Dzisiaj jest 03 lip 2025, 9:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Celowniczy pisze:
Niestety zajścia nie widać. Po ilości krwi na podłodze można mniemać, że uderzenie było solidne!

nos mu polamal to lekko walnac niemogl

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szkoda że nasi rzucający nie byli wczoraj tak skuteczni jak Saso.Mecz byłby wygrany w cuglach.Trzeba jednak przyznać że Filip głowę ma mocną.Gostek który wyłapał nie wygląda mi na kibica,lecz na zwykłego niedowarościowanego krawaciarza.Nie zmienia to jednak faktu że takie zdarzenie nie powinno miec w ogóle miejsca.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Filmik z meczu: http://pl.youtube.com/watch?v=J1RHa6LLbBw

Tytuł:
rekrut
rekrut

To jest przedstawiciel firmy BROK osoba posiadająca akredytacje dlatego uważał ze może sobie pozwolić na takie zachowanie. Trenera Turowa również nie można usprawiedliwiać - fakt poniosły go nerwy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

@Tomski : ,,W defensywie nie do pokonania,w ofensywie nie do zatrzymania!!'' - To jest o druzynie o ktorej mysle ? ;) bo jak tak to niestety cos tu jest nie tak ..

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Skrzynek pisze:
@Tomski : ,,W defensywie nie do pokonania,w ofensywie nie do zatrzymania!!'' - To jest o druzynie o ktorej mysle ? ;) bo jak tak to niestety cos tu jest nie tak ..

A jakie to ma znaczenie-ładnie brzmi i nic Tobie do tego :P

[ Dodano: Nie Gru 14, 2008 1:19 pm ]
Robacop9 pisze:
To jest przedstawiciel firmy BROK osoba posiadająca akredytacje dlatego uważał ze może sobie pozwolić na takie zachowanie. Trenera Turowa również nie można usprawiedliwiać - fakt poniosły go nerwy.

Znaczy się z browaru-to może lekko wstawiony ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak to mówią na forum AZS-u - Filipovskiemu BROK nie podchodzi ..

Tytuł:
pismak
pismak

kto dobil ten rzut bo w prw mowili ze Swanson na filmiku wyglada jak by Mojica i na plk live bylo ze Mojica

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

NoBody pisze:
kto dobil ten rzut bo w prw mowili ze Swanson na filmiku wyglada jak by Mojica i na plk live bylo ze Mojica

W sumie dla nas to nie żadnego znaczenia,a że podają za każdym razem innego zdobywcę punktów to fakt.

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://sport.onet.pl/1,16,11,51418128,1 ... AT=1248723

Tu znalazłem coś takiego :

Filipovski szedł do szatni po meczu,
jednak droga był nie zabezpieczona przez
ochronę, podszedł do niego facet, który go cały mecz prowokował, zaczął do niego
krzyczeć,lżyć jego matkę, złapał za marynarkę, zaczęła się szarpanina, następnie Filipovski
uderzył głową.
Dlaczego - jeśli winnym był Saso Filipovski -
obecni przy tym zawodnicy AZS-u (m.in. Ime Oduok) rzucili się na pomoc nie
swojemu fanowi a właśnie trenerowi przyjezdnej drużyny? Dlaczego ochrona
obiektu, po wpuszczeniu w obręb zamknięty, prowokującego Zgorzelczan miejscowego
kibica zamiast interweniować w sposób właściwy - czyli dążyć dorozdzielenia
uczestników zajścia - skupiła się na "pałowaniu" słoweńskiego trenera?

Co Wy na to ...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Na forum e-basketu "wolf" pisze:
Cytuj:
nie byłem świadkiem, ale było mniej więcej tak. Artur M. (były "działacz" stowarzyszenia AZS, obecnie przedstawiciel jednego ze sponsorów) szedł za saso i wrzucał mu od różnych, a gdy nazwał go skurwysynem, dostał z bańki.

