Dzisiaj jest 29 cze 2025, 20:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 150  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

Fisban pięknie to ująłeś. Też odniosłem wrażenie, że Dylu przypomina mi owładniętego rządzą posiadania paranoika:) choć całość przypadła mi do gustu. Puchar powinien trzymać MR, a z naszych zrobić średniowieczne komando foki ;) każdy inny ale razem nie do przejścia :) czekam na kolejne filmiki z niecierpliwością

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Panowie nie narzekajcie - to są pierwsze "poważne" produkcje i jak dla mnie naprawdę są dobre - w przyszłości może być już tylko lepiej ;)

Czekamy na następne odsłony, które pewnie będą się pojawiać po każdym etapie PO.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Panowie nie narzekajcie - to są pierwsze "poważne" produkcje i jak dla mnie naprawdę są dobre

Przesadziłeś :smt064 . Jakbym to widział z graczami Zastalu powiedziałbym, że są nieźle naładowani kwasem. Mnie Filip przypomina Waldusia Kiepskiego po kilku głębszych, klejącego się i marudzącego do swojego hantla.... Na pewno Oskara nie dostanie ale wykorzystałbym go lepiej - szczególnie z jego mimika twarzy.... no ale jak będzie grał jak gra a może lepiej i nasza drużyna obroni koronę to sam będę puszczał sobie i swojej rodzinie ten klip do poduszki. :smt033
Klimat dobry, zamek wspaniały ale ja chciałbym berserkerów :smt027 broniących swego skarbu a nie mruczącego Filipa, całującego puchar, spełniającego w samotności swoje fantazje erotyczne związane z fetyszem Pucharu Mistrza Polski :smt079 ]:->
Mam nadzieje, że będą lepiej grali na parkiecie niż w tych klipach ]:->

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ja tam widzę postęp. W porównaniu z infantylnymi filmikami z zeszłych lat, ten clip ma jakiś sens i nieźle jest zmontowany. Zawsze można zrobić to lepiej, ale nie ma co marudzić i wybrzydzać.
Tak się zastanawiam, kto będzie jutro złotego trofeum bronił przed "wandalami z Litwy", " dzikusami z Pomorza" i " niewiernymi z Serbii - Popovic i USA - Kemp". Wtargną na parkiet , a tu połowa hali ? ;) Może Wasale ze Zgorzelca i pobliskie grody jednak się zmobilizują i podobnie jak z barbarzyńskim Stelmetem pokażą, że PGE Arena jest twierdzą nie do zdobycia w play-offach.

Wystarczy w niej wygrywać a '"Złoto Obronimy" .

Ps. 24 h przed meczem a tu pustki widzę.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Niestety popyt na koszykówkę w powiecie jest taki, że wypełniłby starą hale. Filmiki świetne, ale brakuje rozreklamowania meczów w mieście.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jest drugi spot stanowiący rozwinięcie pierwszego - jak dla mnie bardzo OK 8)

#BronimyZłota - Spot 2 | PGE Turów Zgorzelec | Playoffy 2015

urys pisze:
brakuje rozreklamowania meczów w mieście.

Dokładnie tak, ale klub wyszedł z założenia, że w tak małej mieścinie wszystko rozejdzie się pocztą pantoflową, jak to było do tej pory, a im zostanie parę pelenów w kieszeni.

Szału ze sprzedażą nie ma - raptem 1500 biletów poszło - jeżeli PO dla ludzi nie są atrakcyjne, to już kompletna masakra - chyba muszą na hali zacząć rozdawać darmową kiełbasę albo grochówkę, żeby zachęcić do ruszenia du.py z domu :lol: :lol: :lol:

rekrut
rekrut

manzir pisze:
Szału ze sprzedażą nie ma - raptem 1500 biletów poszło - jeżeli PO dla ludzi nie są atrakcyjne, to już kompletna masakra - chyba muszą na hali zacząć rozdawać darmową kiełbasę albo grochówkę, żeby zachęcić do ruszenia du.py z domu :lol: :lol: :lol:

Połowa hali może będzie jutro.... :smt015

Mam nadzieję że chociaż na mecz finałowy nasza arena wypełni się do ostatniego miejsca :smt027 :smt063

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Klip fajny :grin: Tarcza mogła by być czarno-zielona... ;)
Ja jutro z młodym obowiązkowo jestem :)

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Szału ze sprzedażą nie ma - raptem 1500 biletów poszło - jeżeli PO dla ludzi nie są atrakcyjne, to już kompletna masakra - chyba muszą na hali zacząć rozdawać darmową kiełbasę albo grochówkę, żeby zachęcić do ruszenia du.py z domu

.

