Dzisiaj jest 18 cze 2025, 15:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Te dziadki nie dadzą sobie rady na pewno.
Co do samolotu po powinni latać na każdy mecz,generalnie to najlepiej śmigłowcem, bo w Polsce trochę ciężko z lotniskami...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

tur16 jak nastawienie zawodnikow po meczu przed piatkowa potyczka ? Cos ciekawego mowili ? ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dobra plota gminna nie jest zła ;-)

[ Dodano: Sro Maj 18, 2011 9:36 pm ]
Tomas Pacesas: Zlekceważyliśmy rywala

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... ywala.html

Tytuł:
pismak
pismak

DragisA pisze:
Tomas Pacesas: Zlekceważyliśmy rywala

http://www.sport.pl/koszy...smy_rywala.html

najciekawszy fragment:
Na obwód chcę wstawić także Polaka - Łukasza Seweryna lub Przemysława Zamojskiego.

ciekawe za kogo?

a tak poza tym, to Pacesas jest niespójny w swej wypowiedzi - skoro zlekceważyli rywala , to dlaczego zrzuca winę za przegraną na słabą skuteczność? ;) Albo nie wchodziło albo nie chciało im się grać...

Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 21:48 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ten wywiad jest tak beznadziejny ze az szkoda go czytac ... I pomyslec ze to trener mistrzow Polski takie glupoty gada ...

Tytuł:
pismak
pismak

Chłopaki są zmęczeni jak nie wiem co... wymowna była sytuacja, w której Konrad łykał tabletki i masi go pyta " masz ból głowy" - "taaa... ból głowy, nóg, rąk... wszystko mnie boli". I tak się czuł każdy z nich... no może poza Jarmakiem i Osą :P

Ale serca w nich biją ogromne! Kolejną ważną sprawą jest pokora. I to nie taka na pokaz, udawana przed kamerami. Oni na prawdę są pokorni. Nie ma napinki, śmiechów i takiego zbędnego luzu. Jest za to szacunek i świadomość, że jeszcze JEDEN mecz... tak mało, a tak dużo...

Ja widzę w nich ogromną wiarę !

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.vigo-sport.pl/cios-woodsa-&# ... medytacja/ <- Na 100% już wiem że Q jest bandyta

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Czy po tym jak Ivan lezal na deskach i pilka byla na obwodzie (wg mnie nie bylo akcji), sedziowie nie powinni przerwac gry z pilka z boku dla APG jak juz Ivan zostanie opatrzony?

Ostatnio zmieniony 19 maja 2011, 6:19 przez ostry2k, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pieprzony Woods !!

Po tym filmiku sam osobiście jestem zdania że to zagranie było celowe i władze ligi powinny sie nim zająć !!! Ale fakt że Jakubowski kiedyś był pracownikiem Asseco Prokomu wnioskuję iż krzywdy im raczej nie zrobi. Zatem pussy Woods pozostanie bezkarny jak zresztą kiedyś Gurovic.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Panowie i tak juz z tym nic nie zrobimy, no chyba że znajdzie sie odważny i sam wymierzy sprawiedliwość. :D Nie polecam bo QW nie wygląda na "jedno strzałowca" 8) dodatkowo przeszkodzi naszym w drodze do miśka. Można jednak coś zaśpiewać, np. "Qyntel boxer go back to Samara" i powtórzyć to z 5 razy , głośno i wyraźnie. ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Panowie i tak juz z tym nic nie zrobimy

Pewnie że nie zrobimy tego ani my ani nikt inny. Ale lekceważenie przez władze ligi takich zachowań godzi w ducha sportu. Takie zachowania nie powinny mieć miejsca , a jak już sie coś wydarzy to powinny być surowo karane. Wg firma Prokom bez względu jakie pieniądze daje na PZKosz nie powinna być sponsorem związku bo to jest konflikt interesów. Do tego widząc siedzącego świeżego prezesa Pana Bachańskiego z Panem Krauze, nóż mi sie sam do ręki wciska. Wszystkie związki Prokomou z władzami ligi BYŁY , SĄ i BĘDĄ chore dopóki ów Pan Krauze będzie pchał kasę w związek i reprezentację. Ale w sumie odbiegam od tematu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Psy szczekają a karawana jedzie dalej :-? http://www.plk.pl/pl/2,wiadomosci/8645, ... oodsa.html

Tytuł:
rekrut
rekrut

Brawo plk i brawo rysiu spółka bez o.o.! Dalej bez komentarza!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Olać kreskę Woodsa, nagrodą ze cierpienia Ivana będzie WYGRANA TUROWA!!! Jurto skupmy się na głośnym , równym, żywiołowym DOPINGU na naszej hali. Ten farfocel Q to palant któremu będzie zależało abyśmy się skupili na nim a nie na dopingu. Sam chętnie bym wywiesił ze 20 transparentów z "madafaką" na kłyntela czy śpiewał cały mecz "wypier... za Ural" ale to nie o to chodzi. Skupmy sie na naszych i to bardzo bo tego jutro potrzebują. :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Czw Maj 19, 2011 9:59 am ]
cytat z plk.pl " Powodem jest brak jednoznacznych dowodów na to, że zawodnik gości działał z premedytacją, a jego działanie nosiło znamiona niesportowego" Czyli wychodzi na to że to rozpatrywano jednak przewinienie Ivana... bo to My byliśmy gośćmi. Mam nadzieje że to literówka... albo nie ... ale jak wyżej najważniejszy jest TURÓW a nie Woods czy PLK

[ Dodano: Czw Maj 19, 2011 11:37 am ]
zmienione na www.plk.pl

" Na podstawie tych dokumentów i zapisów Zarząd PLK S.A. zdecydował, że nie wyciągnie konsekwencji dyscyplinarnych wobec zawodnika Asseco Prokom Qyntela Woodsa. Powodem jest brak jednoznacznych dowodów na to, że zawodnik gospodarzy działał z premedytacją, a jego działanie nosiło znamiona niesportowego."

Napisałem małe opier..dziel do redakcji i podziałało... :D ale wszystkie inne portale koszykarskie przedrukowało z błędem i poszło w świat. :(

Ostatnio zmieniony 19 maja 2011, 11:46 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Odnośnie całej sytuacji z kwintelem (moze nie najlepsze, bo dawno nie robiłem fotomontażu :) ) :

Obrazek

PUDZIAN OBIECAŁ ŻE NAM POMOŻE :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.