Kilka uwag jak zwykle na przekór
Je¶li nie pamiêtacie to przypomnê. Dr T. z ortopedii wylecia³ za uderzenie kilkunastoletniego pacjenta, który jego zdaniem zachowywa³ siê histerycznie i zas³ugiwa³ na to. Nie wiem czy bym chcia³ aby ordynator wali³ moje dziecko g³owê.
Po drugie co do odpowiedzi ZOZ –u. Jeste¶cie ¶mieszni. Piszecie, ¿e ka¿dy mo¿e mieæ swoje zdanie. A dalej ¶wiête oburzenie jak inni je przedstawiaj±. ZOZ te¿ ma swoje zdanie – uwa¿a, ¿e wypowiedzi na forum naruszaj± jego dobre imiê. I ju¿. Nikogo nie straszy a jedynie przypomina o konsekwencjach takich dzia³añ. Jak jedziesz 200 na godzinê i kto¶ mówi, ¿e mo¿esz dostaæ mandat to uznasz ¿e ciê straszy?????
Dlatego te¿ ZOZ zapewne nie podejmuje dyskusji. Swoje zdanie juz przedstawi³. Mo¿e wam to pasowaæ albo nie. Tak samo jak ZOZ – owi nie pasuj± wasze ¿ale. Ja siê im nie dziwiê. Oni napisz± swoje, jak ju¿ próbowali tu robiæ ludzie z o¶rodka, a wy im odpowiecie ¿e i tak wiecie lepiej.

To do niczego nie prowadzi.
Je¶li tam faktycznie by³o tak ¼le, to gwarantujê wam ¿e po waszych postach na pewno siê zmieni. Bo pewnie nie s± na tyle niepowa¿ni, aby wystawiaæ siê na dalsze strza³y. I wcale ni musza pisaæ odpowiedzi. Odpowiedzi potrzebuje wasze EGO a nie dobro sprawy

.
Aha nie jestem z ZOZ –u i z O¶rodka.
PS. Admin a mo¿e trzeba byæ tym lepszym i tak ³adnie napisaæ do ZOZ –u ¿e dla dobra sprawy powinno siê zrobiæ konferencjê prasow± na któr± zaproszeni zostan± dziennikarze i ci, którzy maj± zastrze¿enia. Zobaczymy ilu ich przyjdzie.

Te kilka osób na forum to ¿aden „powszechny odzew”