Dzisiaj jest 18 cze 2025, 8:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
do fan turowa -wystarczy dokładnie przeczytać i jest wszystko jasne KTo ustla warunki

Wiem,wiem no ale czy kk nie mogło wynegocjować lepszych warunków??Dobra sorry że tak zacząłem nalegać,koniec tematu.Jeszcze raz sorry :smt023

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Wiem,wiem no ale czy kk nie mogło wynegocjować lepszych warunków??

Rozumiem, że nie jesteś członkiem KK i żałuję, ale wybacz, bo mi jako prezesowi KK TUR leży szczególnie na sercu dobro KK TUR i jego członków. Jako prezes KK nie mogę negocjować z prezesem klubu warunków sprzedaży koszulek dla wszystkich mieszkańców miasta, bo ani to nie leży w moich kompetencjach, ani w moim (czytaj KK TUR) interesie. Cena 100 zł będzie ceną koszulek, za którą będą one dostępne w sklepiku klubowym, a o ile zrozumiałeś co napisałem, to wiesz, że cena promocyjna dla KK TUR jest dostępna tylko do 20.09.2008 i od tego terminu nie ma żadnego ustępstwa ze strony klubu. Przykro mi, ale musisz zrozumieć, że członkostwo w KK niesie za sobą pewne przywileje i korzyści (cena np koszulek), ale zmusza też czasem do przestrzegania wielu zasad i obowiązków, które szczegółowo określa statut KK i regulamin.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Troszkę drogo dla niezrzeszonych :( Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Fan Turowa - ja też nie jestem członkiem KK ale rozumiem postawę Grengo. Tak to już jest, że klub dba przede wszystkim o swoich członków i nie ma obowiązku przejmowania się ogółem kibiców Turowa. I tak dobrze, że koszulki czy inne gadżety będą dostępne w sklepiku kibica. Ceny są wysokie, ale rozumiem, że firma Spalding gwarantuje pewien standard.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cena koszulek jest dość wysoka, jednak wydaje mi się, że są tego warte - porównując te zeszłoroczne.
Liczyłem, że tegoroczne stroje będą jednak zielone/ciemnozielone - rozumiem, że prezes Waśniewski kierował się w tym względzie względami reklamowo-sponsorskimi (na czarnym lepiej widać logo). Szkoda, bo zielony kolor jest milszy dla oka, pozytywniejszy i lepiej widoczny, a tak w tych czarnych trykotach znikniemy na trybunach...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Grengo oczywiście cie rozumiem.Bardzo przepraszam za mój komentarz no bo troche się zdenerwowałem jak zobaczyłem cenę.Jeszcze raz bardzo cie przepraszam Grengo

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Do fan turowa:

Nie zdenerwował mnie Twój post więc nie ma problemu, ale uważałem, że oprócz Ciebie pewnie jest jeszcze grupa ludzi którym należą się jakiekolwiek wyjaśnienia z mojej strony dlatego opisałem to wszystko we wcześniejszych postach.

paawlus pisze:
Liczyłem, że tegoroczne stroje będą jednak zielone/ciemnozielone - rozumiem, że prezes Waśniewski kierował się w tym względzie względami reklamowo-sponsorskimi (na czarnym lepiej widać logo). Szkoda, bo zielony kolor jest milszy dla oka, pozytywniejszy i lepiej widoczny, a tak w tych czarnych trykotach znikniemy na trybunach...

kolor czarny jest obowiązującym kolorem dla członków KK natomiast w sklepiku będą dostępne również koszulki w kolorze białym (mówimy o koszulkach meczowych), wydaje mi się, że koszulki polo i t-shirt będą w większej gamie kolorystycznej.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

piro pisze:
www.zegnaj-piro.com

Serpentyny, sreberka, balony, zimne ognie, ognie bengalskie, wulkany itp.

Ja rozumiem, że reklama dźwignią handlu....ale bez jaj proszę :smt084

Ostatnio zmieniony 05 wrz 2008, 18:56 przez jaro28, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Uwaga forumowicze - Admin grasuje... piro już został usunięty, ten jednopostowiec... ]:-> : :smt026 :smt044 :smt082 :P

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jaka jest rozmiarówka koszulek? Nigdzie tego nie podaliście, a jest to naprawde ważne:) Na stronie Spaldinga znalazłem taki produkt, a przy nim rozmiarówke http://www.dogged.pl/odziez/stroje_kosz ... SENTIAL_03 Mógł by sie kto dowiedzieć jak to jest z tymi rozmiarami? Bo sam niewiem na jaki rozmiar sie zdecydować, a o ile wiem jest więcej takich osób które maja ten sam mankament. No i czy zamawiający z poza kk będa mieli na koszulkach logo kk czy logo plk? Jak to będzie? Czekam na odpowiedź:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Zielak pisze:
Jaka jest rozmiarówka koszulek?

