Dzisiaj jest 17 cze 2025, 16:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Poczytałbyś jego Twittera dokładnie...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Michalski dziękujemy za sezon 2009 - 2010 mam nadzieje że juz nigdy nie będziesz zarzadzał klubem sportowym.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Michalski dziękujemy za sezon 2009 - 2010 mam nadzieje że juz nigdy nie będziesz zarzadzał klubem sportowym.

Tu nie tylko jego wina. Panu dyrektorowi sportowemu, ktory nie ma bladego pojecia o swojej pracy tez trzeba podziekowac. Dzieki niemu mamy zawodnikow z jedynej slusznej agencji :(
I jeszcze Koza tutaj niepotrzebna!!

Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 17:32 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Fanka pisze:
marcinp007 pisze:
poprosze admina o polaczenie dwoch dublujacych sie tematow
wynikle z "szybkiej/ciezkiej reki" Fanki

Dzięki, a faktycznie dzisiaj ta ręka jest ciężka i miałaby ochotę komuś przyłożyć, ale niestety obrywa tylko klawiatura.

niema sprawy zaden problem :D
ja w woli wyjasnienia
(przepraszam ze poza tematem)
nic nie chcialem zarzucuc ( ja tez tak czasami mam ze zamiast poczekac wale w klawisze)
ale po prostu dla wygody piszacych aby bylo wiadomo

Tytuł:
obserwator
obserwator

Muchaa pisze:
nie prawda, bo ja miałem odwagę powiedzieć ]:->

to gratuluje , bylismy jednak w mniejszosci ....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No i stało sie nieuniknione, czyli 1-3 z Treflem i koniec sezonu...
Abstrachując jeszcze do meczow ćwierćfinalowych... po wczorajszej wygranej miałem jeszcze nadzieję, że chłopaki się przelamali i powalczą, jednak to co dzisiaj zobaczyłem to prawdziwa masakra...

A co do sezonu, to jak już wcześniej gdzieś pisalem... źle zbudowany skład, nietrafiony trener, żle przepracowany okres przygotowawczy... wzmocnienia w okienku transferowym całkiem do kitu...

niwstety jednym wrightem i grayem czy wysockim nie da się nic zdziałc na dłuzsza metę...

Rozczarowany jestem grą naszych POLAKÓW a raczej jej brakiem...

Po sezonie zasadniczym wiadomo było, że to piate miejsce jest dla nas i tak dużym sukcesem, męczarnie z Kotwicą w pre-play-off nic dobrego nie wróżyły i skończyło sie tak jak się skończyło.

Zastanawia mnie teraz jak będa tlumaczyli sie włodarze klubu na dywaniku u sponsora czyli PGE, jaka będzie przyszłość Turowa ? Bo mając drugi budżet w kraju i narobić takiej "kaszany" , konsekwencje tkiego stanu rzeczy bęą na pewno...

Pożyjemy - zobaczymy...

PS. I jescze słowa Noculaka w tv (mniej więcej):
Pierwszy raz od czterech lat widzę w Zgorzelcu pusta halę w meczach pley-off, naprawde coś z tym klubem jest nie tak...

Panie Prezesie Michalski !!! To do Pana te słowa !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

XYZ pisze:
Poczytałbyś jego Twittera dokładnie...

to żyj dalej twitterami zawodników... miedzy sobą nie od dziś gadali że są częściowo spakowani, że juz do domu by chcieli jechać.. nic dziwnego jak w drużynie jest atmosfera taka jaką widać, trener bez pomysłu na gre z beniaminkiem!! bo jakby nie patrzeć Trefl jest pierwszy rok w PLK.. wogole to co to za trener co nawet zmotywować druzyny nie potrafi.. chociaż nie wiem czy w przypadku tegorocznego Turowa DRUŻYNA to za duże słowo..u Urlepa w drużynie nie ma dobrej atmosfery, mowiłem to juz przed sezonem i z tego powodu też nie chciałem żeby był naszym trenerem i po części odetchnełem z ulgą gdy został nim Obradovic.. niestety ten wybór też nie był trafny.. ale Urlep to jest totalna porażka.. trener który w końcówce bierze czas tylko po to żeby go wykorzystac i mowi zawodnikom "ok...go....fight..." to powinien zakończyć swoja kariere bo po tym sezonie nieumniejszając wcale jego osiągnięć, niewielu bedzie dobrze wspominać "obrone Urlepa"

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie gadaj bzdur. Dwa jego faule byly z kosmosu. Caly sezon jezdzil po Polsce i nagle nie chcialo mu sie jechac do Sopotu w cwiercfinale play-off?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cóż. Stało się. Miał być Mistrz. Potem rozterki, czy nie spadniemy do pierwszej ligi.
Przede wszystkim w imieniu Zarządu i Członków KK "TUR" dziękuję wszystkim zgorzeleckim Kibicom za wspólnie spędzone chwile. Za chwile spędzone w naszej hali, jak i te na wyjazdach. Mam nadzieję, że sezon ten zapisze się w pamięci wszystkich Kibiców, nie tylko ze względu na słabą grę, ale również i na te dobre chwile.
A było ich sporo.
Zarazem chcę wszystkich powiadomić, że KK"TUR" zamierza pożegnać, jak i podziękować za wspólnie spędzone chwile naszym koszykarzom.
Więcej na ten temat będę mógł napisać we wtorek w godzinach popołudniowych.
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Tomczan pisze:
również i na te dobre chwile.
A było ich sporo.

