Dzisiaj jest 19 cze 2025, 21:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

,,powiedziec,, nie widzisz ze nie usunol ?

Pelka

Tytuł:
rekrut
rekrut

Myślę że już nie te czasy gdy ludziom zamykano usta. Nie daj się Aleksangrze !!!

Tytuł:
VIP
VIP

Temat nie zostanie usuniety. Kazda opinia jest indywidualnym zdaniem kazdego uzytkownika, za ktora on sam ponosi odpowiedzialnosc i jezeli tylko nie sa lamane zasady regulaminu, to nie zostanie usunieta.

Szanuje zdanie wszystkich osob zabierajacych glos w dyskusji, a forum.zgorzelec.info powstalo po to, aby kazdy mogl wyrazic swoje zdanie, zatem wszelkie proby zewnetrznego filtrowania informacji zamieszczanych na tym forum beda odpierane, o ile nie beda zasadne.

KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ w artykule 54 stanowi:

1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. (...)

Czy musze dodawac cos jeszcze ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

jestem calkowicie neutralnym swiadkiem dyskusji (chodz tez wczesniej napisalam swoje 2 grosze ), ale po dlozszym czytaniu postow co niektorych tu sie wypowiadajacych mam wrazenie ze czerpia ONi tjakas satysfakcje z tego ze moga oczerniac w sposob RAZACY czlowieka , ktory z cala pewnoscia (jak kazdy z nas ma wady i zalety ) wiele trodu wlozyl aby taki osrodek powstal .
I jeszcze dodam ze takich(...) textow jak pisze miss Jagna nawet bym nie komentowala. - tresc (...) usunieta, prosze o powsciagliwosc w przymiotnikach okreslajacych wypowiedzi innych uzytkownikow /admin

Dlaczego tutaj piszacy nie powiedza konkretnie w punktach np. ze chcieliby aby zmienilo sie TO lub Tamto i jak mozemy wspolnie temu zaradzic ?
Tylko odrazu kogos zgladzic , zniszczyc nie dac mu szansy aby odpowiedzal lub wypowiedzial sie na celujace pytanie .
Takie jest moje zdanie i troche jak sie CO NIEKTORYCH czyta to tak jakby na jarmarku.

sorry , ale ponioslo mnie troche .

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pełko , nikt tu nie chce nikogo zniszczyć , czy zmieszać z błotem . Wszyscy wiedzą , że prof. Śliwiński wlożyl wiele trudu w powstanie tego ośrodka . Jak i komu mamy chociażby zasugerować zmiany na lepsze jeżeli nikt kompetentny nie chce podjąć dyskusji na forum ? Przecież wszyscy mają do tego prawo . Z pewnością większość uczestnikow tej dyskusji wymieniloby poglądy z osobami mogącymi podnieść dobre imię ośrodka . Ale takie osoby nie chcą z nami dyskutować . Ciekawe dlaczego ?

Tytuł:
VIP
VIP

post jagny został usuniety ze wzgledu na brak zwiazku z tematem,

bardzo prosze, aby wyopowiedzi nie byly nasaczone negatywnymi emocjami, forum jest po to aby dyskutowac, a nie obrazac siebie nawzajem.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Pelka pisze:
jestem calkowicie neutralnym swiadkiem dyskusji i nawet tez napisalam swoje 2 grosze , ale po dlozszym czytaniu postow co niektorych tu sie wypowiadajacych mam wrazenie ze czerpia ONi tjakas satysfakcje z tego ze moga oczerniac w sposob RAZACY czlowieka , ktory z cala pewnoscia (jak kazdy z nas ma wady i zalety ) wiele trodu wlozyl aby taki osrodek powstal .

I tego trudu nikt nie podważył. Zwrócono uwage na obniżający się poziom opieki, co wiele osób martwi. Może odcinanie kuponów od przeszłej sławy jest normalne i akceptowalne, gorzej jak ktoś nie pamięta "tych starych dobrych czasów". Nie ma punktu odniesienia. A już na pewno nie będzie go miał biedny Janavor Weatherspoon, bo ktoś popełnił fatalny błąd.

Pelka pisze:
I jeszcze dodam ze takich [biiiip] textow jak pisze miss Jagna nawet bym nie komentowala.

Rzekłbym to akurat rzecz gustu.

