Dzisiaj jest 17 cze 2025, 19:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Ernesto pisze:
Ciekawe kto się podaje na forum za nikosa, bo to że zainwestował w słownik i lekcje Języka Polskiego szczerze wątpię.

Witam
Zawsze byłem w szkole słaby z wielu przedmiotów.Miałem to w pupie.W moim artystycznym życiu mogłem sobie jak widać dobrze poradzić.Ale jak widać również po pięćdziesiątce robię postępy.
Nikos

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Na interii od jakiegos czasu pisuje w komentarzach niejaka Jola.
Ona zawsze zadaje jedno pytanie, które tu pasowałoby idealnie do Waszej wesołej trójki .:)

[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 8:58 am ]
nikos pisze:
Ernesto pisze:
Ciekawe kto się podaje na forum za nikosa, bo to że zainwestował w słownik i lekcje Języka Polskiego szczerze wątpię.

Witam
Zawsze byłem w szkole słaby z wielu przedmiotów.Miałem to w pupie.W moim artystycznym życiu mogłem sobie jak widać dobrze poradzić.Ale jak widać również po pięćdziesiątce robię postępy.
Nikos

Heh , wiesz co gdybyś napisał coś w rodzaju"Tak panowie byłem zawalony robota żona mi to napisała, brat kolega sekretarka,ale myśli sa moje" to byś się trochę podbudował w moich przynajmniej oczach.
A tak kolejna ściema dla naiwnych,że mu w szkole słabo szło ale 50- letnie zaniedbania edukacyjne teraz w ciągu kilku tygodni nadrobiłeś.

Posty o odwołaniu koncertu sa całkiem inne stylistycznie niż to co napisałeś teraz, przecież to widać gołym okiem.

[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 9:00 am ]
nikos, z tym życiem artystycznym to się tak nie rozpędzaj, bo disco relax na polsacie to niekoniecznie sztuka.Ale jak na lokalne warunki to jesteś artysta jakich mało.... w powiecie przynajmniej.

Tytuł:
rekrut
rekrut

haloooooo
czy to temat o Marylce??
proponuję żebyście (Przekorny i Krytyczny) założyli sobie jakiś swój osobny wątek, na którym będziecie mogli dawać sobie po razie, umieszczać swoje CV (tak, jak to ma prawie miejsce wyżej)- w swoim dwuosobowym towarzystwie;
sory, ale mnie to męczy :roll:

Ostatnio zmieniony 17 lut 2009, 12:21 przez matryca, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

[
[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 8:58 am ]
nikos pisze:
Ernesto pisze:

Heh , wiesz co gdybyś napisał coś w rodzaju"Tak panowie byłem zawalony robota żona mi to napisała, brat kolega sekretarka,ale myśli sa moje" to byś się trochę podbudował w moich przynajmniej oczach.
A tak kolejna ściema dla naiwnych,że mu w szkole słabo szło ale 50- letnie zaniedbania edukacyjne teraz w ciągu kilku tygodni nadrobiłeś.

Posty o odwołaniu koncertu sa całkiem inne stylistycznie niż to co napisałeś teraz, przecież to widać gołym okiem.
[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 9:00 am ]
nikos, z tym życiem artystycznym to się tak nie rozpędzaj, bo disco relax na polsacie to niekoniecznie sztuka.Ale jak na lokalne warunki to jesteś artysta jakich mało.... w powiecie przynajmniej.

Witam
Widzę że już dorobiłem się sekretarki albo kogoś do pisania.Mówiłem że się z wielbłądem bić nie zamierzam.Kiedyś ktoś mnie nauczył trochę komputera więc robię co mogę.
Ernesto możesz myśleć co chcesz o mnie,ale tu naprawdę nie trafiłeś.
Nikos

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A Maryla nie zdążyła wrócić ..http://www.se.pl/rozrywka/plotki/rajskie-wakacje-maryli_89971.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

Widzę, że zamiast Maryli Rodowicz mamy koncert na dwa głosy. Jestem trochę jakby zniesmaczony tym dialogiem. Z jednej strony dwóch poważnych facetów wypowiada się o sobie w sposób jednoznaczny, z drugiej zaś odkrywa sposób funkcjonowania osób zatrudnionych w instytucjach publicznych. Ta dyskusja jednak nie ma nic wspólnego z M. Rodowicz, pomimo, że dotyczy osoby zarządzającej placówką kultury.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

matryca pisze:
Alex gdzie jesteś?? :)
bo to porażka po prostu

Dokładnie bo jak na razie mamy 3 strony w tym 4 posty są o Maryli, a reszta o Muzeum i edukacji Nikosa

muzyka_miasta pisze:

Pewnie okazja w biurze podróży była 'Kuba - last minute'

Najlepsze jest to:
"Jak na gwiazdę muzyki przystało Rodowicz nie mogła nie zaśpiewać i zagrać kilku kubańskich rytmów razem z tubylcami. "

... z zapaleniem strun głosowych musiała wycharczeć coś w stylu M. Wiśniewskiego

Ostatnio zmieniony 18 lut 2009, 11:12 przez Gero, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Gero pisze:
Dokładnie bo jak na razie mamy 3 strony w tym 4 posty są o Maryli, a reszta o Muzeum i edukacji Nikosa

Bądźmy sprawiedliwi - lepsze te 3 strony niż 4 posty o Maryli ;)

Cytuj:
www.radiotri.pl - Twoje Radio Internetowe --> YELLO_35 wejdź i posłuchaj

Łorany- do mnie apelujesz? A Yello puszczacie? ;)

przekorny pisze:
Mozemy przecież wyodrębnić tutaj nowy wątek. Proponuję tytuł: Kariera Nikodema Krytycznego :smt026

Odnoszę dziwne wrażenie , że gdyby to była Kariera Nikodema Przekornego to byłbyś zadowolony w pełni ;) Może to o to chodzi...

Tytuł:
rekrut
rekrut

nikos pisze:
Witam
Koncert nie został odwołany lecz przeniesiony.Nie mniej jednak osoby które nabyły bilety w kasie Centrum i Tawernie mogą im zostać zwrócone za niedogodny termin.Bilety są oznaczone i nie mogą wśród nich znależć się bilety zakupione w zakładach pracy.
Bilety zostały sprzedane wszystkie, więc ci co oddadzą zrobią przyjemność tym którzy jeszcze ich nie mają.
Nikos

Informacja ze strony głównej z dzisiaj:

Bilety można nabyć w kasie Centrum Sportowo-Rekreacyjnego oraz w Tawernie Naoussa. Szczegółowe informacje można znaleźć w kalendarzu imprez.

To jak jest z tymi biletami.
Czy ktoś Panie Nikos może mi odpowiedzieć gdzie mogę oddać bilety kupione w Elektrowni, bo nie wybieram sie na koncert M. Rodowicz w marcu, jak już wróci z Kuby, bo wtedy mnie nie będzie w Zgorzelcu ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

ambitne i długie partie czytam chętnie- i te, które wybieram; nie te, które są serwowane na każdym kroku, pełne żółci ot tak, dla zasady- a może to tak w ramach leczenia się z kompleksów :)

na tym kończę, bo to widzę sensu nie ma

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.