Tomczan pisze:
Może i tak.
Zacznij pić a nie brać.
nie ma to jak merytoryczna dyskusja. Wychodzi to twoje dostojeństwo (z podpisu) niczym słoma z butów.
Pamiętam, że PRZED sezonem cele były określone następująco (adekwatnie do przekazanych przez sponsora środków):
- wyjście z grupy w ULEB (skończyło się na jednym z najgorszych wyników w całych tegorocznych rozgrywkach ULEBU 1-5)
- walka w finale (finał to mamy, ale "radosnej twórczości" decydentów klubu-m.in. podpisanie 6 graczy ZANIM zatrudnono trenera).
Kto za to ponosi winę? Czy ja- krzywuss - poprzez to, że dostrzegałem i opisywałem tu to, co mi się nie podobało, a co było OBIEKTYWNIE (jak się TERAZ okazało) niewłaściwe czy wręcz szkodliwe dla klubu?
Poczytaj wszystkie moje posty - o ile znajdziesz czas. Szczególnie poczytaj o tym, co pisałem nt. Urlepa i zakus co do jego zatrudnienia przed sezonem. Moje słowa okazały się prorocze, ale nie od dziś wiadomo, że nie można być prorokiem we własnym kraju... A co ciekawsze - nie mądrzyłem się, a konstatowałem, przekazując wiedzę uzyskaną od znajomych kibiców Śląska z Wrocławia.
Dziś czytam, że Urlep i Michalski winę za kompromitację starają się przerzucić na Obradovicia...
http://difens.blox.pl/html
Przecież to jest farsa. Serba nie ma od 5 miesięcy w Zgcu. Ponad 20 tygodni. W tym czasie wyleciał Deane, Witka, Leończyk, był epizod z Thompsonem. Ściągnięci zostali
tzw. rozgrywający Glavas i Loyd. Powstaje pytanie - KTO ich ściągał skoro panowie z klubu narzekają na brak rozgrywającego?