Wy marudzicie na frekwencje, a ja muszę pomarudzić na klip nr 2. Liczyłem, że po klipie nr 1 będzie lepiej ale niestety potencjał miejsca i pomysłu nie został wykorzystany tak jakby mógłby być. Jakość filmu jeśli chodzi o podkład i walory wizualne niesamowita, podoba mi się głos Rajko w trakcie, albo bicie serca zsynchronizowane z uderzeniem piłki o parkiet. Fisban ma rację, że Dylu wypada trochę komicznie łamane przez groteskowo, jak zobaczyłem maskotkę to pomyślałem no waaayyy. Chłopaków zamiast w dresach można było przedstawić jako potężnych gladiatorów (są to mięśniaki więc wyglądali by okazale). Sam sobie odpowiadam na nurtujące mnie "dlaczega": budżet, chłopaki to nie aktorzy tylko grajki itp. Z drugiej strony przypominam sobie kampanię trefla i jak się chce to stroje można dopasować

tym bardziej, że bractw rycerskich w okolicy nie brakuje.
Brawo i plus dla pomysłodawców za pomysł, minus jednak za niedopieszczenie. Jestem zdania, że jak coś robić to na 200%, nie półśrodkami. Mimo wszystko widać duży postęp. Zdjęcia chłopaków z tarczami na tle hali są zajeb....ste.
Co do frekwencji będzie pewnie mniej niż ze Stelmetem i wina jest tu dnia tygodnia i praca. Ja niestety też muszę posiłkować się relacją live z plk w pracy