Do kubi0207.
Przeanalizuj swoje wypowiedzi i pomyśl czy można brać Cię na poważnie.... ???
co do do dopingu to po całej hali muszą być rozmieszczone osoby które poderwą ludzi do krzyku. Ja siedze zawsze po drugiej stronie boiska naprzeciw kk tur i poprostu zal ludzie tam siedzą osowiali tak jak by mieli isc spać. potrzebam tam grupke osób która poderwie te całe towarzystwo do góry.
W następnym poście:
tak więc o to chodzi aby poderwać reszte kibiców nie mówie tu o kk bo ich to na każdym meczu widać i słychać bez wzgledu na wynik
i jeszcze tu:
katrin89m napisał/a:
Ja rozumiem, że nie każdy chce/ może krzyczeć... ale klaskać chyba można... to też jest efekt.
to po co taka osoba idzie na mecz. to tylko moja osobista sugestia. a z tą zrozumiałością to o tym wcześniej mówiłem aby w każdym sektorze była grupka osób która pociągnie za sobą reszte sektoru do spiewu i kibicowania
i sam się przyznam że nieśpiewałem bo poprostu czasami niewiem co oni tam śpiewają po drugiej stronie ale używałem tych kartonów i przyznam że fajna to sprawa, ale jak by były do tego trąbki to napewno cicho na hali by niebyło,
i na koniec to:
Tomczan napisał/a:
Jeżeli Tobie i innym osobom z głową pełną pomysłów tak zależy na dopingu, to zapraszam do złożenia deklaracji wstąpienia do KK"TUR".
Pozdrawiam
jak tam można wstąpić , jakie są składki i obowiązki.
Enter.
Tak to wyglądało w Twoim wykonaniu.
Nie jestem stwórcą i panem
kubi0207 pisze:
uważasz się za jakiegoś pana i stwórce kk
Są nimi Członkowie Założyciele.
kubi0207 pisze:
Dzięki właśnie takim jak tomczan będziecie mieli problem z pozyskaniem nowych klubowiczów
O to się nie martw.
Klubowiczów możesz sobie poszukać w innych miejscach .
U nas są Członkowie Klubu Kibica "TUR".
kubi0207 pisze:
Tomczan napisał/a:
Mamy ludzi młodych i starszych też, za którymi też jest wielki zapał do kibicowania.
właśnie widać podczas meczy jaki macie zapał
I tu pojawił się powtórnie Twój "hurraoptymizm" do KK"TUR".
Mimo wszystko pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zachęcam do obserwacji sektora KK, gdyż zmusi nas to do większego wysiłku .
No cóż ,"jak nas widzą ,tak nas piszą".
Twoje uwagi będą dla nas "rowerkiem" napędzającym doping całego sektora KK.
Koniec.