Dzisiaj jest 10 lip 2025, 21:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:40 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

To ja już nie rozumiem. Piszesz, że:
turek pisze:
U takiego Roberta Masz do wyboru koncerty rockowe, hiphopowe, bluesowe, wernisaże, projekcje filmowe, festiwale filmów, bluesa, szanty, czy kabaretowe organizowane są warsztaty: filmowe, fotograficzne, teatralne, kabaretowe, plastyczne i wiele innych... wiesz o tym?

A w programie komitetu, z którego startujesz do rady miasta możemy przeczytać:
"Pytamy o inicjowanie dziecięcej i młodzieżowej aktywności w wielu płaszczyznach szeroko rozumianej kultury. Pytamy, bo jej nie ma."
... wiesz o tym? K. Walotka wie o tym? Może trzeba go było zabrać do Roberta wówczas nie pisałby takich gniotów w swoim programie :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:41 przez turek, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

turek pisze:
nie przyszło Ci na myśl, że chodzi o jeszcze, większe rozszerzenie tej działalności?

Przepraszam, czy program wyborcy to jakiś quiz? Mam się domyślać „co poeta miał na myśli”? Jak czegoś nie ma, to tego nie ma. A tu się okazuję, że jest tego za mało. Jak Robert czy inni, którzy organizują różne wydarzenia, koncerty etc. w mieście może mieć lepiej w kwestii poprawy frekwencji skoro nawet Ty podpisujesz się pod tym, że w mieście nic się nie dzieje. Wysyłając w eter informację „Nic się nie dzieje. My to zmienimy” nie dość, że demonizujecie stan oferty kulturalnej w mieście, to jeszcze chcecie się podpiąć pod coś co już zostało zrobione.
turek pisze:
Na marginesie, Pokaż program swojego faworyta
Moi faworyci są tu www.gloszgorzelca.pl Wybierz sobie ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dziwi mnie fakt, że kandydaci do fotela burmistrza, pewnie nie wszyscy, rozpisują się co nie zrobią dla Zgorzelca. Większość z nich jest radnymi i była w kadencjach poprzednich i jako radni mogli się starać również o to co proponują w ulotkach wyborczych. Czy któryś starał się o to co chce zrobić jako burmistrz już jako radny?

Tytuł:
obserwator
obserwator

turek pisze:
a to trzeba pisać od razu, że Tobie wystarczy kiełbacha z piwskiem od Dobrzyna

Widzisz, problem jest taki, że kiełbasy nie jadam, od piwa wolę koniak i osobiście na FPG nie chodzę (chyba że na spacer przy ładnej pogodzie). Do kina jadę np do Legnicy albo Wrocławia bo w Zgorzelcu to tylko namiastka dobrego kina które obiecywał p.Gronicz, teatru i tak nie będzie (choć żałuję,ale realnie patrzę na życie) itd, itp.Można ciągnąć w nieskończoność.
Nie JA jednostka się tu liczy tylko chodzi o to co WIĘKSZOŚĆ sobie życzy.
I jeszcze jedna uwaga:
OBSERWUJ, SŁUCHAJ, RZADKO OSĄDZAJ I NIE CHCIEJ ZA DUŻO

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

I właśnie takich ludzi jak twoje deklaracje brakuje w Kuźni , zapraszam na wydanie kaski
Dziś coś z mniejszych lotów /?/a mianowicie zwykła potańcówka .
I jeszcze pytanie - a jakie lubisz imprezy , może jak będzie więcej osób chętnych na twoją propozycję to może coś zrobimy - ostatnio nawet hip-hop zrobiłem :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Robert Gruszecki pisze:
zapraszam

Dzięki za zaproszenie, ale z braku wolnego czasu nie przyjdę.
Robert Gruszecki pisze:
hip-hop

