Dzisiaj jest 21 cze 2025, 18:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Jakie wsparcie KK? Przecież oni tego nie chcą. No błagam. Teraz chyba nie liczysz na to, że grengo pójdzie do Zarządu i poprosi o pomoc i wsparcie w organizacji MPKK...

Cofnij sie do poczatku sporu , poczytaj i wtedy odzywaj sie jesli laska.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam wszystkich.
:lol:
Proszę wszystkich Członków Klubu Kibica "TUR",aby do dnia 19.12.2009.(sobota), wpłacali następną część (150 zł.) opłaty za karnet.
Wpłat można dokonywać u Świstaka w kiosku.
Proszę o terminowe dokonanie wpłaty.
Zaznaczam, że następny mecz rozgrywamy u siebie w dniu 29.12.2009.
Jednocześnie informuję, że w dniu meczu TURÓW- Asseco (19.12.2009- sobota), członkowie Zarządu będą zbierać karnety.
Warunkiem otrzymania karnetu na następną rundę jest zwrot karnetu i zapłata za następną rundę rozgrywek.
Karnety będzie można odebrać u Świstaka w kiosku przez osoby, które dokonały wpłaty, już następnego dnia, tj. 20.12.2009., jednak w nieprzekraczalnym terminie do 28.12.2009.(poniedziałek).

Pozdrawiam :lol:

Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, 22:19 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kuktus pisze:
czytajac jego posty w tym temacie czy innym,wydaje mi sie ze on oczekuje odwas zebyscie powiedzieli mu ze byl,jest najlepszy

Bredzisz gościu - wcale tego nie oczekuję, ale ty sprawiasz wrażenie jakbyś się czegoś najarał, albo przynajmniej opił skwaszonego mleka (sądząc po avatarze).

kuktus pisze:
on sie za takiego uwaza :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

Jesteś wielki wiedząc co ja uważam. Mówię ci - zmień zioło :D

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Cytuj:
Jakie wsparcie KK? Przecież oni tego nie chcą. No błagam. Teraz chyba nie liczysz na to, że grengo pójdzie do Zarządu i poprosi o pomoc i wsparcie w organizacji MPKK...

Cofnij sie do poczatku sporu , poczytaj i wtedy odzywaj sie jesli laska.

A przepraszam do którego momentu mam się cofać i jakiego sformułowania szukać, bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi??

Uważam po prostu, że jest to niemożliwe, żeby Grengo poprosił w tym momencie Zarząd o pomoc i wsparcie w organizacji MPKK. Ot takie moje własne zdanie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo powiedz mi co stoi na przeszkodzie aby jednoczesnie bedac fotografem czy dziennikarzem i czlonkiem kk nie byc ubranym pod kolor barw klubowych?? pytam serio bez zadnych uszczypliwosci, mam nadzieje ze i serio mi odpiszesz , pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
Wiesz rownie dobrze KK moze otrzymac 10-15-20-25 tysiecy. Przy czym sponsor moze zazyczyc sobie ze np informujemy media ( a czesto pojawia sie notka o tym ze kibice pojechali np do Stalowej Woli) o tym kto sponsoruje nasza wycieczke. Wtedy nawet promocja miasta jest sama przez sie. A i sponsor lapie + do tej dobrej opinii w Pols
ce
powiedz mi na jakie cele moze otrzymac takie pieniadze 10-15-20 a nawet 25 tysiecy. ja osobiscie nie sadze ze mozna je dostac na mecze wyjazdowe . jak mowisz o swojej tzw: notka :) to sie zgadzam z tobo jest ona u swistaka na szybie w kiosku i czasami mowi o tym przed meczem TUROWA spiker :) i tak na koniec to sam wiesz ze nie wszystkie wyjazdy sie odbywaja., bo jest brak chetnych albo informacja ze z jakis przyczyn ten wyjazd sie nie odbedzie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
grengo powiedz mi co stoi na przeszkodzie aby jednoczesnie bedac fotografem czy dziennikarzem i czlonkiem kk nie byc ubranym pod kolor barw klubowych?? pytam serio bez zadnych uszczypliwosci, mam nadzieje ze i serio mi odpiszesz , pozdrawiam

