kinio24 pisze:
grengo powiedz mi co stoi na przeszkodzie aby jednoczesnie bedac fotografem czy dziennikarzem i czlonkiem kk nie byc ubranym pod kolor barw klubowych?? pytam serio bez zadnych uszczypliwosci, mam nadzieje ze i serio mi odpiszesz , pozdrawiam
Aby pod kolor, to nic nie stoi na przeszkodzie, (uwierz mi jednak, że poza koszulkami klubowymi nie posiadam garderoby w tych kolorach), ale w koszulce noszącej cechy klubu to i owszem, bo jako nazwijmy to dziennikarz powinienem być bezstronny i obiektywny w swoich ocenach, a noszenie koszulki klubowej wskazuje na sympatyzowanie z jedną ze stron, co jest źle postrzegane w środowisku, a nawet rzekłbym niedopuszczalne do czego zresztą zobowiązują mnie podpisane przeze mnie umowy.
Poza tym ja na meczach w obecnej chwili nie jestem obecny jako kibic, ale jako dziennikarz w pracy i uwierz mi, że nie rozumiem zarzutów kierowanych pod moim adresem właśnie w kwestii mojego ubioru. Co innego, gdybym wchodził jak pstrokata kura do sektora i znacznie odbiegał kolorystycznie od pozostałych.
Ja przecież nie pytam dlaczego np. pan X będący w KK ubiera do pracy niebieski drelich, a nie poprosił o czarno-zielony, bo jest członkiem KK. Niektórzy po prostu nie mogą pojąć, że jestem na meczu w pracy.
Pozdrawiam.