Dzisiaj jest 18 cze 2025, 0:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35
Cytuj:
Zapadły decyzje - świecę na zielono :)

Świecić to masz teraz przykładem,...nie na zielono. Zastanawiam się jak dużo wody w Nysie upłynie, zanim to sobie uświadomisz i zaprzestaniesz bezsensownej paplaniny.
Póki co,...gratuluję. I pamiętaj,..mam Ciebie teraz na oku.... ;-)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Świecić to masz teraz przykładem,...nie na zielono

Ale nie ma takiego obowiązku :) Na szczęscie...

przekorny pisze:
Zastanawiam się jak dużo wody w Nysie upłynie, zanim to sobie uświadomisz i zaprzestaniesz bezsensownej paplaniny.

Na Twoim przykładzie też mnie to zastanawia...

przekorny pisze:
Póki co,...gratuluję

Podziękować ;)

przekorny pisze:
I pamiętaj,..mam Ciebie teraz na oku....

I vice versa - przy czym ja mam narzędza do edytowania Twoich postów i nie zawaham się ich użyć ;)

btw - szkoda , że nie było Cię u Piotrka w muzeum - bardzo ładnie , śmiesznie i ciekawie mówił p.Smektała :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35

Cytuj:
btw - szkoda , że nie było Cię u Piotrka w muzeum - bardzo ładnie , śmiesznie i ciekawie mówił p.Smektała :)

A to Piotrek ma jakieś Muzeum??? :shock:
Miałem przyjść, ale towarzystwo wzajemnej adoracji pożarłoby mnie na kolację,..he he.

A tak serio,..rzeczywiście miałem przyjść, ale wyniknął problem z czasem, skutkiem czego pojawiłem się u Kaktusa nieco później, z nadzieją, że towarzystwo przeniesie się tam po zakończeniu spotkania ze Zdzichem Smektałą.

Szkoda, bo już w czasach chłopięcych czytywałem go, kiedy pracował jeszcze w "Gazecie Robotniczej". Świetne pióro, doświadczony dziennikarz i wielce ciekawa osobowość.
Poznałem go wiele lat temu osobiście, raz drogą mailową przeprowadzałem z nim wywiad, kiedy sam pracowałem w gazecie.
Może następnym razem się uda.... :smt111

Ostatnio zmieniony 21 lut 2009, 21:20 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

nie bardzo rozumiem, dlaczego krytyczny obraził się na admina i to jakby stało się powodem zakończenia żywota tego nicka. jeżeli krytyczny jest p.a. i dyrektorem muzeum, to wydaje się, że bez względu na nicka jest tą samą osobą. a zatem jego wypowiedzi będą odzwierciedlały zdanie jednej osoby.
każdy z nas piszących na forum czasem coś walnie, ale trzeba z tego umieć wyjść z honorem. dla mnie odejście od nicka ale pozostanie na forum jako obrażenie się na prowadzącego forum jest po prostu dziecinadą.
w końcu, gdyby nie podjął dyskusji z przekornym w wątku o koncercie , gdyby założył od razu nowy wątek, sprawa wyglądałaby inaczej. ja to odebrałem tak, że dyrektor muzeum prowadzi dyskusję z byłym jego pracownikiem w wątku, który z muzeum nie ma nic wspólnego. i chociaż przekorny uważa, że ma, to dyrektor powinien umieć tę dyskusję przerwać, a w zasadzie jej nie podejmować.
na tym forum była dyskusja dotycząca jakubów. i też na krytykę krytyczny odpowiedział, jak odpowiedział. że zabierze zabawki i niech ktoś inny się tym zajmuje.
uważam, że od dyrektora muzeum miejskiego należy wymagać trochę więcej, a nie wdawanie się w tego typu dyskusje na forum

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
A to Piotrek ma jakieś Muzeum???

Dajesz się podpuszczać w tak marny sposób - wiedziałem , że się tego czepisz :smt026

przekorny pisze:
Miałem przyjść, ale towarzystwo wzajemnej adoracji pożarłoby mnie na kolację,..he he.