Aby pod kolor, to nic nie stoi na przeszkodzie, (uwierz mi jednak, że poza koszulkami klubowymi nie posiadam garderoby w tych kolorach), ale w koszulce noszącej cechy klubu to i owszem, bo jako nazwijmy to dziennikarz powinienem być bezstronny i obiektywny w swoich ocenach, a noszenie koszulki klubowej wskazuje na sympatyzowanie z jedną ze stron, co jest źle postrzegane w środowisku, a nawet rzekłbym niedopuszczalne do czego zresztą zobowiązują mnie podpisane przeze mnie umowy.

Poza tym ja na meczach w obecnej chwili nie jestem obecny jako kibic, ale jako dziennikarz w pracy i uwierz mi, że nie rozumiem zarzutów kierowanych pod moim adresem właśnie w kwestii mojego ubioru. Co innego, gdybym wchodził jak pstrokata kura do sektora i znacznie odbiegał kolorystycznie od pozostałych.
Ja przecież nie pytam dlaczego np. pan X będący w KK ubiera do pracy niebieski drelich, a nie poprosił o czarno-zielony, bo jest członkiem KK. Niektórzy po prostu nie mogą pojąć, że jestem na meczu w pracy.
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, 22:53 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

grengo pisze:
kinio24 napisał/a:

Aby pod kolor, to nic nie stoi na przeszkodzie, (uwierz mi jednak, że poza koszulkami klubowymi nie posiadam garderoby w tych kolorach),

No a teraz wszyscy którzy czepiają się Grengo o jego ubiór w czasie meczu powinni się zastanowić, jak był ubrany na ostatnim meczu w Zgorzelcu. Otóż z moich obserwacji wynika, iż miał on czarną koszulkę. A barwy Turowa są rzekomo czarno-zielone, czyli mieścił się w normach, bo jedną z nich przybrał.
Dlatego moim zdaniem temat jego ubioru zostawmy, bo pomimo tego że nie musiał, wziął wcześniejsze prośby do siebie i ubrał się w barwy.

P.S. poza tym zrozumcie, że faktycznie niektórzy na meczu są w pracy, i to nie tylko Grengo.

Tytuł:
obserwator
obserwator

tur16 pisze:
P.S. poza tym zrozumcie, że faktycznie niektórzy na meczu są w pracy, i to nie tylko Grengo

no to teraz mam pelna jasnosc :) dzieki za naswietlenie mi sytacji. Ja nie stawiam zarzutow, poprostu pytalem. Grengo rozumiem cie ze nie mozesz jako dziennikarz byc stronniczy i w barwy klubowe sie nie ubierzesz, ale mysle ze bylo by milo gdybys zamknal usta wszystkim krytykantom kupujac sobie jakas zielona koszulke bez logo klubu lub czarna i na kazdym meczu w ktorejs z nich sie pokazal - ja bedac na twoim miejscu, bedac wiernym kibicem swojej ukochanej druzyny chociaz w taki mozliwy sposob bym sie z nia utozsamial:) to taka moja skromna uwaga, pozostawiam ja do twojego przemyslenia , rowniez tu bez uszczypliwosci :) pozdrowki

[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 11:23 pm ]
tur16 pisze:
Otóż z moich obserwacji wynika, iż miał on czarną koszulkę. A barwy Turowa są rzekomo czarno-zielone, czyli mieścił się w normach, bo jedną z nich przybrał.

