Dzisiaj jest 08 lip 2025, 17:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Kto awansuje do finału ??
Czas głosowania minął 21 kwie 2007, 18:38
Turów Zgorzelec 100%  100%  [ 5 ]
Śląsk Wrocław 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam wszystkich sympatyków basketu !!! Szczególnie tych ze Zgola !!!

Już jutro jedziemy do Wrocka po zwycięstwo oczywiście !!! :smt026 Wyjazd spod hali o 13.00 , oj będzie sie działo...

Po powrocie postaram się napisać kilka słów o meczu i samym wyjeżdzie.

W górę serca bo Turów wygra mecz !!!

Pozdro

Tytuł:
rekrut
rekrut

Turów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:1 SUPER!!! :smt026
-Ljubo szacunek (10 zbiórek, 8 pkt 2 bloki!)
-Koszar coraz lepiej 9pkt
-Andres super zimna krew do końca :grin: 14pkt cool (tylko te 7 strat :| ) ale ok!!
-Tomek :grin: super 11pkt 6zbiórek
-Dragon spoko 9pkt
-Krzysiu 8pkt spoko :grin:

Wielki Śląsk miał tylko 2 asysty w tym jedna Olivera i jedna Hyżego ]:->

Zauważyliście jedno gdy w 1 meczu półfinałów Kelati był najlepszym strzelcem to w drugim meczu nie pograł już tak sobie bo nagle przybyło mu fauli. W drugim meczu najlepszym strzelcem był Witka i w 3 meczu tez jakoś szybko łapał faule :grin: (ele z Polskim sędziowaniem to tylko czysty przypadek ;) )

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nie interesuje mnie jakie było sędziowanie - tylko jedno jest wazne - TURÓW ZGORZELEC prowadzi 2:1 w polfinale ze śląskiem i jestem z tego ogromnie szczęśliwy :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

matii pisze:
nie interesuje mnie jakie było sędziowanie - tylko jedno jest ważne - TURÓW ZGORZELEC prowadzi 2:1 w półfinale ze Śląskiem i jestem z tego ogromnie szczęśliwy :D

Ja też jestem szczęśliwy jak Turów wygrywa i mało mnie obchodzi jak sędziują ale zawsze na to patrze bo to jest żałosne !!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:45 przez 100, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tak jak pisalem po meczu nr.2 Turów wyciagna wnioski z przegranej i tym razem dal z siebie wszystko. Brawo Slobo brawo Koszar(mam nadzieje ze ta tendencja wzrostowa sie utrzyma w jego przypadku) brawo Andres brawo Krzysiu i Tomek:) cala druzyna zagrala koncertow.Turow mistrzem defensywy Turow MISTRZEM POLSKI:)!!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jestem !!!

Właśnie wróciłem !!! He he , nie opisana radość !!! :smt026

Nawet nie wiem od czego mam zacząć ... !!!!

Może od początku spróbuje, wyjazd o 13, wszystkie bębny, flagi .... jedziemy, atmosfera super, Wszyscy wierzymy w zwycięstwo naszych czarno - zielonych,!!!

Wrocław ! Jesteśmy przed halą, oczywiście stoimy i śpiewamy z 40 min za czym załatwiane są bilety... wchodzimy ... Turów !!!! Jazda na maksa już od samego początku !!!

Zaczyna się !!! Difenks jest z nami jak się okazuje, jechał w bagażniku, he he atmosfera pyszna !!! mecz zacięty jak cholera cały czas na styku, my jedziemy z dopingiem nawet jak zagłuszają nas muzyką !!!

39: 39 po 3 kwartach !!!

Śląsk odskakuje na chyba 5 pkt, cała Orbita wstaje... hałas i doping przedni w ich wykonaniu... ale... co???

Difenks jest z nami !!!

Ljubo !!! Bohaterem !!! Walczy i zbiera w ataku jak lew !!! , remis, obrona obrona !!! i ?

Nie mogę nie wiem jak to okiełznać, tą radość !!!

