Dzisiaj jest 05 lip 2025, 22:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna

Kto zdobędzie Mistrzostwo Polski ?
Czas głosowania minął 15 maja 2009, 16:02
TURÓW - dość szybko i łatwo 5%  5%  [ 3 ]
PROKOM - dość szybko i łatwo 13%  13%  [ 7 ]
TURÓW - po długiej i zaciętej rywalizacji 62%  62%  [ 34 ]
PROKOM - po długiej i zaciętej rywalizacji 7%  7%  [ 4 ]
NIE WIEM - to będzie kolejna "rosyjska ruletka" 13%  13%  [ 7 ]
Liczba głosów : 55
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Wiadro nie będzie potrzebne... lepiej po paczce chusteczek higienicznych, na otarcie łez...

Nie wiem, czy mi się wydawało, ale faulowany QW miał takie dzikie spojrzenie i chęć przegryzienia żył naszym zawodnikom.. Gość jest nabuzowany, jak tykająca bomba... możemy go trochę zdeprymować buuuuuuuuuuczeniem...:)

Tytuł:
pismak
pismak

blueeelabel pisze:
Nie wiem, czy mi się wydawało, ale faulowany QW miał takie dzikie spojrzenie i chęć przegryzienia żył naszym zawodnikom.. Gość jest nabuzowany, jak tykająca bomba... możemy go trochę zdeprymować buuuuuuuuuuczeniem...:)

masz racje. Wyprowadzenie go z rownowagi moze przyniesc nam wiele korzysci.
We wczorajszym meczu bylo widac, ze to nadpobudliwy czlowiek i nie panuje nad emocjami. Zreszta - w necie mozna znalezc filmiki na ktorych "pokazuje na co go stac -jako boksera"...Np ten z Dejanem Tomaseviciem.

Pacesas skoczyl do Krzyska Roszyka "z pretensjami", bo wiedzial, ze jesli doprowadzimy Kwintala do "wrzenia", to bedzie po prokomie, bo on zadziala jak destruktor na caly zespol prokomu.

A wiec...do dziela nasi obroncy :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Czesio pisze:
O Wielki Prezesie kk nie zamierzam nikomu lizac pupki tylko dlatego ze jest Sopotu .Ochlon troche i pomysl znim kogos obrazisz .To nie ja sie napinam na forum sopotu tylko sopociak na naszym forum jeszcze ten nick rzeczywiscie wielka przyjazn.

Czesio jeżeli poczułeś się urażony, to bardzo Cię przepraszam, ale chodziło mi raczej o sposób wysławiania się, a nie o to czy on się napina, czy nie. Ja też nie zamierzam nikomu "lizać pupki", ale odrobina kultury wypowiedzi, to chyba nie jest zbyt wielkie żądanie. Pozdrawiam bez ironicznego "O Wielki..."

Tytuł:
gaduła
gaduła

politolg pisze:
Ta trąba może przeszkadzać również naszym, gdy oni będą w ataku, a nasi w obronie :grin: . Żeby zagrać dobrze w obronie, to trzeba być maksymalnie skoncentrowanym.
Pisałem, że w momencie, gdy zawodnik drużyny przeciwnej składa się do rzutu "pomóc" trąbą ... A nie cały czas, gdy obrona funkcjonuje, a to jest wielka różnica!

blueeelabel pisze:
Zdecydowanie wolę 500 małych niz jednego killera:)
Widziałaś chociażby w ubiegłym finale 500 trąbek na hali ? Bo ja nie i wątpię, aby teraz się takowe znalazły. Trzeba patrzeć obiektywnie i dobro o swoje uszy odłożyć na drugi plan.
blueeelabel pisze:
Trąba była odpowiedzią, za zachowanie kibiców Prokomu w Sopocie. Myśle, że raz wystarczy:)
Oglądałaś mecz (szczególnie widoczny motyw w 1 meczu finałowym) jak kibice Sopotu nadal używają trąby? I to kilka trąb ustawionych w pionie PRZY LINII KOŃCOWEJ!! Dlaczego by im nie odpowiedzieć w tym roku? Hmmm...

neandertalski pisze:
hm, a ja tak sobie myślę - czy zamiast okrzyków i haseł w stronę komentatorów nie wysłać do nich delegacji, która by im z uśmiechem przy stoliku wręczyła po prostu wiadro w prezencie? pewnie będą zaskoczeni i nie załapią o co chodzi, trudno też uważać to za gest obraźliwy, ot po prostu prezent taki ;)

Dobre, trzeba coś z tym zrobić i przez takie prezenty nabiorą automatycznie obiektywizmu, bo grupka osób wjedzie im cholernie w pamięć. Dodać mogą: " Mały zbiorniczek, jeżeli Prokom będzie przy piłce - to się wam przyda" - zaczają od razu o co chodzi...

blueeelabel pisze:
lepiej po paczce chusteczek higienicznych, na otarcie łez...

