmieci konfetti :)

Mnie już nosi :D a jutro jeszcze muszę do szkoły.... ! a tam nikt nie rozumie mojej ekscytacji i napięcia przed meczowego :D
Pozdrawiam BR3MEK :smt026

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

tur16 dokładnie o te mi chodziło, bo tych koszulek z pierwszych meczów nie mam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
Mnie już nosi a jutro jeszcze muszę do szkoły.... ! a tam nikt nie rozumie mojej ekscytacji i napięcia przed meczowego
wiem coś o tym u mnie tak samo niestety :P ok to spotkajmy się o 16 koło kolportera ok?:p

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nitroo - troszkę krótka ta pożegnalna impreza :( Ale zapowiada się dość interesująco.

Ja już za nimi (tzn. zawodnikami) tęsknię. Naprawdę zżyłam się emocjonalnie z tą ekipą i z tym coach'em. Nie bardzo jestem sobie w stanie wyobrazić Turowa bez nich, choć przecież kibicuję Czarno-Zielonym od lat. Jeszcze nigdy tak bardzo nie przywiązałam się do składu z danego sezonu, zawodnicy przychodzili i odchodzili a ja jakoś się do nich przyzwyczajałam a potem odzwyczajałam bezboleśnie. No może troszkę Roszyka szkodowałam po ubiegłym sezonie... I Mollinariego wcześniej, i Szawara... A teraz... Bez Dragisy, bez Rodrigo, nawet bez Petrović'a i reszty spółki - to już nie będzie ten sam Turów... O Filipovskim nie wspomnę. Mam nadzieję, że jeśli już mają odejść, to znajdą sobie ciepłe posadki z dala od Polskiej Ligi Koszykówki.

Jak pomyślę, że został nam jeszcze tylko jeden mecz w tym sezonie, a potem ogórki, to normalnie mnie skręca. Ale za to jaki miecz! Mam nadzieję, że jutro będziemy świętować o wiele huczniej i weselej niż w czwartek. Marzę o tym, żeby Dragisa mógł odebrać z rąk włodarzy ligi złoty mistrzowski puchar. Chciałabym widzieć jego minę w tym momencie. Byłabym przeszczęśliwa. Zasłużył na to. Jest kapitanem naszej drużyny, którego powinniśmy pamiętać przez lata.

Eh, tak mi się jakoś sentymenta włączają... Sorki za OT...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.