gabii pisze:
PLOTECZKI I CZYTAM I NIE WIERZE ,ŻE LUDZIE POD PRZYKRYWKA ANONIMOWOSCI INTERNETU....?
co jak co ale anonimowości to internet nie zapewnia...trzeba się sporo natrudzić by to osiągnąć...
a co do przedmiotowej sprawy... powiem tak nie podejrzewam żeby ludzie zatrudnieni w ośrodku spoczeli na laurach i odcinali kupony od wypracowanej opinii...raczej są jej ofiarami właśnie... naprawdę jedna i druga strona moze wyciągnąć przykłady na potwierdzenie swoich tez i zapewne jedna i druga bedzie miała rację. Problem w tym że poruszamy się w tak delikatnych kwestiach jak zdrowie a nie ma nic bardziej subiektywnego i emocjonalnego.
Ogólnie zgorzelecka służba zdrowia stoi na niskim poziomie i to jest fakt z którym dyskutowac nie należy raczej, osobiście doświadczyłem jakości oferowanych usług i jest to traumatyczne przeżycie, o głebokiej kieszeni nie wspomne.
Problemem ośrodka jest to że jego twórca (z tego co wiem) zaczął pełnić wiele funkcji i nie poświęca już tyle czasu co kiedyś, taki nasz Religa, który zajmuje się już wszystkim tylko nie leczeniem. I nie wiem czy to dobrze czy źle...tylko szkoda że nia ma godnego następcy.