Cytuj:
To nie był kibic AZS- Ochrona na teren szatni nie wpuszczała żadnego z kibiców. Facet ten siedział na ławce AZS. Tuż po skończonym meczu w sposób więcej niż chamski obrażał schodzących do szatni koszykarzy PGE a w szczególności Danielsa. Byłem świadkiem jego ataku jeszcze na hali na trenera Filipowskiego. Żaden z kibiców AZS nie zrobił tego o czym zostało napisane. Dziwnym jest fakt że człowiek ten siedział przy trenerach- nie brał udziału w dyskusjach- nie wiem jaka rolę pełnił- mógłby to określić Pan Leszek Doliński. Wracając do głównego wątku w momencie gdy trener Filipowski schodził, człowiek ten używał w stosunku do niego obraźliwych słów, gestów i prowokował go. Trener Filipowski od tego człowieka odgrodzony był kordonem ochrony Firmy Szabel. Słyszał jak go obrażano bowiem zareagował jednakże widząc iż jest to człowiek stojący w tłumie kibiców - zaznaczam kibiców za ławka AZS - uśmiechnął się i zszedł do szatni. W chwilę później udał się tam ten mężczyzna. Wnoszę z tego, że wszedł do strefy szatni bez żadnego problemu, iż jest blisko związany z zespołem lub zarządem obiektów sportowych Koszalin. Po tym meczu wszyscy którzy przyszli kibicować świętowali zwycięstwo- ten człowiek tego nie robił- obrażał przyjezdnych gośc- TO NIE KIBIC AZS.
za forum koszalińskim: http://forum.gk24.pl/Koszykowka-Trener- ... 10009.html

Niektórzy już jednak swoje internetowe wyroki wydali. W świat poszło, że Filipovski bije ludzi. ŻENADA.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Polska Liga Koszykówki jest bardzo słaba.Dotyczy to zarówno zespołów,obiektów jak i załego zarzadu PLK.W Polsce brak odpowiednich obiektów.Każy przejaw boiskowej agresji powinien byc przez władze PLK stanowczo pietnowane i karane.To samo dotyczy sedziowania.Marzy mi sie hiszpanski model sedziowania.W przypadku jakiegokolwiek pajacowania przy lini,podważania decyzji sędziowskich przez trenerów jak i zawodników,konczy sie dachem.Nie ma żadnej dyskusji,przepis jest jasny i jest bezwzglednie egzekwowany.U nas natomiast siuraki z gwizdkami upominaja,wdaja sie w dyskusje i przekomarzania.W ten sposób osłabiaja swoja pozycje i pozwalają na cudaczne zachowania tranerów i zawodników.Kibice zaś utozsamiaja sie z zawodnikami i trenerami i awantura gotowa.

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://superbasket.blox.pl/2008/12/Fili ... nerwy.html

Karać Filipowskiego już teraz, nazywać go bokserem, gburem i agresorem czy może jednak poczekać na wyjaśnienia, przebadać całą sprawę i ustalić wersję, bo ja już słyszałem ich kilka. Zapraszam do dyskusji.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Według mnie Filipowskiego kara nie ominie.Tak samo jak nie ominie ona klubu z Koszalina za zaniedbania w zapewnieniu bezpieczenstwa.Co sie stało to sie nie odstanie i teraz przyjdzie nam czekac na oswiadczenie skostniałego zarzadu PLK.

Tytuł:
pismak
pismak

tu kawalek fragmentu z oswiadczenia prezesa Basketu kwidzyn odnosnie odwolanego meczu z prokomem :

Ciągłe zmiany terminarza, ostatnio okres między Świętami a Nowym Rokiem, wycofywanie się zespołów, źle zbudowana tabela, nieprzemyślane decyzje zarządu, nieżyciowe regulaminy- szczególnie przepisy o graczach zagranicznych, słaby poziom sędziowania, powodują totalny bałagan oraz kompletną dezorganizację rozgrywek. To wszystko w oczach obserwatorów czyni z PLK groteskową organizację, z którą za chwilę nikt nie będzie chciał współpracować- ani sponsorzy, ani telewizja ani kibice. Powoli stajemy się koszykarskim skansenem i aż dziw bierze, że to właśnie nam powierzono organizację ME 2009.

Decyzja Prezesa zaświadcza jeszcze o jednym, że w PLK są równi i równiejsi. Ciekawe czy gdyby w Banku BPS Basket Kwidzyn miała miejsce taka sytuacja Prezes Wierzbowski tak szybko podjąłby decyzję o przełożeniu meczu. Na pewno nie !

zobaczymy jaka bedzie odpowiedz
basket chce za o 30 000 tys odszkodowania wiec pewnie koszalin i saso dostana kare zeby sie zwrocila suma i jeszcze cos plk zarobi pewnie

Ostatnio zmieniony 14 gru 2008, 14:10 przez NoBody, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.