Dzisiaj jest 19 cze 2025, 10:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
Chłopczyku

Troche szacunku ja nie pisze do Ciebie zgredzie :/ Czytałem jak i również pisałem 2 krotnie tu kłania się czytanie ze zrozumieniem że nie będe tłumaczył jego wypowiedzi z prostej przyczyny nie wiem co miał na myśli to pisząc ! basta

PoZdRO

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Aha i SZACUNEK DLA DZIEWCZYNY SIEDZACEJ NA PRZECIWKU KK.ONA JEDYNA ZYWO I OD SERCA DOPINGOWALA RESZTA SIEDZIALA.TAKICH LUDZI POTRZEBA

Mam pytanko... Jak ta dziewczyna była ubrana? :D Jeżeli mozna wiedzieć ;** ^^

Tytuł:
pismak
pismak

Tak Laupinko chodzi o ciebie :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wiecie co to ja wam naprawde podziękuje za członkostwo bo wnioskuje z tego co czytam że połowa tam w tym jak to nazwe klubie kibica to wielce państwo uważające sie za bógwie kogo a zwłaszcza ty tomczan uważasz się za jakiegoś pana i stwórce kk a o koszykówce wiesz tyle co pewnie pierwszoklasista. I jedna rada dlacie następnym razem niewymądrzaj się tak. Dzięki tym którzy sie za mną wstawili.
Dzięki właśnie takim jak tomczan będziecie mieli problem z pozyskaniem nowych klubowiczów chyba że zrobicie z nim porządek i ustawicie go do pionu i pokarzecie gdzie jest jego miejsce.

Tomczan pisze:
Mamy ludzi młodych i starszych też, za którymi też jest wielki zapał do kibicowania.

właśnie widać podczas meczy jaki macie zapał :P

[ Dodano: Czw Paź 29, 2009 3:53 pm ]
Tomczan pisze:
kubi0207 pisze:
a między czasie

Jakim???

masz troche problemy ze zrozumieniem niektórych słów. pisze wyraznie że w między czasie wniósłbym nowe pomysły. Tłumacząc Ci chodzi o to że w trakcie członkostwa jak by mi się nasuneły nowe pomysły to by sie z wami nimi podzielił. Takie trudne do zrozumienia.

Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, 15:55 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hym.. całe życie kibicowałam od serca.. i do tego głośno :D

Denerwuje mnie to... że większośc ludzi w pewnych momentach mnie ucisza.. Jeżeli kbicować to z werwą!! ;)

I dziękuję za pochwałę i ciesze się że ktoś zauważył że na przeciwko KK siedzi sobie taka dziewucha która sie wydziera jak szalona :D ;)

PoZdrawiam ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Do kubi0207.

Przeanalizuj swoje wypowiedzi i pomyśl czy można brać Cię na poważnie.... ???

co do do dopingu to po całej hali muszą być rozmieszczone osoby które poderwą ludzi do krzyku. Ja siedze zawsze po drugiej stronie boiska naprzeciw kk tur i poprostu zal ludzie tam siedzą osowiali tak jak by mieli isc spać. potrzebam tam grupke osób która poderwie te całe towarzystwo do góry.

W następnym poście:

tak więc o to chodzi aby poderwać reszte kibiców nie mówie tu o kk bo ich to na każdym meczu widać i słychać bez wzgledu na wynik

i jeszcze tu:

katrin89m napisał/a:
Ja rozumiem, że nie każdy chce/ może krzyczeć... ale klaskać chyba można... to też jest efekt.

to po co taka osoba idzie na mecz. to tylko moja osobista sugestia. a z tą zrozumiałością to o tym wcześniej mówiłem aby w każdym sektorze była grupka osób która pociągnie za sobą reszte sektoru do spiewu i kibicowania
i sam się przyznam że nieśpiewałem bo poprostu czasami niewiem co oni tam śpiewają po drugiej stronie ale używałem tych kartonów i przyznam że fajna to sprawa, ale jak by były do tego trąbki to napewno cicho na hali by niebyło,

i na koniec to:

Tomczan napisał/a:
Jeżeli Tobie i innym osobom z głową pełną pomysłów tak zależy na dopingu, to zapraszam do złożenia deklaracji wstąpienia do KK"TUR".
Pozdrawiam

jak tam można wstąpić , jakie są składki i obowiązki.