śledząc twoje wpisy na forum nauczyłem się,że tobie rzeczywistość i fakty nie przeszkadzają.
ULEB - wynik 1- 5
PLK - 5 miejsce po RS, ledwo weszliśmy do playoff, odpadnięcie w 1/4
a ty piszesz, że dobrych chwil było sporo...

może zbyt trzeżwy byłem by dostrzec te dobre chwile...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Pewnie tych chwil bylo sporo tylko alkoholu za malo zeby je dostrzec :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:

Może i tak.
Zacznij pić a nie brać. :P

Tylko czekałem( aż nazbyt długo!) na komentarz na mój wpis.
Przypomnij sobie, jak na początku były teorie spiskowe dziejów.
Przypomnij sobie o wszystkich nie trafionych decyzjach Zarządu KKS.
Mimo wszystko po tym wszystkim jesteśmy jeszcze w ekstralidze.
Pozostaje mieć nadzieję, że w następnym sezonie będzie lepiej niezależnie od opcji politycznej Zarządu KKS.
I mimo wszystko Kibice, prawdziwi Kibice po dzisiejszej porażce, gdy przegraliśmy tak ważny dla nas mecz, gdy potem pociekły łzy goryczy z pytaniem na ustach "dlaczego nie my?" nadal są Kibicami. Nadal będą sobie i zawodnikom dziękować za, mimo wszystko, wiele wspaniałych chwil, które mogliśmy oglądać w tym słabszym sezonie.
Tutaj tylko o to chodzi... .

edit:
Za insynuacje pod adresem innego użytkownika - ostrzeżenie.

Paawlus

Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 21:48 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Tomczan pisze:
Może i tak.
Zacznij pić a nie brać.

nie ma to jak merytoryczna dyskusja. Wychodzi to twoje dostojeństwo (z podpisu) niczym słoma z butów.

Pamiętam, że PRZED sezonem cele były określone następująco (adekwatnie do przekazanych przez sponsora środków):
- wyjście z grupy w ULEB (skończyło się na jednym z najgorszych wyników w całych tegorocznych rozgrywkach ULEBU 1-5)
- walka w finale (finał to mamy, ale "radosnej twórczości" decydentów klubu-m.in. podpisanie 6 graczy ZANIM zatrudnono trenera).

Kto za to ponosi winę? Czy ja- krzywuss - poprzez to, że dostrzegałem i opisywałem tu to, co mi się nie podobało, a co było OBIEKTYWNIE (jak się TERAZ okazało) niewłaściwe czy wręcz szkodliwe dla klubu?
Poczytaj wszystkie moje posty - o ile znajdziesz czas. Szczególnie poczytaj o tym, co pisałem nt. Urlepa i zakus co do jego zatrudnienia przed sezonem. Moje słowa okazały się prorocze, ale nie od dziś wiadomo, że nie można być prorokiem we własnym kraju... A co ciekawsze - nie mądrzyłem się, a konstatowałem, przekazując wiedzę uzyskaną od znajomych kibiców Śląska z Wrocławia.

Dziś czytam, że Urlep i Michalski winę za kompromitację starają się przerzucić na Obradovicia...
http://difens.blox.pl/html
Przecież to jest farsa. Serba nie ma od 5 miesięcy w Zgcu. Ponad 20 tygodni. W tym czasie wyleciał Deane, Witka, Leończyk, był epizod z Thompsonem. Ściągnięci zostali tzw. rozgrywający Glavas i Loyd. Powstaje pytanie - KTO ich ściągał skoro panowie z klubu narzekają na brak rozgrywającego?

Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 21:22 przez krzywuss, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tomczan przestań już pisać prosze bo zaczynasz mnie wku..wiać - idz pić ze swoim prezesem KKS, a nie maliny na oczy nam wciskać.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
krzywuss pisze:

Może i tak.
Zacznij pić a nie brać. :P

Ty te głupie teksty na poczekaniu wymyślasz czy Twój poziom po równi pochyłej równa do kolegi (ciekawe czy "po szkle") Świstaka.

Tomczan pisze:
Przypomnij sobie, jak na początku były teorie spiskowe dziejów.

Chyba przez Ciebie wymyślone... zobaczymy chłopcze jak się sytuacja rozwinie teraz... bo jak na razie porażka z Treflem może zacząć bujać całą tą machiną.

Tomczan pisze:
Mimo wszystko po tym wszystkim jesteśmy jeszcze w ekstralidze.

Minimalista... Mimo wszystko, człowieku, a co mieliśmy gdzieś zarezerwowane miejsce niedaleko Polonii 2011 i uważasz, że tym samym awans do play-off to ogromny sukces tej drużyny?

Tomczan pisze:
nadal są Kibicami.

nie wszyscy... Ty na przykład jesteś odmieńcem...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.