Dzisiaj jest 23 cze 2025, 8:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1521 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 102  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Jarku na wszystko jest czas, na przybicie piątki także :)
Wynika z opisu, że Jarek nie wie jak wyglądam, ale wie jakim samochodem się przemieszczam :) :smt028 :smt028

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Wynika z opisu, że Jarek nie wie jak wyglądam, ale wie jakim samochodem się przemieszczam :) :smt028 :smt028

j.w. :-?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
nawet nie wiem jak wygladasz. Czasami tylko widzialem jak jechales autem ale i to nie tak, zeby Cie poznac :/

Ernesto pisze:
Wynika z opisu, że Jarek nie wie jak wyglądam, ale wie jakim samochodem się przemieszczam

Wg mnie to zawoalowana aluzja do zbyt szybkiej jazdy po mieście... 8) :smt028 ;)

Cayenne opchnąłeś? Bo dawno nie widziałem...
Zresztą Ciebie na forum również 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mistrz kierownicy pod Castoramą. Nie wiem czy ten ktoś może parkować na miejscu dla inwalidy bo nie o to chodzi. Sam fakt zaparkowania w taki sposób rozkłada na łopatki hehe.

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2011, 10:11 przez Hakeem, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem
Może to "półinwalida"? :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Nie wiem czy ten ktoś może parkować na miejscu dla inwalidy

na 100% jest niepełnosprawny :D

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nie bądźcie złośliwi - chodziło o to żeby jak najmniej zmoknąć przy wysiadaniu... ;)

Ja pod Castoramą widziałem lepszy numer (stanięcie po skosie na 2 miejscach jednocześnie) - tylko fotki nie zrobiłem :|

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A może po prostu chciał przyczepkę przodem szarpnąć hehe

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Podobnie ludzie parkują przy Lidlu - gdy pada deszcz wjeżdżają pod zadaszenie:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

tadam pisze:
Hakeem pisze:
Nie wiem czy ten ktoś może parkować na miejscu dla inwalidy

na 100% jest niepełnosprawny :D

Moze tylko po przyczepka przyjechał... moze zapomnial ze hak ma z tyłu pojazdu... duzo tego " może " :)

[ Dodano: Pon Kwi 11, 2011 11:10 am ]
Pytanie z innej beczki...
Czym różni się parkowanie pojazdu na terenie zielonym od składowania na DOKŁADNIE tym samym terenie sterty gruzu ??
Otóż różni się tym, że za parkowanie dostaje sie mandat od straży miejskiej w wysokości od 50 do 500 zł... a za wysypywanie gruzu chyba tylko nagrodę się dostaje bo z dnia na dzień "kupka" staje się coraz to większa.
Piszę o tym bo 2 tygodnie temu jakaś uprzejma Paniusia z okolicznych bloków raczyła donieść na straż miejską ze na "terenie zielonym" stoi autko...Za wycieraczką znalazła sie karteczka aby stawić się w odpowiednim miejscu celem "samoukarania"-bo mandatu za wycieraczką nie było... Na pytanie czy to była interwencja odpowiedź padła :
"TAK...inaczej byśmy nie przyjechali... " Jak się potem okazało uprzejmy Pan ze S.M. poinformował właściciela autka, które stało na tym terenie, że trawka się ugniata pod naciskiem kół pojazdu.... :/ OK nie ma pretensji, ze tak wlasnie postapili...Mandat przyjety.
Jakież było moje zdziwienie jak tydzień po akcji z samochodem .... w miejscu gdzie nie powinno NIC stać/leżeć - bo trawka się wygniata- zobaczyłem STERTĘ GRUZU !! Dzwonię na S.M. z pytaniem - dostałem przecież wizytówkę :) - czym różni się postój auta na terenie zielonym -dobrze wiedzieli z kim rozmawiaja po pogawedce na S.M. :) - od składowania gruzu... ? Miły do tej pory Pan stał się lekko nerwowym człowiekiem- w jednej chwili - :) Streszczając całą Jego wypowiedz przez tel ( :smt084 )wyszło że : po gruzie ŁATWIEJ ODBUDOWAĆ TEREN ZIELONY (absurd :/ !! ) niż po postoju samochodu :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Postepowanie S.M. oceńcie Sami :)

Przy okazji pozdrawiam Uprzejmą Panią z sokolim wzrokiem i zawsze "naładowana" komórką za wytrwałość w donoszeniu S.M. :smt044 :) !

Niżej fotka kupki gruzu :) :smt044 :smt044

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 21:56 przez simon__75, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

simon__75 pisze:
czym różni się postój auta na terenie zielonym

A czy przypadkiem dojazd do części tych garaży nie przebiega przez tereny zielone? Za to też mandat? Co za absurd :smt044
I jak "pan ze SM" stwierdził w którym miejscu zaczyna się teren zielony? w miejscu w którym zaczyna się trawa? czy w miejscu w którym jezdnia zakończona jest krawężnikiem?
Jeśli od krawężnika to całkiem sporo 'ugniotłeś' tej trawki ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Marcopollo pisze:
simon__75 pisze:
czym różni się postój auta na terenie zielonym

A czy przypadkiem dojazd do części tych garaży nie przebiega przez tereny zielone? Za to też mandat? Co za absurd :smt044
I jak "pan ze SM" stwierdził w którym miejscu zaczyna się teren zielony? w miejscu w którym zaczyna się trawa? czy w miejscu w którym jezdnia zakończona jest krawężnikiem?
Jeśli od krawężnika to całkiem sporo 'ugniotłeś' tej trawki ;)

Po mandaciku dla KAŻDEGO - ot tak proforma na wypadek gdby kiedyś ktos na zielonym stanał :)
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 11:29 przez simon__75, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

simon__75 pisze:
Po mandaciku dla KAŻDEGO
Proponuję prewencyjnie każdemu kierowcy raz na rok walnąć 500 zł i zaprzestać jakichkolwiek działań policji RD w kwestii karania kierowców ;) Pięć stówek na rok prewencyjnie to zbili by niezłą sumkę na takiej akcji ;) Już tylko na moim stażu zarobiliby 10 tys. PLN-ów ;) A tak, w całej mojej karierze zarobili tylko 20 PLN 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czy dostałeś mandat za tego Seata, który tam stał? Jeżeli tak, to sam kilka razy miałem ochotę zadzwonić na policję (są skuteczniejsi od SM) tylko mi się akurat komórka rozładowała :cry:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

viper126pzgc pisze:
Czy dostałeś mandat za tego Seata, który tam stał? Jeżeli tak, to sam kilka razy miałem ochotę zadzwonić na policję (są skuteczniejsi od SM) tylko mi się akurat komórka rozładowała :cry:

Niieeee nie za seata. seat praktycznie przez cala zime stal na miejscu obecnego gruzu.... SM tez wspomnialem o tym seacie-uslyszalem ze byla zima a wtedy nie ma tzw terenow zielonych :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1521 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 102  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.