Dzisiaj jest 09 lip 2025, 15:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 280 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Z uprawianiem seksu przed waznymi zawodami sportowymi zdania są podzielone. Jedni uważają, że trzeba "spóścić z krzyża" inni wręcz odwrotnie. Jeżeli nie było kontrabandy i Saso wiedział , dał pozwolenie na "ciupcianie" to ok. Może uznał, że napięcie u zawodników przed wyjazdem do Belgradu dochodzi do maksymalnego pułapu, tak jakby rtęć dochodziła do 45 stopni w skali Celcjusza w termometrze i miała rozwalić szklaną powłokę. Gorzej jak zawodnicy udali się na samowolkę.

Seks to sfera intymna i nic mi do tego. Chociaż zaznaczam, ze cieszy mnie to, że chłopaki robią to z kobietami :grin: Jednak z tego co mi wiadomo to tu chodziło o totalne rozluźnienie i w zasadzie imprezowanie, a nie zwyczajne, jak to nazwałeś, "spuszczanie z krzyża". Nie jest rolą Sasy kontrolowanie zawodników ("pozwalać na ciupcianie" :) ) - jedyne co powinien to z nimi rozmawiać, a po takiej "samowolce" stosować represje. Jest to nieuniknione, gdy jurni, młodzi i "profesjonalni" zawodnicy odwalają taki numer przed cholernie istotnym meczem. Kilka takich 3-dniowych "ciupciań" w Libercu - a Saso i klub sezon będą mieli w plecy.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Szczerze mówiąc nie wiedziałem że Marco Marinowic miał poważny wypadek. Tak czy owak zgadzam się, że to podstawowy zawodnik Crveny Zvezdy i że gra coraz lepiej. Zresztą tych filarów znalazłbym więcej choćby Owens czy silny skrzydłowy Lewrence Roberts czy center Kikanovic czy Bakic do tego dodajmy Milosevic (nie ten Milosevic), Stimac (nie ten Stimac). Pesic rotuje składem daje pograć praktycznie wszystkim zawodnikom bez szkody dla wyniku. W zeszłym sezonie Crvenę , bodajże na ich terenie w fazie grupowej pokonał Nymburk. Ale nie było wtedy Pasica jak równiez Marinovica.
Skoro tegoroczny Turów raz może zagrać jak w NBA a raz zagrać padakę- słowa Bobana ( bez padaki- użył innego określenia) to teraz czas chyba na granie jak w NBA :lol:
Przeciwnik wymagający, ale używając frazesu - sport jest nieprzewidywalny i wszystko zdarzyć się może.

A co do podejścia zawodników w Libercu. To tak jakby z pustyni patrz. Zgorzelec dotarli do oazy patrz Liberec. Dodamy do tego w że w wiekszosci przypadków w Libercu i ogólnie w Czechach przewaga jest blond-Czeszek ( wyjątek Kratochvilowa- czy Kratochwil) i jak taki chocby Daniels, czy Townes ( wybrani losowo zawodnicy)mogli przejść obok? A bardziej poważnie. Saso sam, ewentualnie wespół z Bobanem dobierali skład. Zależało im jak sądzę zbudować druzynę zbilansowaną, młodą, głodną sukcesów, o sporych mozliwościach i umiejetnościach. Budowali skład praktycznie od podstaw, bo utrzymać Kelatiego ( podstawowa piątka w Maladze) czy Logana ( S5 w Euroligowym Prokomie) z przyczyn finansowych się nie udało. Osobiście ubolewam nad tym, że nie udało się zatrzymać Rodrigueza. Jego obecnośc jak sądzę zmieniłaby oblicze tego zespołu. O tym juz wielu wspominało.
Nie sądzę również aby Saso nie rozmawiał z zawodnikami. Po prostu co niektórym trudniej przychodzi przyswajanie wiedzy i kto wie czy Filipovski nie popełnił błędu w proporcjach zamiast 6 Amerykanów a 2 zawodników z Bałkanów nie powinno byc na odwrót. Choć z drugiej strony można się zapytać- kim grał ChorwatDrażen Anzulovic. Też w składzie Charleroi w przewadze sa afroamerykanie. Tylko, że belgowie graja drugi sezon w praktycznie niezmienionym składzie i maja bardziej doswiadczony zespół.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Za pięć dwunasta okazało się, że JUTRZEJSZY MECZ BĘDZIE W TV!!!

