Dzisiaj jest 19 cze 2025, 10:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

lord_alex pisze:
Pewnie ubaw po pachy by mieli z hali w której przychodzi im grać.

Pewnie i tak.Ale zdaliby sobie pewnie też sprawę.jak można wejść na szczyty koszykówki grajac w takiej hali.Trzeba to docenić bo każdy kiedyś w takiej hali zaczynał.

lord_alex pisze:
Jedyny plus to , to że autostrada będzie od września otwarta i ci którzy sie zdecydują na wyjazd dojadą szybciej i bezpieczniej niż teraz.

I tu trudno się nie zgodzić z Tobą.KK zapewne coś będzie organizował.A i własnym można będzie pojechać.

lord_alex pisze:
I ludzie opamiętajcie sie , Turów nigdy nie był , nie jest i nie będzie przechowalnią Śląska Wrocław. Śląska już nie ma wśród drużyn PLK ale proszę pamiętać jakie ma zasługi dla tego sportu w Polsce.

Hmmm.... .A znasz słowo reaktywacja!!! I oby Twoje słowa były prorocze. :lol: :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Od tej chwili KAŻDA odejście od tematu będzie "nagradzane" OSTRZEŻENIEM, szczególnie tyczy się to świstaka.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Widzę że od tego podlizywania Wrocławiakom zapomniałeś lord_alex ,komu kibicujesz ,więc się trochę opamiętaj i mnie nie obrażaj ,bo tak się składa że ja nie muszę ukrywać się pod jakimś dziwnym nickiem ,biorę odpowiedzialność za swoje słowa ,NIE JESTEM JAKIMŚ ANONIMEM JAK TY.Więc nie pisz więcej farmazonów ,na tym kończę tą dyskusję !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: TURÓW TYLKO TURÓW!!!!

1.Ciekaw jestem czy byłeś kibicem Turowa od zawsze a nie od momentu 1 ligi a następnie PLK.
2. Jestem dużo młodszy od Ciebie a kibicuje tej drużynie od praktycznie swoich narodzin, a że lubię bardzo drużynę z Wrocławia nie zmienia faktu że Turów zawsze będzie na 1 miejscu.
3. Nie obrażam Cie , gdyż szkoda mi klawiatury na pisanie takich rzeczy.
4. Dziwny to jest twój nick , ja nie mam powodów żeby sie przed kimś ukrywać, ten kto troche pomyśli wie kto sie kryje pod tym nickiem.
5. Farmazony to ty wypisujesz i zastanów sie następnym razem co chcesz napisać.

Teraz koniec dyskusji !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Do paawlus w tej chwili lord_alex odszedł od tematu ,jestem ciekaw czy tylko tak piszesz ,czy coś z tym zrobisz .A tak do wiadomości co niektórych byłem sąsiadem Grucy jeśli komuś to nazwisko coś mówi ,i bardzo się cieszyłem gdy weszlismy do pierwszej ligi w tym czasie .I na tym kończę temat .

[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 6:30 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Widzę, że teorie spiskowe i wyraźne kompleksy wobec Wrocławia znów wychodzą na wierzch trafiając na podatny grunt.

To jasne, że patrząc z perspektywy kibica w zgorzelcu rozgrywanie meczy w orbicie, to logistyczna porażka. Niestety, sponsor płaci i sponsor wymaga, a możliwość dopuszczenia naszej hali była raczej czysto iluzoryczną nadzieją. Tak czy siak, najważniejsze, że gramy w Eurocup i nawet gdyby Turów miał rozgrywać swoje mecze w Białymstoku, to udział w tych rozgrywkach jest olbrzymim plusem i ważnym czynnikiem, powodującym m.in stałe zaangażowanie sponsora. Jeśli ktoś tego nie rozumie, bo jakieś chore urojenia przysłaniają mu zdolność logicznego myślenia, to jest głupcem/dyletantem*.

*-niepotrzebne skreślić.

Ostatnio zmieniony 09 lip 2009, 0:33 przez trueRAP, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

E tam lepiej w Białymstoku

Kompleksy, kompleksy, kompleksy.

Jak do cholery Śląsk mógł wygrywać tylko dzięki komunie jeśli większość mistrzostw zdobył po jej upadku?

Czasami chciałbym żeby Turów znów był w pierwszej lidze... nie byłoby takich problemów i takich świstaków (dobrze pamiętam, że twój pierwszy wyjazd świstak to Częstochowa w sezonie awansu, a na tym całym KK zacząłeś się pojawiać też dopiero pod koniec tamtego sezonu?)

Pozdro

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Słowo się rzekło - świstak, lord_alex i z8k otrzymują po 1 ostrzeżeniu. Po 3 ostrzeżeniach - brak możliwości pisania postów, po 4 - brak możliwości zalogowania, ostrzeżenia wygasają po 90 dniach.

Odpowiednie tematy służą do odpowiednich rozmów, z małą "odchyłką" i abstrahowaniem. Nie ma jednak możliwości aby coś takiego dominowało - w takim wypadku można założyć osobny wątek adekwatnie go tytułując.

pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2009/0 ... ie-14-mie/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kiedy bedzie wiadomo z kim zagramy w grupie??

Tytuł:
obserwator
obserwator

kuktus pisze:
kiedy bedzie wiadomo z kim zagramy w grupie??

Ze wzgledu na to ze w tym roku w EUROCUP graja przegrani z eliminacji do euroligi losowanie grup eurocup jest przewidziane na jesien typuje oklice miedzy 10-15 pazdziernikiem

Ostatnio zmieniony 11 lip 2009, 18:50 przez marcinp007, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

mam nadzije ze w tym sezonie wyjdziemy z grupy zabardzo nielicze na to aby powturzyc wynik z przed 1 sezonu no ale wyjsc z grupy to mamy szansse

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zobaczymy jeszcze na kogo trafimy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Patrząc na drużyny jakie występują w eliminacjach m.in. D.Moskwa, Besiktas, Valencja itp. oraz drużyny z Euroligi ( które odpadną)to bez 4 bardzo dobrych obcokrajowców z polskim składem może być ciężko wygrać jeden mecz. Zobaczymy kogo nam los przyniesie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

pamietam jak trafilismy w finale uleb na dynamo polowe meczu gralismy jak zowny z rownym pozniej tez a ten sezon to nie przegrywalismy +15pkt. druzyna co chyba jeszcze nigdy nie wyszla z grupy wiec to niezalezy tylko od grupy to zalezy od druzyny od trenerow i od zgrania zespolu

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No tak ale zawsze łatwiej będzie gdy sie trafi np. na jedną czołową drużyne i dwie inne w zasięgu niż np. na dwie czołowe i 1 średnią. Czasami nawet najbardziej zgranej drużynie i dobremu trenerowi moze zabraknąć umiejętności.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.