no i bardzo fajnie o to mi wlasnie chodzi :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
Grengo rozumiem cie ze nie mozesz jako dziennikarz byc stronniczy i w barwy klubowe sie nie ubierzesz, ale mysle ze bylo by milo gdybys zamknal usta wszystkim krytykantom kupujac sobie jakas zielona koszulke bez logo klubu lub czarna i na kazdym meczu w ktorejs z nich sie pokazal

kinio powiem tak - nie mam Ci nic do zarzucenia - zapytałeś odpowiedziałem, jest Ok. Co do kupowania jednak przeze mnie garderoby wybacz, ale nikt nigdy nie zmusi mnie do wydawania zarobionych przeze mnie pieniędzy tylko po to, by zamknąć komuś usta. Jeżeli tak zrobię, to moi oportuniści wynajdą coś następnego i w pewnym momencie mógłbym popaść w paranoję polegającą na kupowaniu nie tego co ja chcę, ale czego chcą inni.
Oczywiście Twojej wypowiedzi nie traktuję jako uszczypliwości i proszę o to samo, ale nie mogę ulegać swoim oportunistom, bo stwierdzą, że mnie złamali, a ja jestem bardzo daleki od dawania im jakichkolwiek powodów do satysfakcji.

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, 23:34 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Co do kupowania jednak przeze mnie garderoby wybacz, ale nikt nigdy nie zmusi mnie do wydawania zarobionych przeze mnie pieniędzy tylko po to, by zamknąć komuś usta.

na mysli mi nie przyszlo ci cokolwiek kazac :) nie krytykuje cie ale ja jak bym mogl to chociaz dla wlasnej satysfakcji bym byl pod kolor :D pozdrowki

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja nie wchodząć w te Wasze kolejne spory mam tylko jedną prośbę:

Ktokolwiek kto ma na sercu tradycję MPKK i jest świadom faktu, iż w obliczu tego jak obecny zarząd załatwił sprawę rezygnacji z tej imprezy, nikt nie będzie chciał tego zorganizować- NIECH PODEJMIE JAKIEŚ KROKI W CELU ORGANIEZACJI TEGO TURNIEJU W ZGORZELCU- być może wspólna inicjatywa będąca bądź, co bądź WIELKIM WYZWANIEM stanie się czymś co zjednoczy Was znów wokół jednej sprawy. Oświadczam także w moim imieniu, ale zapewne też w imieniu większości ewentualnych uczestników, że nie oczekuję wielkich imprez, kokosów- po prostu zapewnienia noclegu (liczę się z podniesieniem kosztów), hali i tyle... czegóż więcej trzeba? O reszte sami zadbamy ;-) A imprezkę w Witku możemy zrobić nawet na kupnych w TESCO Grillach :)

Pozdrawiam TURY :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Savage ... uwierz mi że wystarczy suchy chleb i konserwa ... no może jeszcze surowy kalafior :D ... no i oczywiście coś do popicia żeby to przepchnąć przez gardło ]:-> a tak na serio to ja miałbym tylko prośbę aby była jasna deklaracja ze Zgorzelca w najbliższym czasie ... czy są osoby chętne i doprowadzą do tego , że turniej się odbędzie. Jeśli nie dajcie czas innym miastom ... innym KK, żeby ktokolwiek zdążył to zrobić !

Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

"...Poza tym ja na meczach w obecnej chwili nie jestem obecny jako kibic, ale jako dziennikarz w pracy i uwierz mi, że nie rozumiem zarzutów kierowanych pod moim adresem właśnie w kwestii mojego ubioru. Co innego, gdybym wchodził jak pstrokata kura do sektora i znacznie odbiegał kolorystycznie od pozostałych.
Ja przecież nie pytam dlaczego np. pan X będący w KK ubiera do pracy niebieski drelich, a nie poprosił o czarno-zielony, bo jest członkiem KK. Niektórzy po prostu nie mogą pojąć, że jestem na meczu w pracy."

Wobec tego łamiesz regulamin, bo w czasie meczu masz kibicować, a nie być w pracy. Zrezygnuj albo z członkostwa w KK, albo z pracy.
Bez urazy, ale bądź konsekwentny.

Tytuł:
rekrut
rekrut

SORKI. WIEM,ŻE TO NIE TEN TEMAT ALE SERDECZNE POZDROWIENIA DLA ŚWISTAKA Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!! :smt030 BAW SIĘ NADAL,TAK JAK DO TEJ PORY GRZESIU I JUTRO JAK ZAWSZE KIBICUJEMY NASZEJ UKOCHANEJ DRUŻYNIE. :grin:

Ostatnio zmieniony 28 lis 2009, 7:52 przez ontos, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.