politolg pisze:
Ta trąba może przeszkadzać również naszym, gdy oni będą w ataku, a nasi w obronie

. Żeby zagrać dobrze w obronie, to trzeba być maksymalnie skoncentrowanym.
Pisałem, że w momencie, gdy zawodnik drużyny przeciwnej składa się do rzutu "pomóc" trąbą ... A nie cały czas, gdy obrona funkcjonuje, a to jest wielka różnica!
blueeelabel pisze:
Zdecydowanie wolę 500 małych niz jednego killera:)
Widziałaś chociażby w ubiegłym finale 500 trąbek na hali ? Bo ja nie i wątpię, aby teraz się takowe znalazły. Trzeba patrzeć obiektywnie i dobro o swoje uszy odłożyć na drugi plan.
blueeelabel pisze:
Trąba była odpowiedzią, za zachowanie kibiców Prokomu w Sopocie. Myśle, że raz wystarczy:)
Oglądałaś mecz (szczególnie widoczny motyw w 1 meczu finałowym) jak kibice Sopotu nadal używają trąby? I to kilka trąb ustawionych w pionie PRZY LINII KOŃCOWEJ!! Dlaczego by im nie odpowiedzieć w tym roku? Hmmm...
neandertalski pisze:
hm, a ja tak sobie myślę - czy zamiast okrzyków i haseł w stronę komentatorów nie wysłać do nich delegacji, która by im z uśmiechem przy stoliku wręczyła po prostu wiadro w prezencie? pewnie będą zaskoczeni i nie załapią o co chodzi, trudno też uważać to za gest obraźliwy, ot po prostu prezent taki

Dobre, trzeba coś z tym zrobić i przez takie prezenty nabiorą automatycznie obiektywizmu, bo grupka osób wjedzie im cholernie w pamięć. Dodać mogą: " Mały zbiorniczek, jeżeli Prokom będzie przy piłce - to się wam przyda" - zaczają od razu o co chodzi...
blueeelabel pisze:
lepiej po paczce chusteczek higienicznych, na otarcie łez...
Nie wiem, czy mi się wydawało, ale faulowany QW miał takie dzikie spojrzenie i chęć przegryzienia żył naszym zawodnikom.. Gość jest nabuzowany, jak tykająca bomba... możemy go trochę zdeprymować buuuuuuuuuuczeniem...

Chusteczki, czy wiadro. Jeden pomysł dobry i drugi. Bardziej ze wskazaniem na wiadro... Ojj sądzisz, że takiego wyjadacza ruszy buczenie ?? Może np. widoczny napis
" Q Woods < Dejan Tomasevic !! " Przypomni się Q od razu pewna akcja, jest nabuzowany po 2 meczu, do tego taka rozgrzewka przed meczem

na pewno wyjdzie na dobre dla Turowa
Co do trąby - nie patrzcie na swoje uszy, to jest FINAŁ. Chcemy mieć złoto, to zwykłym "DEFENSE" jego nie wyciągniemy... Musi być element zaskoczenia... Jak nie teraz, to kiedy ?! Nie chodzi o ciągłe jej używanie podczas gry Prokom gra w ataku, widać kiedy zawodnik szuka pozycji, składa się do rzutu, oddaje osobiste i wtedy zatrąbić

To robi znacznie lepsze i przynoszące lepsze korzyści niż buczenie

Większość będzie zachowywać się jak w teatrze, bo przyszli pooglądać mecz. Ale są tacy, którzy zrobią wszystko, aby pomóc drużynie, a stawić czoła przeciwnikom z sektora KK
Dlatego napisałem -
grenego ma możliwość rozmowy z trenerem Turowa i przedstawieniem sytuacji z trąbą i co coach myśli na ten temat. Grzecznie zapytać nie narzucając własnego zdania
Mimo tego :
PROŚBA
Kupujcie dla siebie na finał - gwizdki i trąbki !!