Dzisiaj jest 22 cze 2025, 8:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

juz dawno miał być.......tylko się osrali bo szum się zrobił .........PGE TURÓW WROCŁAW!!!!

Tytuł:
gaduła
gaduła

jojo pisze:
PrzeciwPolitWSport - zapowiadałem go już w czerwcu. ale prawda jest jasna i bolesna;)
To mnie powaliłeś na kolana... Poczytaj w postach jaro28 kiedy pisał o tym gościu, że ma być w Turowie... Na pewno o wiele wcześniej niż w czerwcu ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

jojo pisze:
Cytuj:
Łuszczak był kiedyś prezesem ASCO Śląska Wrocław
Był dyrektorem do spraw sportowych, prezesem raczej nigdy nie był..
pozdro.

Raczej był
Z tego co pamiętam to o Łuczaku w Turowie mówiło się nie od czerwca, nie od lutego, ale o przynajmniej od czasu odejścia Waśniewsiego.O ile nie wcześniej.Ameryki to ty nie odkryłeś...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Proponuje zrobić pikietę po domem prezesa niczym stoczniowcy pod domem Premiera xD hah

PGE TURÓW WROCŁAW to już chyba tylko kwestia potwierdzenia:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

oj ten nie dobry schetyna... lobuz :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Niedługo wypalą z newsem, że wszystkie mecze ligowe gramy we wrocławiu bo nasza hala nie spełnia normy obowiązujące w PLK ;-)

Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 12:03 przez tas_devil, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

dokładnie mówiło się od finałów PLK 2008. czerwiec 2008! już wtedy były pracownik Śląska był obecny na każdym meczu Turowa podczas serii z Prokomem. Niewykluczone ,że pomagał Waśniewskiemu przy transferach. Jego angaż był właściwie kwestią czasu lub układu..niestety

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Luczak jaki jest taki jest opinie o nim rozne sa. Pewne jest natomiast to ze na koszu zna sie lepiej niz wszyscy pozostali pracownicy klubu razem wzieci.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jestem nowy, moze ktos wyjasnic mi o co chodzi z tym wroclawiem? bo coraz czesciej o tym slysze i niepokoi mnie to bardzo;(

Tytuł:
obserwator
obserwator

po krótce , pomysł był taki by wziąć Urlepa ,a graczy byłego Śląska przechować do przyszłorocznej reaktywacji Śląska (?). Wójcik, Chanas, Skibniewski czy wymieniany Stefanski mieliby za rok zagrać w nowym Śląsku. Jak ostatni plan reaktywacji Śląska nie wypalił nazwiska te pojawiły się w kontekście gry w Zgorzelcu. Od nowego sezonu Turów w Pucharach wystąpi na parkiecie Orbity (gracze Śląska mają dać kibiców na trybunach? czy kosza władzom Wrocławia) zamiast Liberca. Idea ta też ponoć wyszła z wrocławskiego ratusza czy sponsora PGE. Łuczak (nowy dyrektor Turowa) to też człowiek wice premiera i pomagał budować Wielki Śląsk. To taki mój punkt widzenia.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Morgoth pisze:
Luczak jaki jest taki jest opinie o nim rozne sa. Pewne jest natomiast to ze na koszu zna sie lepiej niz wszyscy pozostali pracownicy klubu razem wzieci.

Hmmm.Tak powiadasz?Zróbmy więc najprostsze matematyczne działanie 0*+0**=0
*Według Ciebie w klubie nie mają kompletnie pojęcia o koszykówce
**Według mnie podobny poziom wiedzy reprezentuje nowy dyrektor sportowy

Skoro wymieniony wcześniej pan jest takim "fachowcem" to dlaczego od jego osoby nie zaczynali budowania zespołu na ten sezon?Kto faktycznie kontraktował poprzednich zawodników, trenera?
Wykaż się chłopie "wiedzą w dziedzinie koszykówki" i przytocz mi konkretne fakty co nasz nowy dyrektor zrobił znaczącego dla swojego poprzedniego klubu (nie mówię o poprzednim pracodawcy, lecz o klubie)./\\/@

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Sytuacja robi się napięta na baranie jaja - należałoby zapytać o
szczegóły p. Michalskiego ( tzn. nie pytać jego czy baran ma jaja i czy te
jaja są twarde ale np. co dalej z koszykówką w Zgorzelcu)
2. Słyszałem, że PGE ma sponsorować Turów przez 3 lata ale dając
mniejszą kasę za sezon- czy coś wiadomo w tym temacie?
3.Co z halą, jeżeli powstanie jest jakąś kartą przetargową dla
Zgorzelca. Hala na Maratońskiej tą kartą nie jest
Pozdrawiam 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

pwielki1 a miej sobie swoje zdanie i ukladaj sobie dowolne rownania. Mi to bez roznicy. nie stwierdzilem nigdzie ze Luczak jest fachowcem. No chyba ze za takowych uwazasz osoby do tej pory zarzadzajace klubem ...

A chlopa to masz w polu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ludzie skończmy za przeproszeniem pi*@#$%*ć że nam się nie podoba to co robią z klubem a zacznijmy działać!! Po zebraniu kumpel wpadł na pomysł któy popieram 100000% zamiast cały czas wałkować jeden temat zróbmy coś!!! Pomysł wygląda tak żeby na 1 mecz sezonu każdy miał białą koszulką najzwyklejszą najtańszą na któych to mielibyśmy napisane jakieś chwytliwe hasło typu "TURÓW TO ZGORZELECKI KLUB" "TURÓW SPOWROTEM DO ZGORZELCA" (sorry za błąd jeśli zrobiłęm) "TURÓW TYLKO W ZGORZELCU" to są propozycje trzeba ustalić ostateczne hasło. Na plecach np. napis " NIE DLA GRY WE WROCŁAWIU" !!!

Tylko teraz kwestia tego ile ludzi się przyłączy :( Pamiętacie jak robiliśmy akcje z Sopotem we wcześniejszych sezonach mam nadzieje że ta akcja też spotka się z dużym zainteresowaniem i że mamy naprawde prawdziwych kibiców którzy nie pozwolą żeby TURÓW ZGORZELEC grał we Wrocławiu :smt078 POZDRO :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

pwielki1 jak popatrzysz na wcześniejsze posty to zobaczysz ,że niektórzy sugerowali czyjąś rękę za nowymi transferami Turowa. Od pewnego czasu też pisano i kojarzono z tymi ruchami właśnie Łuczaka. dziś mogę ci powiedzieć - jestem pewnien ,że on maczał w tym palce. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Co zrobił Łuczak w Śląsku? sprowadzał własnie zawodników od czasów Schetyny i występów w Eurolidze po ostatni sezon Urlepa we Wrocławiu. Od Litwinów przez Amerykanów na Polakach kończąc. wiedzę to facet ma niemałą, powiązania z agencjami graczy również ,ale pytanie czy dostanie możliwość do wykazania się i nikt go nie będzie hamował?? 8)
W dwóch ostatnich latach w Śląsku nie miał wiele do powiedzenia tylko dla tego ,że Siemiński ślepo wierzyl w swoich trenerów i ich zdania. Przypomnę tylko jak Urlep zmieniał graczy jak rękawiczki

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 97  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.