L,XL,XXL,XXXL,XXXXL, o ile wiesz jak ja wyglądam, to podpowiem Ci, że ja dla siębie biorę koszulkę w rozmiarze XXXL.

Zielak pisze:
No i czy zamawiający z poza kk będa mieli na koszulkach logo kk czy logo plk?

Logo KK będą mieli wyłącznie członkowie KK. Na obecną chwilę nie wiadomo jeszcze jakie będzie logo ligi, bo nie ma sponsora tytularnego, tak więc nawet nasz prezes wysłał koszulki zawodników do zadruku ale bez logo ligi i dopiero jak się sytuacja wyklaruje to będzie robiony dodruk.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

grengo pisze:
L,XL,XXL,XXXL,XXXXL, o ile wiesz jak ja wyglądam, to podpowiem Ci, że ja dla siębie biorę koszulkę w rozmiarze XXXL.

hmmm nie chodziło mi o rozmiary tylko o wymiary poszczególnych rozmiarów;) długość szerokość w cm :) Są takie informacje?

grengo pisze:
ogo KK będą mieli wyłącznie członkowie KK. Na obecną chwilę nie wiadomo jeszcze jakie będzie logo ligi, bo nie ma sponsora tytularnego, tak więc nawet nasz prezes wysłał koszulki zawodników do zadruku ale bez logo ligi i dopiero jak się sytuacja wyklaruje to będzie robiony dodruk.

Okej, dzieki za info
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo opisz sie w cm :smt082

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mam kilka pytan dotyczących sposobu kibicowania:

1. Czy KK będzie miał swojego muazina, który będzie nakręcał melodię przez "tubę" i nadawał temat przyśpiewek?
2. Czy KK dalej pozostaje przy archaicznych "Mróweczkach", a może zdecyduje sie na jakieś nowości?
3. Czy np. w trakcie przerw pomiędzy kwartami nie byłoby fajnym rozwiązaniem rozwinięcie sektorówki- jezeli takowa jest lub jest w produkcji? Np. w sektorze "E"- bądź miejscu lepiej widocznym. Chodzi mi o transmisje TV i nie tylko- radiowe tez :grin: .
4.Doping w Zgorzelcu jest fajny ale czy nie warto byłoby się zastanowić nad pewną modyfikacją w postaci melodii, przyśpiewkę/ki którą śpiewałoby się przez dłuższy czas?. Chodzi mi o to aby w dopingu nie było przestojów lub rwanych tematów - coś wzorem dopingu w Grecji. Może to i utopia ale może warto byłoby spróbować. Fajnie byłoby stworzyć coś swojego, ale można tez użyc plagiatu w polskojęzycznej wersji- Olimpiakos chyba by się nie pogniewał.
5. Klub Kibica klubem kibica ale czy bierze się pod uwagę próbe zaktywizowania pozostałej części publiki i zaopatrzenie ich w róznego rodzaju gażety, albo forma jakiegoś apelu do ludzi którzy będżą chodzić na mecze aby w owe gadźety się zaopatrzyli. Nie wszyscy przecież chodzą w krawatach i noga na nogę na meczach. I tacy są potrzebni dla przeciwwagi :P i nadania rangi spotkaniom.
6. Fajny efekt dawał kibic z trabką - nie wiem czy jest w KK, ale mi się ta altówka podobała. A, coby się nie okazało, że zaraz będziemy mieli na Maratoskiej i w Libercu orkiestrę symfoniczną :lol: . Lubię muzykę klasyczną ale niekoniecznie w trakcie meczu Turów- Prokom i innych. :lol:
Jeżeli te kwestie były juz poruszane to sorki za powtarzanie tematu . Sezon się niedługo zaczyna i pomyślałem, że skoro zawodnicy się przygotowują to dobrze by było aby kibice też się do sezonu przygotowali.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
grengo opisz sie w cm :smt082

dokładnie? 186 wzrost
110 cm w pasie
124 cm klatka piersiowa

Tytuł:
gaduła
gaduła

grengo pisze:
dokładnie? 186 wzrost
110 cm w pasie
124 cm klatka piersiowa
Też taki opis na forum ;) teraz musisz uważać, abyś nie znalazł się na ustach tego "zdolnego piosenkarza" :D:D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.