W dzisiejszych "Faktach" TVP Wrocław podali, że będą transmitować mecz od 19.30.
Na 99% pokaże go także "Tomków".
Niby ma być także online: http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka Jednak w to nie wierzę, bo w tym czasie online nie będzie nadawany kosz: http://video.eurosport.fr/

Czy ktoś może ten mecz z Tomkowa nagrać i gdzieś go potem wrzucić ?!
Większość fanów Turowa byłaby wdzięczna :smt023
Proszę o kontakt w tej sprawie na priva.

Ostatnio zmieniony 08 gru 2008, 22:19 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

'trzeba teraz od rana nękać telefonami właściciela kablówki aby przełączył sie na nasz mecz, bo bez nagonki na jego biuro efekt będzie marny a kibice będą niezadowoleni'

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Świetna wiadomosc !! :smt026 moze w 2brothersie pokazą ten mecz , a tak na marginesie na jakim kanale ma ten mecz byc ??? :smt026 :smt026

[ Dodano: Pon Gru 08, 2008 10:27 pm ]
bo na eurosporcie 2 bedzie :
ASK Ryga- Maroussi Ateny Eurocup 3. kolejka fazy grupowej

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Mecz będzie od 19.30 na: TVP Wrocław i w "Tomkowie".
Nie będzie go na żadnym eurosporcie ani online.

Czy ktoś może ten mecz z Tomkowa nagrać ?!
Większość fanów Turowa byłaby wdzięczna :smt023
Proszę o kontakt w tej sprawie na priva - mogę pomóc
zgrać materiał z dvd i wrzucić do neta.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mecz będzie transmitowała serbska telewizja RTS. Stacja nadaje free z Hotbirda, być może akurat ten kanał będzie transmitował.

PS. Sprawdziłem w programie internetowym, transmisja będzie na kanałach naziemnych, kanał satelitarny nada retransmisję o 23.20. Jak ktoś ma talerz a nie kablówkę to miłego ogladania :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Mecz live będzie na RTS 2 - kanał naziemny w Serbii.
Z odtworzenia będzie na RTS Sat od 23:20 do 01:00 - kanale satelitarnym otwartym (niekodowanym). Jak złapać ten kanał:

Hotbird // 11585.00 V // SID 13501 // VPID 1311 //

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To jak ma ktoś jakies info o tym czy bedzie ten mecz w tomkowie ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja się nie napalam na tv, bo jak to się zazwyczaj kończy każdy wie. Jak będzie to super, a jak nie to zawsze jest Radio Wrocław on-line i Michał Hamburger. Pełna tramsisja, pełna profeska!
TURÓW!!!

http://prw.pl/articles/view/9214/pe-pge ... transmisje

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Na soccer live jest informacja o transmisji http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka .

Tytuł:
gaduła
gaduła

Exmore22 pisze:
To jak ma ktoś jakies info o tym czy bedzie ten mecz w tomkowie ?
Dzwoniąc do biura uzyskałem odpowiedź w tej sprawie, że mecz ma być na 100% w kablówce na kanale TVP Info - start godzina 19.30 ...
Wszystko okaże się o 19.30 na ile te 100% jest wiarygodne w "naszej" kablówce...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ja też wysłałem meila do siedziby Tomkowa i uzyskałem taką odpowiedź :)

Szanowny Panie.
W odpowiedzi na Pańskie zapytanie informuję, iż przedmiotowy mecz
będzie
transmitowany na kanale TVP Info dostępnym w naszej sieci telewizji
kablowej.

--

A więc zapraszam przed TV godz 19:30 :P TURÓW!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jest u was program ? bo u mnie jak włączylem na tvp info to jest........ale czarny ekran :( :(

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Exmore22 pisze:
Jest u was program ? bo u mnie jak włączylem na tvp info to jest........ale czarny ekran :( :(
dokladnie czarny ekran;/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 280 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.