Dzisiaj jest 05 lip 2025, 2:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Następna

Kto zdobędzie Mistrzostwo Polski ?
Czas głosowania minął 15 maja 2009, 16:02
TURÓW - dość szybko i łatwo 5%  5%  [ 3 ]
PROKOM - dość szybko i łatwo 13%  13%  [ 7 ]
TURÓW - po długiej i zaciętej rywalizacji 62%  62%  [ 34 ]
PROKOM - po długiej i zaciętej rywalizacji 7%  7%  [ 4 ]
NIE WIEM - to będzie kolejna "rosyjska ruletka" 13%  13%  [ 7 ]
Liczba głosów : 55
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Wolisz Copelanda czy Edneya ? Gdyby nie kontuzja Copelanda nie bylo by Edneya - wydaje mi sie ze Edney wiecej wnosi do druzyny teraz niz pare miesiecy temu Copeland .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wolałbym duet Edney & Copeland :) Copeland miał to czego potrzebujemy teraz czyli spryt na boisku + dobry rzut :) wtedy wychodził by on jako uzupełnienie Edneya ;)

Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 20:45 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A ja wolalbym Townsa zamiast Dragisy .To byl prawdziwy sorki za slowo bigfucker.Bardziej pasowal by na Prokom.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To fakt brakuje mi tych jego bloków ^^

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Wolałbym duet Edney & Copeland :) Copeland miał to czego potrzebujemy teraz czyli spryt na boisku + dobry rzut :) wtedy wychodził by on jako uzupełnienie Edneya ;)

No baaa tak to chyba kazdy by chcial + gratis w Pakiecie Woods :P A tak na powaznie szczerze powiedziawszy to bym wolal zamienic Alexa , Damira , Gorjana - na 1 snajpera z poprzedniego sezonu ;) Chyba kazdy wie o kogo chodzi (i tu nie chodzi o ,,zdrajce'' Mikiego ;) No ale niestety, nie ma zmiluj - mamy takich zawodnikow jakich mamy i trza zacisnac zeby i jutro z 1 rozgrywajacym, pokazac charakter ( choc szczerze powiedziawszy , mimo ogromnych checi ujrzenia takiego ,,zjawiska'' przestaje w to wierzyc ;) ) Oby Bailey sie wyleczyl do piatku bo naprawde nasze szanse bez niego spadaja do poziomu zerowego - nie jest to moze jakis wybitny zawodnik ale nie liczac Tyusa jedyny ktory rozgrywa na znosnnym poziomie ;) ... Pisalem juz to pare razy, ale napisze jeszcze raz - 2q Edney na lawke , Szymek zamiast Bochny , Daniels wiecej na boisku!. Oby tak bylo ;)

@Czesio Zajefajny avatar xD Stafan na tym zdjeciu wyglada jakby schudl z 20 kg ;P

Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 21:21 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A ja mam takie pytanko niby nie do tematu ale jednak chodzi o mecze w Zgorzelcu... zamierzam jutro kupić kilka biletów dla mnie i znajomych ale słyszałam, że jest jakiś limit, że jedna osoba może kupić max 3 bilety... czy ktoś wie czy to prawda? ;) Pozdrawiam

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
@Czesio Zajefajny avatar xD Stafan na tym zdjeciu wyglada jakby schudl z 20 kg ;P
znalazlem jeszcze lepsze zdjecie Stefana heh http://foto.ziolo.eu/zdjecia/marcin-ste ... urow/14261

Tytuł:
pismak
pismak

czesio tu masz lepsze

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 7:32 przez NoBody, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czesio pisze:
SKRz_Zgc pisze:
znalazlem jeszcze lepsze zdjecie Stefana heh http://foto.ziolo.eu/zdjecia/marcin-ste ... urow/14261

:-)))
tu też jest niezły http://foto.ziolo.eu/zdjecia/chris-dani ... rnik/14248 - psychol normalnie;)
z tą nową fryzurą czasami wygląda jak frankensztajn. swoją drogą mam wrażenie, że przed pierwszym meczem z AZSem wszyscy byli u fryzjera, natomiast na ten mecz w sopocie chyba sami się strzygli.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 7:37 przez neandertalski, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
... Pisalem juz to pare razy, ale napisze jeszcze raz - 2q Edney na lawke , Szymek zamiast Bochny;P

Juz kiedys o tym pisalem i widze, ze temat wraca w chwili rozterki.. W okresie kryzysu naszej druzyny Szymanski mial swoje 5 minut, co (przynajmniej ja tak uwazam) wykorzystal i zaprezentowal sie naprawde wysmienicie. Juz wtedy bylo widac, ze ten chlopak powinien czesciej byc w skladzie zamiast Strzeleckiego i przede wszystkim grac. Jesli nie zamiast, to nawet z Bartkiem Bochno. Ale decyzje byly inne i jest tak jak jest.. Szymek ma potencial ale nie jest ograny z zespolem, dlatego takie proby beda niczym innym jak wolaniem o pomoc. I to akurat w finale..

Nie chce nawet tak myslec, ale boje sie, ze dzis powtorzy sie scenariusz z niedzieli, a jesli tak sie stanie to obawiam sie, ze moze byc po wszystkim, bo wtedy reszte przegramy w glowach :(

Nic to – LET’S GO TUROW! Oby moj telewizor przetrwal ten dzisiejszy mecz ;)

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 7:40 przez zawis, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

katrin89m pisze:
A ja mam takie pytanko niby nie do tematu ale jednak chodzi o mecze w Zgorzelcu... zamierzam jutro kupić kilka biletów dla mnie i znajomych ale słyszałam, że jest jakiś limit, że jedna osoba może kupić max 3 bilety... czy ktoś wie czy to prawda? ;) Pozdrawiam

Żadnego limitu raczej nie ma - szczególnie że ostatnio bilety słabo idą. Jakby co to możesz kupić dodatkowe bilety przez kogoś.

To temat o rywalizacji finałowej, a nie o fryzurach Stefana - WRACAMY DO TEMATU!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak, już wiem... byłam i kupiłam ile chciałam po prostu plotki się szybko roznoszą ;)

Właśnie, dziwi mnie to, że na najważniejsze mecze w sezonie przychodzi mało osób... dla porównania na meczach w Sopocie czy też w Słupsku hala była pełna kibiców aż się miło patrzy... a u nas pustki. Zachęcam każdego. Biletów jest naprawdę duuuuuuużo! Czy jest coś ważniejszego w weekendowe popołudnia od meczu TUROWA? Trzeba pokazać Polsce, że TURÓW ma najwierniejszych kibiców w całym PLK.

Let's go TURÓW!

Tytuł:
obserwator
obserwator

katrin89m pisze:
Czy jest coś ważniejszego w weekendowe popołudnia od meczu TUROWA?

Pragnę zauważyć, że dziś mamy wtorek... :D :D :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Gaja pisze:
katrin89m pisze:

A ja mówię o meczach które rozgrywane będą w Zgorzelcu w najbliższy weekend ;)

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 16:56 przez katrin89m, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

katrin89m pisze:
Gaja pisze:
katrin89m pisze:

A ja mówię o meczach które rozgrywane będą w Zgorzelcu w najbliższy weekend ;)

Domysliłam się! Wprawdzie dopiero teraz, bo ja blondynka jestem, ale lepiej późno niż wcale :smt023
Sorki ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.