Myślę że 2k będzie przekroczone, wiele osób kupuje przed meczem.
Klip świetny- trochę psychodeliczny w wykonaniu Dyla i tarcze Chyla powinni rzeczywiście dostosować do naszych barw :P

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Clip świetny. Drużyna szykuje się do obrony ZŁOTA i to bardzo cieszy. Mamy wspaniałą
drużynę. Jutro pierwszy ważny mecz w play - offach a frekwencja tragiczna.
Nie można tego zrozumieć. Przecież w niedzielnym meczu ze Stelmetem była
świetna atmosfera, pełna hala i wspaniały doping. Czy nie można zapewnić takiej atmosfery do końca sezonu ?
Czym to dziwne społeczeństwo się interesuje ?

pismak
pismak
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Jutro pierwszy ważny mecz w play - offach a frekwencja tragiczna.

No właśnie... tym bardziej, że piątek świąteczny i większość ma wolne, ja niestety pracuje... :( Godzina też przyzwoita... Miejmy nadzieje, ze jutro będzie BUM na bilety :)

Goo Turów Goo ! :smt026

obserwator
obserwator

Wy marudzicie na frekwencje, a ja muszę pomarudzić na klip nr 2. Liczyłem, że po klipie nr 1 będzie lepiej ale niestety potencjał miejsca i pomysłu nie został wykorzystany tak jakby mógłby być. Jakość filmu jeśli chodzi o podkład i walory wizualne niesamowita, podoba mi się głos Rajko w trakcie, albo bicie serca zsynchronizowane z uderzeniem piłki o parkiet. Fisban ma rację, że Dylu wypada trochę komicznie łamane przez groteskowo, jak zobaczyłem maskotkę to pomyślałem no waaayyy. Chłopaków zamiast w dresach można było przedstawić jako potężnych gladiatorów (są to mięśniaki więc wyglądali by okazale). Sam sobie odpowiadam na nurtujące mnie "dlaczega": budżet, chłopaki to nie aktorzy tylko grajki itp. Z drugiej strony przypominam sobie kampanię trefla i jak się chce to stroje można dopasować ;) tym bardziej, że bractw rycerskich w okolicy nie brakuje.
Brawo i plus dla pomysłodawców za pomysł, minus jednak za niedopieszczenie. Jestem zdania, że jak coś robić to na 200%, nie półśrodkami. Mimo wszystko widać duży postęp. Zdjęcia chłopaków z tarczami na tle hali są zajeb....ste.

Co do frekwencji będzie pewnie mniej niż ze Stelmetem i wina jest tu dnia tygodnia i praca. Ja niestety też muszę posiłkować się relacją live z plk w pracy :(

obserwator
obserwator

halcia pisze:
Clip świetny. Drużyna szykuje się do obrony ZŁOTA i to bardzo cieszy. Mamy wspaniałą
drużynę. Jutro pierwszy ważny mecz w play - offach a frekwencja tragiczna.
Nie można tego zrozumieć. Przecież w niedzielnym meczu ze Stelmetem była
świetna atmosfera, pełna hala i wspaniały doping. Czy nie można zapewnić takiej atmosfery do końca sezonu ?
Czym to dziwne społeczeństwo się interesuje ?

Przypuszczam, że nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że można kupować bilety na każdy mecz pojedynczo. Wchodząc na stronę "Abilet" na pierwszym planie mamy opcję zakupu karnetu na obydwa mecze (co jest pewnie trochę mylące), jednak z boku istnieje właśnie opcja wyboru konkretnego meczu.
Sądzę, że sporo osób będzie chciało spędzić długi weekend poza domem i być może dlatego mogą być zainteresowani tylko jednym meczem, a widząc opcje zakupu karnetu mogą być zniechęceni.
Mimo wszystko wydaje mi się, że ze strony klubu mocno zaniedbania jest forma zachęcenia kibiców poprzez plakaty rozmieszczone na mieście i w okolicach. Pod tym względem cały sezon był zaniedbany, więc chociaż może na play off-y...?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

karnetów jest więcej sprzedanych niż biletów o 49

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Z Treflem ciężko nam się gra. I prawdopodobnie tak będzie i teraz. Liczyłem na lepszą frekwencję ale cóż. Turów gra na intensywności i ich gra po części zależna jest od tego jak jest na hali. Doping niesie. Stąd te spoty, klipy - Gramy w jednej drużynie bronimy złota . Jednością byliśmy na meczu ze Stelmetem. Zapowiada się, że atmosfera będzie taka sobie. Ale zobaczymy - może się zdziwię.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 150  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.