Chusteczki, czy wiadro. Jeden pomysł dobry i drugi. Bardziej ze wskazaniem na wiadro... Ojj sądzisz, że takiego wyjadacza ruszy buczenie ?? Może np. widoczny napis
" Q Woods < Dejan Tomasevic !! " Przypomni się Q od razu pewna akcja, jest nabuzowany po 2 meczu, do tego taka rozgrzewka przed meczem :) na pewno wyjdzie na dobre dla Turowa :)

Co do trąby - nie patrzcie na swoje uszy, to jest FINAŁ. Chcemy mieć złoto, to zwykłym "DEFENSE" jego nie wyciągniemy... Musi być element zaskoczenia... Jak nie teraz, to kiedy ?! Nie chodzi o ciągłe jej używanie podczas gry Prokom gra w ataku, widać kiedy zawodnik szuka pozycji, składa się do rzutu, oddaje osobiste i wtedy zatrąbić :) To robi znacznie lepsze i przynoszące lepsze korzyści niż buczenie :) Większość będzie zachowywać się jak w teatrze, bo przyszli pooglądać mecz. Ale są tacy, którzy zrobią wszystko, aby pomóc drużynie, a stawić czoła przeciwnikom z sektora KK :)

Dlatego napisałem - grenego ma możliwość rozmowy z trenerem Turowa i przedstawieniem sytuacji z trąbą i co coach myśli na ten temat. Grzecznie zapytać nie narzucając własnego zdania :)

Mimo tego :
PROŚBA
Kupujcie dla siebie na finał - gwizdki i trąbki !!

Ostatnio zmieniony 13 maja 2009, 10:58 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Propozycje na mecz Turów - Sopot
1. grengo Jak wygląda sprawa z megafonem, czy nikt nic nie działał?
Na finały przydałoby się, aby każdy słyszał wyraźnie co ma śpiewać.

Będzie od piątku 130 dB w ręku prowadzącego doping. Została zamówiona i jutro ma się pojawić w Zgo.

Ostatnio zmieniony 13 maja 2009, 11:05 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witam dostałem bilety na sektor IX wiecie może gdzie to jest ?? bo na planie hali nie ma z góry dzięki pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
blueeelabel pisze:

masz racje. Wyprowadzenie go z rownowagi moze przyniesc nam wiele korzysci.
We wczorajszym meczu bylo widac, ze to nadpobudliwy czlowiek i nie panuje nad emocjami. Zreszta - w necie mozna znalezc filmiki na ktorych "pokazuje na co go stac -jako boksera"...Np ten z Dejanem Tomaseviciem.

Pacesas skoczyl do Krzyska Roszyka "z pretensjami", bo wiedzial, ze jesli doprowadzimy Kwintala do "wrzenia", to bedzie po prokomie, bo on zadziala jak destruktor na caly zespol prokomu.

A wiec...do dziela nasi obroncy :)

To TRZEBA WYKORZYSTAĆ! Uważam, że łatwiej będzie to zrobić w naszym piekiełku niż z Milanem. Poza tym nasze faule na nim nie mogą być "asekuracyjne" - w tych 2 meczach nasi niekiedy jakby przypadkowo go faulowali, uciekali z rękoma coby nie dostać faulu. Jak faulować to żeby poczuł i żeby się wkurzał!

PrzecPolitWSpor pisze:
blueeelabel pisze:
Zdecydowanie wolę 500 małych niz jednego killera:)
Widziałaś chociażby w ubiegłym finale 500 trąbek na hali ? Bo ja nie i wątpię, aby teraz się takowe znalazły. Trzeba patrzeć obiektywnie i dobro o swoje uszy odłożyć na drugi plan.

Pamiętam, że w 7 meczu zeszłorocznych finałów były rozdawane małe trąbki (takie urodzinowe papierowe) kibicom w sektorach za koszami - tani i dobry pomysł! Niech każdy weźmie COKOLWIEK co pomoże w dopingu!

PrzecPolitWSpor pisze:
blueeelabel pisze:
Trąba była odpowiedzią, za zachowanie kibiców Prokomu w Sopocie. Myśle, że raz wystarczy:)
Oglądałaś mecz (szczególnie widoczny motyw w 1 meczu finałowym) jak kibice Sopotu nadal używają trąby? I to kilka trąb ustawionych w pionie PRZY LINII KOŃCOWEJ!! Dlaczego by im nie odpowiedzieć w tym roku? Hmmm...

W Sopocie gardła i werwę mają mniejszą to i zawsze wspomagają się tymi mechanicznymi trąbami. Mi osobiście u nas nie przeszkadzała ta trąba, bo wiedziałem że cel jest zbożny, a ci którzy lubia życie w ciszy to zawsze mogą sobie kupić stopery do uszu ;) Jednak pomijając to czy będzie czy nie będzie trąba, trzeba GARDŁAMI I OSOBIŚCIE WSPOMAGAĆ NASZYCH PRZEZ CAŁY MECZ!!!

grengo pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:
Propozycje na mecz Turów - Sopot
1. grengo Jak wygląda sprawa z megafonem, czy nikt nic nie działał?
Na finały przydałoby się, aby każdy słyszał wyraźnie co ma śpiewać.

Będzie od piątku 130 dB w ręku prowadzącego doping. Została zamówiona i jutro ma się pojawić w Zgo.