Enter.

Tak to wyglądało w Twoim wykonaniu.
Nie jestem stwórcą i panem :lol:

kubi0207 pisze:
uważasz się za jakiegoś pana i stwórce kk

Są nimi Członkowie Założyciele.

kubi0207 pisze:
Dzięki właśnie takim jak tomczan będziecie mieli problem z pozyskaniem nowych klubowiczów

O to się nie martw.
Klubowiczów możesz sobie poszukać w innych miejscach .
U nas są Członkowie Klubu Kibica "TUR".

kubi0207 pisze:
Tomczan napisał/a:

Mamy ludzi młodych i starszych też, za którymi też jest wielki zapał do kibicowania.

właśnie widać podczas meczy jaki macie zapał

I tu pojawił się powtórnie Twój "hurraoptymizm" do KK"TUR".

Mimo wszystko pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zachęcam do obserwacji sektora KK, gdyż zmusi nas to do większego wysiłku .
No cóż ,"jak nas widzą ,tak nas piszą".
Twoje uwagi będą dla nas "rowerkiem" napędzającym doping całego sektora KK.

Koniec.

Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, 21:14 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
katrin89m napisał/a:
Ja rozumiem, że nie każdy chce/ może krzyczeć... ale klaskać chyba można... to też jest efekt.

to po co taka osoba idzie na mecz. to tylko moja osobista sugestia.

Czasami jest tak że z powodów zdrowotnych nie każdy może krzyczec a w sercu jest większym kibicem niż połowa tych wydzierających się ! :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Asafa pisze:
Czasami jest tak że z powodów zdrowotnych nie każdy może krzyczec a w sercu jest większym kibicem niż połowa tych wydzierających się !

Przypomniałem wypowiedź kubi0207.
Katrin napisała o problemach zdrowotnych a kubi Jej w ten sposób odpisał.
Tak biorąc pod uwagę wypowiedzi.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, 22:08 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pierwsza reakcja Tomczana na posty Kubiego była bezcenna i doskonale pokazuje, jak wygląda mentalność pożal się boże "zarządu". Towarzystwo wzajemnej adoracji, zaklinające rzeczywistość i próbujące przekonać wszystkich, jacy są świetni. Żenujące wywyższanie się i podchodzenie do sprawy z pozycji mędrca, stojącego na czele wielce elitarnej organizacji, jaką jest KK Tur. I to jeszcze prowadzone przez człowieka, który jest typowym "kibicem sukcesu", którzy wyrośli jak grzyby po deszczu po awansie do ekstraklasy i jeszcze kilka lat temu "na kupę mówili papu" jeśli chodzi o kwestie związane z koszykówką, czy kibicowaniem.

Dosyć zabawne jest też stwierdzenie

Cytuj:
"A ja akurat chcę średnią wiekową utrzymać na dotychczasowym poziomie"

Od razu zaznaczam, że nie mam nic do zarzucenia kibicom starszym wiekiem, ale doskonale wiadomo, że chcąc zintensyfikować doping i wzmocnić jego siłę potrzeba świeżej krwi. Wystarczy popatrzeć na to, jak wyglądają kluby kibica w Słupsku, czy Włocławku. Z takim podejściem, nic się nie zmieni, będziecie nadal zadowoleni z siebie kisić się w swoim własnym sosie, a w polsce nadal panować będzie humorystyczne określenie "zgorzeleckich dziadów i wąsaczy".

aha i jeszcze

Tomczan pisze:
kubi0207 pisze:
napisał/a:
chcem wstąpić ponieważ chcem być bliżej drużyny

Zostań Trenerem lub Kierownikiem Drużyny.

Tą ripostą Tomczan jednogłośnie zasłużył na nagrodę im. Karola Starssburgera za najbardziej żenujący żart prowadzącego.

Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, 23:04 przez trueRAP, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
W dniu wczorajszym Zarząd KK "TUR" podjął uchwałę o przyjęciu nowych Członków.
Tak więc w imieniu Zarządu bardzo serdecznie witam Was w KK .
Jednocześnie proszę abyście się zgłaszali do Świstaka w celu opłacenia składek oraz zapoznania się ze Statutem.
Statut można pobrać również tu http://www.ksturow.pl/turow.php?str=5

Zapraszam oczywiście na zabranie KK ,które odbędzie się w Technikum Górniczym przy Powstańców Śl. w dniu 03.11.2009.(wtorek) o godz.18.00..
Obecność jak najbardziej obowiązkowa :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja siedziałem na meczu z Polonią w sektorze C z grupką kolegów (Było nas bodajże siedmiu).Kibicowaliśmy a cała reszta w sektorze patrzyła na nas jak na debili. Więc pomysł z zamieszczeniem po kilka osób kibicujących w sektorach nie ma najmniejszego sensu ! Proponuje po prostu obudzić KK .
Zauważmy że w mało którym mieście kibicuje cała hala a nie tylko KK (chyba tylko w Gryfii wszyscy kibicują). Od tego jest ten KK żeby kibicował, a reszta niestety przychodzi pooglądać i trzeba się z tym pogodzić :(

Takie pytanie !
W jakim wieku można się zapisać do Klubu Kibica? :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panie prezesie Tomczan teraz to mnie Pan jeszcze bardziej zaskoczył a mianowicie chodzi o fakt iż jak pan twierdzi siedzi pan na przeciwko klubu kibica ,proszę mi wytłumaczyć dlaczego i jaki z dotychczasowych prezesów siedział poza klubem kibica tylko Pan chyba że jest pan wyjątkowy bo po pańskich wypowiedziach mogę tak stwierdzić a druga sprawa jeśli siedzi pan na przeciwko tam gdzie siedzi dziewczyna (kobieta) tak jak pisał AVADDON 18 tylko ona żywiołowo reaguje w tym sektorze a inni siedzą no to coś jest nie tak pan jako prezes daje taki przykład to ja się nie dziwię że większość nie kibicuje patrząc na pana też bym nie kibicował . Ludzie nie róbmy pośmiewiska . Panie prezesie tylko niech pan nie piszę że ma pan karnet na miejsce w którym pan siedzi powtarzam siedzi albo że nie ma miejsca w sektorze KK bo takich jak pan to piętnastu jeszcze wejdzie ,większość sektora przeważnie stoi chyba że pan się wstydzi albo ma pan problemy zdrowotne . Proszę nie żadam PANIE PREZESIE o wytłumaczenie mi tych faktów .Pozdrawiam i dziękuję ]:->

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wyjazd na mecz Sportino -Turów tj. 31.10.09r.nie odbędzie się ,zapisała się tylko 1 osoba .

[ Dodano: Pią Paź 30, 2009 12:16 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW !!!!!! :smt084 :smt084

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczam-gratuluje samopoczucia.Ciekawe czy potraktujesz wszystkich zaproszonych do członkostwa w KK tak samo jak kolege ktoremu udzielales odpowiedzi na forum.Styl w jakim to zrobiles wola o pomste do nieba.Prostactwo i chamstwo- ciekawe skad to sie u Ciebie wzielo . Z tej strony Cie nie znalem. Tak ma wygladac NOWA JAKOSC?????????

Tytuł:
rekrut
rekrut

jak jest tylu chętnych na wyjazdy panie prezesie to proszę o kontakt ze mną zawsze mogę pomóc i pożyczę skuter (mało pali ) koszta na pewno będą mniejsze i nie trzeba opłacać ubezpieczenia mam nw to oczywiście jest żart ale panie prezesie proszę wszystkim jeszcze raz przypomnieć numer telefonu do siebie i niech pan żada wyjaśnień dlaczego ta( nowa jakość )nie jeżdzi na mecze czy oni może wychodzą z założenia KAZAŁ PAN MUSIAŁ SAM zarząd nie jedzie to i ja nie jadę . Kibice nie patrzcie na zarząd kibicujcie drużynie . Takiej frekwencji na wyjazd nie było od początku istnienia KK. (czyżby pierwszy sukces nowego zarządu ) proszę napiszcie kiedy następny wyjazd to postaram się namówić kolegę i będzie nas trzech ( 300% ) takiego skoku też nie odnotował żaden zarząd to będzie też można zaliczyć na plus . Swistak mogłeś napisać że zapisał się na wyjazd cały zarząd plus jedna osoba i tak do wyjazdu by nie doszło ale zobacz jakby to brzmiało DAŁEŚ CIAŁA POPRAW SIĘ . Czy nie mam racji Panie prezesie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.