To nie moje rytmy.
Robert Gruszecki pisze:
a jakie lubisz imprezy

Nie sugeruj się moją osobą bo JA to trochę "dziwny" przypadek i dam sobie radę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
I właśnie takich ludzi jak twoje deklaracje brakuje w Kuźni , zapraszam na wydanie kaski
Dziś coś z mniejszych lotów /?/a mianowicie zwykła potańcówka .
I jeszcze pytanie - a jakie lubisz imprezy , może jak będzie więcej osób chętnych na twoją propozycję to może coś zrobimy - ostatnio nawet hip-hop zrobiłem :)

Czy temat wątku to:
REKLAMA KUZNI?
Robercie pozdrawiam a wracając do tematu na kogo zagłosujesz Człowieku o LEWICOWYCH poglądach?
Zapewne nie na Gronicza którego lewicowość ma się tak jak pięść do nosa.
]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

W niedzielę oddam swój głos na R. Gronicza!

Nie chcę zmarnowania dotychczasowych lat rządów PO w Zgorzelcu!

Życzę sukcesu wszystkim kompetentnym kandydatom do Rady Miasta

Kandydaci z listy nr 4 nie myślą tylko o sobie - chcą dalszych zmian w mieście!

Nie wierzę "skoczkom" i ukrywającym swoje sympatie polityczne!

MASZ GŁOS. IDŹ NA WYBORY![shadow=red][/shadow]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czepialski pisze:

http://www.youtube.com/watch?v=6sq1CakpidM
WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE!
]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czepialski pisze:
W niedzielę oddam swój głos na R. Gronicza!

A ja nie chcę kolejnych lat obiecywanek i cudów wirtualnych, marnowania czasu i publicznych pieniędzy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Oj Grzesiu ... tak samo jak i ty korzystam z wyborów aby załatwić swoje sprawy :lol:
mam nadzieję że w ostatni czwartek przyjdziesz na spotkanie osób z forum do KUŹNI :lol: i skorzystasz :smt030 , a przy okazji zobaczysz plakat na imprezę z laniem wosku :smt079 oraz zakończającą cały rok .
Myślę że tematem wiodącym będzie kto zostanie burmistrzem ?

I oczywiście zdradzę ci na kogo zagłosuję - tylko bądź :smt058

Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 18:10 przez Robert Gruszecki, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:43 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Turek, Twoje wypowiedzi mówią same za siebie. Twoje forumowe portfolio jest kompletne ;) Do komitetu Walotki pasujesz jak kwiatek do kożucha. Zostałeś zaproszony na listę ale nie miałeś wpływu na nic, szczególnie na program.
Jak czytam „wielu mieszkańców” to mi się od razu kojarzy „Ludzie jedźcie g…no. Miliard much nie może się mylić”. Jakich wielu mieszkańców? Napisaliście w programie oklepane stwierdzenie, że w mieście nic się nie dzieje. Ty swoją postawą systematycznie temu zaprzeczasz. Mimo tego pozwalasz aby wpisali Cię do grona niezadowolonych.
Jak czytam, że wieloletni pedagog, radny 3 kadencji pisze w swoim programie, że brakuje kół zainteresowań dla dzieci i młodzieży, że nikt tego nie promuje to ja się pytam – gdzieś ty chłopie był przez te wszystkie lata? Znasz problem, zasiadasz w radzie tyle lat, ze następną kadencję mógłbyś dostać za zasiedzenie a nie zrobiłeś w tej materii nic. Niech mi ktoś przytoczy wniosek, zapytanie pana radnego dotyczące zmiany finansowania kół zainteresowań. Może złożył jakiś wniosek do budżetu w tej kwestii? A jak wyglądała promocja kół w wykonaniu pana Walotki? Bo zakładam, że sam to robił i teraz jako kandydat na burmistrza planuje to rozszerzyć.
Turek spie…aj z tego komitetu bo Ci ludzie na forum nie dadzą spokoju, że swoją osobą firmowałeś kogoś, kto nie potrafi w swoim programie uwzględnić swojego doświadczenia zawodowego.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.