W końcu! W 6 meczu z Słupsku właśnie po raz 1 widziałem jednego z naszych, który prowadził doping :) Brawo!

Wiele kwestii związanych z kibicowaniem i nie tylko powinno wyjaśnić się na JUTRZEJSZYM SPOTKANIU Z PREZESEM MICHALSKIM (o 18 w MDK). Warto się tam zjawić!

Ostatnio zmieniony 13 maja 2009, 11:58 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
neandertalski napisał/a:
hm, a ja tak sobie myślę - czy zamiast okrzyków i haseł w stronę komentatorów nie wysłać do nich delegacji, która by im z uśmiechem przy stoliku wręczyła po prostu wiadro w prezencie? pewnie będą zaskoczeni i nie załapią o co chodzi, trudno też uważać to za gest obraźliwy, ot po prostu prezent taki ;)

Dobre, trzeba coś z tym zrobić i przez takie prezenty nabiorą automatycznie obiektywizmu

to w takim razie ja proponuję wręczyć im na pamiątkę obiektyw od aparatu fotograficznego ;) to z pewnością zrozumieją, może ktoś posiada jakiś zbędny?

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 pisze:
O ile o koszulce Gurovicia mowa, to muszę stanąć w obronie mojego kolegi z Sopotu - JORDANA. To on jest chyba jedynym właścicielem owej koszuli i faktycznie jest zaprzyjaźniony, nawet blisko, z naszymi kibicami, także wątpię, że to ta sama osoba :)

JORDAN jest OK :D
NIe nie to nie ja, ale jeżeli o niego chodzi to go znam i bez powodu Koszulki nie zdjął

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

KK TUR organizuje wyjazd do Sopotu na mecz nr 5 i mam nadzieję, że będzie to wyjazd po tytuł. Odbędzie się on niezależnie od wyniku dwumeczu w Zgorzelcu dzięki zwycięstwu naszej drużyny nad Asseco w dniu wczorajszym.
Wyjazd z pod CS we wtorek (19.05.2009) o godz.21.00. Zbiórka najpóźniej na 15 min. przed odjazdem w związku z potrzebą podpisania zobowiązania wyjazdowego. Koszt wyjazdu to 3 zł ubezpieczenie. Decyduje kolejność zapisów jednak pierwszeństwo wyjazdu mają członkowie KK TUR. Zapisy tradycyjnie "u Świstaka", a miejsc coraz mniej (autobus mieści tylko 49 osób).

Tytuł:
pismak
pismak

Obrazek

Obrazek

zdjeica z meczu http://www.plk.pl/?sub=galleries&gid=5387

Tytuł:
pismak
pismak

No to jazda! Podbijamy Sopot i na ich terenie odbieramy Mistrza! :D

Mam nadzieję, że na meczach u nas będzie p. Zalewski, który moim zdaniem jest jednym z niewielu naszych sprzymierzeńców wśród sędziów.
Kwintala faktycznie trzeba ostro traktować, pięknie z nim jechał w meczu 2 Witka, nie bał się go brać na klatę, a ten ofens wymuszony to prawdziwe cudo!

Moim zdaniem Woods to gość który rzuca świetnie z dystansu, ale pod presją. Popatrzcie na mecz 1 jak w końcówce był nie kryty... nic.. W drugim meczu pod koniec w rogu, też nic...

A do panów komentatorów faktycznie można wystosować pismo + delegację. No i sciągawkę im dać. Nasz zespół wypisany i "Chris Daniels czyt. KRIS DANIELS nie ALEX DANIELS", "Drużyna Turowa, ale zespół jest ZE ZGORZELCA" i takie inne kruczki :)

Tytuł:
pismak
pismak

jeszcze tu sa fotki http://www.asseco.prokom.pl/index.php?o ... 82&lang=pl

Obrazek

kto na meczu byl :)

Ostatnio zmieniony 13 maja 2009, 16:47 przez NoBody, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Drodzy koledzy i koleżanki ,wszyscy kibice postarajcie się wziąść na mecze u nas (Piątek i Niedziela)wszelkiego rodzaju flagi ,klepaczki ,rzeczy które robią dużo hałasu ,oraz ubierzmy się w czarne lub zielone barwy .POKAŻMY ŻE JESTEŚMY SZÓSTYM ZAWODNIKIEM!!!!

[ Dodano: Sro Maj 13, 2009 6:26 pm ]
Drodzy koledzy i koleżanki ,wszyscy kibice postarajcie się wziąść na mecze u nas (Piątek i Niedziela)wszelkiego rodzaju flagi ,klepaczki ,rzeczy które robią dużo hałasu ,oraz ubierzmy się w czarne lub zielone barwy .POKAŻMY ŻE JESTEŚMY SZÓSTYM ZAWODNIKIEM!!!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Sro Maj 13, 2009 6:26 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!!!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a ja mam tylko jedno małe pytanie "kto ma nagrany ten 2 mecz z Sopotu??"
Bremek może Ty?? jeżeli tak to baaardzo baaardzo ładnie proszę przynieś w piątek na mecz.... będę baaardzo ale to baaaaardzo wdzięczna :grin: :twisted: :D :smt058

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.