Przeceniasz siebie - nie byłeś nawet tematem w rozmowach...
Może to wynikać z faktu , że chyba nie jesteś traktowany poważnie skoro bezpodstawne oskarżenia rzucasz... 8)
Ale to tylko moje odczucia - a , że te są chybione to już kiedyś pisałeś - więc nie ma się czym przejmować ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35

Cytuj:
Dajesz się podpuszczać w tak marny sposób

W końcu doczekałem się rzetelnej samokrytyki z Twojej strony... ;-)

Cytuj:
Może to wynikać z faktu , że chyba nie jesteś traktowany poważnie skoro bezpodstawne oskarżenia rzucasz... 8)

Traktujemy się więc w podobny sposób. :P O tym myślałem pisząc,..towarzystwo wzajemnej adoracji. Przyjaciółka z byłego miejsca pracy, obecny pracownik muzeum, tubka PO i ze dwóch obecnych serdecznych "kumpli". Nie przyjmiecie faktów choćby wam je podano na tacy. :roll: :lol:

Cytuj:
Ale to tylko moje odczucia - a , że te są chybione to już kiedyś pisałeś - więc nie ma się czym przejmować ;)

Nie przejmuję się nawet w najmniejszym stopniu. 8)

Ostatnio zmieniony 22 lut 2009, 16:25 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Cytuj:
Ludzie Twojego pokroju pisząc coś złośliwego i nie widząc riposty, popadają w samouwielbienie święcie przekonani, że pokonali przeciwnika,... własną "inteligencją". :lol:

Niedawno to napisałeś - pasuje tu jak ulał ;)

Nie wypada mi dyskutować z Tobą (wszak tytuł moda zobowiązuje ;) ) i w sumie to mi się nawet nie chce czasu marnować.

Z mojej strony EOT.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie wypada mi dyskutować z Tobą (wszak tytuł moda zobowiązuje ;) )

Jesteś zatem utytułowanym człowiekiem, drogi YELLO_35. :roll: :roll: :smt082

Zanim zaczniesz ganiać po Zgorzelcu i chwalić się wszystkim, że nosisz tytuł moda na tym forum, spieszę Cię powiadomić, że jest to jedynie funkcja, nie tytuł. Tak jak konserwator nie jest tytułem, lecz określeniem funkcji jaką pełni.

Cytuj:
...i w sumie to mi się nawet nie chce czasu marnować.

O niczym innym nie marzyłem, jak właśnie o tym, żebyś swojego nader cennego czasu nie marnował na mnie. Próbowałem Ci to nawet w sposób w miarę jasny kilkukrotnie przekazać,...ale bezskutecznie jak do tej pory... :smt023

Tytuł:
VIP
VIP

Przekorny, czy Ty specjalnie próbujesz podjąć potyczkę z modem, czy mi się wydaje?
Skończcie tą nierówną walkę... proszę po dobroci ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Aleksander, ponieważ niedwuznacznie dajesz mi do zrozumienia, że nie mogę odpowiadać na zaczepki Twojego nowego moda oraz że mam zaprzestać poruszania tematu Muzeum oraz jego dyrektora,... to ja pozwolę sobie udać się na krótki "urlop wypoczynkowy" od dyskusji na forum. :|

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
Skończcie tą nierówną walkę... proszę po dobroci ;)

Nie no Alex - ja nie potrzebuję pomocy - poza tym skończyłem (pisząc EOT) rozmowę z człekiem , który myśli , że kogoś kto jest modem na kilku ogólnopolskich portalach podnieca fakt bycia nim na lokalnym ;)

Mało tego - przed kamerą też nie wystąpię z Przekornym - choć swoich słów i "odtajnienia" facjaty się nie obawiam 8)

btw - urlop to dobry pomysł :smt023

Tytuł:
pismak
pismak

Jeszcze kilka dni i zostaną już tylko czytający. Tylko czy będzie co czytać?

Swoja droga czy tak wielu i tak często musi szukać tu przeciwnika?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko pisze:
Swoja droga czy tak wielu i tak często musi szukać tu przeciwnika?

ot co!!! Coraz częściej zauważam, że zamiast dyskusji mamy do czynienia z "walką na słowa"

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

To nie jest charakterystyczne dla tego akurat forum. Zobaczcie na wszystkie możliwe miejsca w Polsce i nie tylko / rząd , samorzady , zakłady pracy, kluby sportowe itp./ Wszędzie wyscig szczurów oparty na walce z każdym kto pod ręka i nie koniecznie musi mieć inne zdanie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

poziom dyskusji na forum w pewnym sensie odzwierciedla poziom funkcjonowania sfery publicznej. jeżeli w istotnych sprawach dla mieszkańców poruszanych na forum nie ma rzetelnej informacji, jeżeli osoby funkcjonujące za publiczne pieniądze - czy to radni, urzędnicy czy pracownicy jednostek wypowiadają się jako osoby prywatne w sprawach nie prywatnych ( z małymi wyjątkami), to chyba coś jest nie tak.
wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi, więc nasuwa się następne : czy odpowiadać nie chcą, bo czytelnicy nie muszą wszystkiego wiedzieć, czy też liczą na to, że czytelnicy zapomną ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.