Pelka pisze:
Dlaczego tutaj piszacy nie powiedza konkretnie w punktach np. ze chcieliby aby zmienilo sie TO lub Tamto i jak mozemy wspolnie temu zaradzic ?

Cały ten wątek przypomina lament Żydów pod Ścianą Płaczu. Chodzimy, lamentujemy, wciskamy karteczki z modlitwami a Ściana nie wzruszona. Nie możemy zaradzić bo musi istniec interakcja dwóch stron. Nie ma jej nie ma "wspólnego zaradzania".

Pelka pisze:
Tylko odrazu kogos zgladzic , zniszczyc nie dac mu szansy aby odpowiedzal lub wypowiedzial sie na celujace pytanie .

Przede wszystkim czytać ze zrozumieniem :

Cytuj:
Żądania były krótkie: "usunąć całą dyskusję podważającą dobre imie Ośrodka Rechabilitacji, pod grożbą wyciągnięcia konsekwencji prawnych."Dlatego nie ma co opowiadac o tej rozmowie bo nic ciekawego się nie wydarzyło.

albo uważniej.

Pelka pisze:
sorry , ale ponioslo mnie troche...

ja wybaczam, nie wiem jak Jagna...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Aleksandrze , post jagny nie jest pierwszym usyniętym . Mój z zagadką dla inteligentnych też . Czyżby taka zabawa jak zagadka była dla kogoś obrażliwa ?

Tytuł:
VIP
VIP

Rozmawialem juz z jagna na ten temat i przyznala ze nie ma obiekcji co do usuniecia tego postu. Staram sie nie interweniowac, kiedy styuacja tego nie wymaga. Poprzednich postow nie usuwalem ja tylko szamo, nie mniej jednak poprosilem go o to aby rozwazniej uzywal swojej wladzy jaka zostala mu nadana, bo w niektorych przypadkach emocje biora gore i uprawnienia admina moga nie byc wykorzystane w slusznym celu. Sytuacja zaistniala i tego juz nie cofniemy, jednak mam nadzieje ze ostatni raz. Jezeli nie, bardzo prosze o informacje na mail, lub priv, gdyz z braku czasu nie mam mozliwosci odwiedzania forum tak czesto jak inni i moge nie wiedziec o zaistnialej sytuacji.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Kos jak zauważyłeś moje posty coś ostatnio zaczynają znikać.Admin Aleksander miał racje z usunięciem powyżeszego postu przyznaje racje.Ale admin szamo robił to bezpodstawinie moim zdaniem bo post o podpowiedzi do zagadki był według mnie ok.Ci którzy zdążyli przeczytać wiedzą o co chodzi.

Krytyczny z tym kolanem Weatherspoona to coś okropnego ciekawa jestem czy to pierwszy tak rażący błąd???

Pelko dr.Ś miał i nadal ma szanse wypowiedzenia się w temacie a to że nie ma na to ochoty to już inna sprawa.My napisaliśmy co się nam nie podoba.
I bez przesady ale nie oczerniamy nikogo.Jedynie wyrażamy swoje za i przeciw dotyczące w/w placówki.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Krytyczny , czy jesteś zadowolony z odpowiedzi Aleksandra ? Mój post był odpowiedzią na twój , ktory rownież został usunięty ( zresztą jak posty jagny ) .

Tytuł:
VIP
VIP

Mam nadzieje ze moja wypowiedz zakonczy dyskusje w tym temacie i dlatego bardzo prosze o powrot do pierwotnego tematu dyskusji.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kos pisze:
Krytyczny , czy jesteś zadowolony z odpowiedzi Aleksandra ? Mój post był odpowiedzią na twój , ktory rownież został usunięty ( zresztą jak posty jagny ) .

Szamo zacierał ślady, mojego postu co z jego punktu widzenia było logicznym posunięciem. Później dotarło mnie jako zwolennika wyznawcy spiskowych teorii dlaczego tak się stało, ale już nie chce do tego wracać. Przyjmuje słowa Aleksandra za konkretną deklarację której będzie się trzymał.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dobrze , że zakończyliśmy ten wątek za ogólnopolnym zrozumieniem i porozumieniem . Już się balem , ze nasze wypowiedzi są cenzurowane pod odpowiednim kątem . Macie rację zamykamy wątek usuwania postów .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ale dzisiaj cisza na forum.Ani jednego postu co się dzieje czy wszystkim brakło już argumentów na ten temat???
POZDRAWIAM :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.