W końcówce Koszar trafia osobiste !!! Andres rzuca za 3 i trafia !!!! EUFORIA !!! :smt026

Wygrywamy mecz !!! Wszyscy skaczą, ściskają się, koszykarze przychodzą podziękować, Orbita cicha, pusta, żałoba...

A my ?

W górę serca bo Turów wygrał mecz!!!

Przed halą spotykam Mirka... Łopatkę naszą Szuflę.. uściski gratki, jest zarąbiasta atmosfera...

Na koniec jeszcze podziękowania dla zawodników, nawet Willi się ruszył w autobusie i wymachiwał rękami, .... total ogólna radość !!!

no i to tyle tak na szybko ...

Wierzę że w niedzielę będzie 3-1 dla czarno-zielonych !!!!

[/b]W górę Serca bo Turów wygrał mecz !!! :smt026

Póżniej coś napiszę odnośnie statystyk i tak dalej.... TURóW !!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

POLSKA SIE CHOWA W CIENIU TUROWA!!!!!!!!!

Tytuł:
VIP
VIP

Mam 3 wolne miejsca w samochodzie na jutrzejszy wyjazd. Chętni: +48 501 320 023

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a bilety ??

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Świetny mecz Turowa. Ljubo udowodnił że pierwszy mecz ze Śląskiem nie był przypadkowy. Turów okazał się lepszy, i w niedziele, miejmy nadzieje niech też tak będzie. Nasi zawodnicy pokazali że mają nerwy ze stali. Koszar, Andres i Slobodan przyczynili się do świetnych paru minut, które zadecydowały o wygranej. I taki żart, Sląsk przegrał kupiony mecz :P
P 8) zdr 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam.

Przebrnęłam przez całą dyskusję dotyczącą konfliktu na lini kk Tur - kk Kosynierzy i w zasadzie nie ma sensu czegokolwiek dogadać, bo i tak każda ze stron widzi to inaczej i do kompromisu nie dojdziemy.

W każdym razie czekają nas długie półfinały i spotkamy się w swoich halach przynajmniej po razie (a w opcji lux - przyjedziemy do was na 7. mecz i wywieziemy zwycięstwo;) )
Było by zatem bardzo w porządku gdybyśmy zachowywali się na tych meczach przynajmniej neutralnie. Wczoraj z naszej strony nie przypominam sobie żadnych ekscesów. Przed meczem koło hali i w barze woziło się sporo osób w barwach Turowa, tak samo podczas przerwy i po meczu. I nie byli jakoś specjalnie zaczepani. Nie chciałabym i wy pewnie też, żeby doszło do takich spotkań jak nasze z Anwilem czy ze Stalą gdzie pod halą nie można się napić piwa a nawet do toalety potrzebna jest eskorta ochrony.

Wygraliście - chociaż tak bardzo liczyliśmy na zwycięstwo. I nikt w was nie rzucał butrelkami czy zagłuszał syreną. Nikt też nie wypisywał na naszym forum o bandzie pijanych kibiców, czy o ustawkach. Jeśli się mylę to przepraszam zarówno za własny błąd, jak i za głupotę tych którym puściły nerwy.
Tak czy inaczej mam nadzieję że możemy na to samo liczyć 5 maja.

Do zobaczenia jutro. Niech wygra lepszy i niech to będzie Śląsk.
Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panie adminie a bilety tez pan ma?? :grin:

[ Dodano: Nie Kwi 29, 2007 5:16 pm ]
BRAWO TURóW !!!! Mamy 3:1 wracamy do Zgola po czwarte zwyciestwo!! :smt026
Brawo dla całej drużyny :smt058

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

W piątek Orbita podbita. Dziś Orbita zdobyta :D:D:D !!!! Brawo, brawo :) I oby tylko jeszcze jeden mecz w Zgorzelcu i mam finał ^^ trzymam kciuki za kolejne zwycięstwo
pzdr ;]

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

BRAWO BRAWO BRAWO !!!!!!!!! mamy 3:1 i wielkie szanse na finał MP i walke o złoto - TURÓW to jest potęga !!!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.