Ivan w ostatnim meczu zagrał jedynie 2:24 min. na +1.
Jeżeli Marko wejdzie na boisko i zagra dłużej - dając tym samym odpocząć Kangurowi, Psycho, Gabińskiemu - zależy na kogo wypadnie - to już jest ok - jeżeli dorzuci jeszcze pare punktów to myślę że wypełni lukę minutową po Zigim - wiadomo masy to on nie ma, ale wydaje mi się, że ważniejsze jest to, że może dać zmianę w rotacji
Spodziewam się wściekłego ataku śledzi od początku, którzy jak najszybciej będą chcieli wypracować przewagę, co mogłoby pozwolić im wyszarpać zwycięstwo kontrolując mecz, tak jak to było w G3
Myślę, że powinniśmy przyjąć taktykę z G2 - dużo rajdów pod kosz na wymuszenie fauli - może ktoś spadnie z asseco za 5f, a przynajmniej przy dużej ilości ograniczy ich poczynania. Powinno to się sprawdzić, bo jak wydaje mi się to będzie szarpanina i nerwówka i o faule będzie łatwo
Możliwe też, że TT nie zajedżał się aż tak bardzo w G5 z tego powodu
A możeby tak Q1 wszyscy na stojąco ???
Można tym chłopaków zachęcić do mocnej - nierównej walki ze śledziami i sędziami jednocześnie
Śledzie może poczułyby jeszcze większy napór na garbie naszych kibiców i bardziej nawliliby w gacie - bo że mają nikomu nie trzeba mówić
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na głupi pomysł i przed oraz w trakcie meczu nie będzie wywieszał żadnych prześcieradeł z namalowanymi hasłami mistrzowskimi itp. - taka niby nie presja jest im nie potrzebna !!!
TURÓW !!!