Dzisiaj jest 18 cze 2025, 14:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

TERMINATOR JEST TYLKO JEDEN :P

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... ator_.html

Śmiem twierdzić, że trafiła nam się dorodniejsza perła niż ( z całym szacunkiem ) Portoryko ;)

Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 12:15 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

mam niepotwierdzona informację ale najprawdopodobniej marko zagra w piątek ponieważ w dzień n meczu w Gdyni marko trenował na centrum sportowym i po rozmowie z nim przyznał że zagra w piątek

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Zigi mocno zgruzowany wraca do Zgolka... http://zgorzelec.naszemiasto.pl/artykul ... 1729,1,3,5

Obrazek

Cheers-y Arki również nerwowe... ;-)
Obrazek

[ Dodano: Sro Maj 18, 2011 12:47 pm ]
- Liczymy na to, że władze ligi zapoznają się z materiałem wideo z tego meczu i wyciągną odpowiednie wnioski - skomentował tę sytuację Jan Michalski, prezes PGE Turowa Zgorzelec.

Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale wczorajszy mecz sędziował ten sam kanarek co podczas mordobicia Gurovica... "krzywonos" Marek Ćmikiewicz...

[ Dodano: Sro Maj 18, 2011 1:12 pm ]
20:40 mineta IQ i jajecznica Szubargi... gwizdki oczywiście milczą jak zaklęte... poprawka na DJ-u w 50:15 min Q2 zaraz po ataku na Zigim...

http://sport.tvp.pl/koszykowka/tauron-b ... -5/4527329

Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 13:20 przez DragisA, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie wiem jak wy ale ja mam zamiar jak bandyta Q będzie miał piłke buczeć z całych sił i zwracam się z prośba do KK pomożecie :grin: ??

Mamy 3:2 jesteśmy w mega super sytuacji 8) ale wszystko może się zdarzyć w piątek i nie daj Boże w przypadku porażki fajnie by było jak by cała hala wstała i zaczeła mocno kibicować dając siły chłopakom na poniedziałek :lol: (ale oby nie było to potrzebne) :lol:

Marko na 99% wystąpi w piątek ale nie wiadomo czy będzie brany pod uwage z grą w tak ważnym meczu na parkiecie z tego co mi mówiono MB ma być tylko postrachem w przedmeczowym protokole.

A co do wczorajszego meczu w szoku byłem cały wieczór ]:-> dłuuuugo takiego meczu nie zapomne :lol: Winnicki ro**ierdolił Pacesasa potdczas przerw swoimi umiejętnościami :D

Gabiński , Wysocki, Bochno 1/1 za trzy mimo że to tylko 3 trójki ale mnie ta statystyka bardzo bardzo cieszy :grin:

Thomas 17 pkt 10 asyst
Tomaszek 11 pkt 8 zbiórek
Kickert 10 pkt 7 zbiórek
Wysocki 11 pkt 6 zbiórek 3 przechwyty
Jackson 18 pkt 2 przechwyty

Z pierwszej piątki każdy wykonał swoje zadnia w 100% :lol:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ivan w ostatnim meczu zagrał jedynie 2:24 min. na +1.

Jeżeli Marko wejdzie na boisko i zagra dłużej - dając tym samym odpocząć Kangurowi, Psycho, Gabińskiemu - zależy na kogo wypadnie - to już jest ok - jeżeli dorzuci jeszcze pare punktów to myślę że wypełni lukę minutową po Zigim - wiadomo masy to on nie ma, ale wydaje mi się, że ważniejsze jest to, że może dać zmianę w rotacji :grin:

Spodziewam się wściekłego ataku śledzi od początku, którzy jak najszybciej będą chcieli wypracować przewagę, co mogłoby pozwolić im wyszarpać zwycięstwo kontrolując mecz, tak jak to było w G3 :-?

Myślę, że powinniśmy przyjąć taktykę z G2 - dużo rajdów pod kosz na wymuszenie fauli - może ktoś spadnie z asseco za 5f, a przynajmniej przy dużej ilości ograniczy ich poczynania. Powinno to się sprawdzić, bo jak wydaje mi się to będzie szarpanina i nerwówka i o faule będzie łatwo ]:->
Możliwe też, że TT nie zajedżał się aż tak bardzo w G5 z tego powodu :P

A możeby tak Q1 wszyscy na stojąco ???
Można tym chłopaków zachęcić do mocnej - nierównej walki ze śledziami i sędziami jednocześnie :twisted: :D
Śledzie może poczułyby jeszcze większy napór na garbie naszych kibiców i bardziej nawliliby w gacie - bo że mają nikomu nie trzeba mówić 8)

Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na głupi pomysł i przed oraz w trakcie meczu nie będzie wywieszał żadnych prześcieradeł z namalowanymi hasłami mistrzowskimi itp. - taka niby nie presja jest im nie potrzebna !!!

TURÓW !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mam prośbę: Na ostatnim meczu z sopockimi śledziami ktoś przytargał na balkon dużą flagę z czarnym krzyżem na zielonym i chciałbym aby przyniósł ją znowu. :smt023 Pamiętam że skutecznie przeszkadzała przy osobistych. ]:-> W piątek wielkie „darcie ryja” :smt026 :smt026 i mam nadzieję że oprawa czy doping będzie jak z czasów ... ;) Nie będę zapeszał ale mam przeczucie że w piątek będzie zaradośnie. :shock:
Co do transparentów to aby nie rozproszyć naszych, do głowy mi przychodzi tylko FAIR PLAY bo wszystkie teksty które wkur… Woods’a i resztę ferajny mogą im tylko „dodać skrzydeł”, dać dodatkowe pokłady energii, :shock: wprowadzi chaos Myślę że głośno i równo bez przestojów no i cała hala i będzie dobrze.

"Jest jedna rzecz dla której warto żyć TURÓW!!!! i nie zmienia sie nic." :P

Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 15:28 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

do manzir
Zgadzam się z tobą w 200% jeżeli chodzi o Marko , tylko czy aby na pewno zagra w piątek gdzieś czytałem że ma już sezon z bani ale może źle czytałem , jeżeli zagra to bardzo pomoże w rotacji i może coś ciepnie.
W piątek jazda na maxa i oby to był ostatni mecz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

TO były takie prognozy że sezon może mieć z głowy, ale już normalnie trenuje.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Entor ja nie twierdzę , że na pewno nie zagra po prostu gdzieś tak przeczytałem a jeżeli jest tak jak ty piszesz no to bardzo się cieszę bo wiemy i tu nie ma się co oszukiwać że popkorny mają dłuższą i Marko jeżeli zagra to na pewno nam pomoże .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko w piątek na pewno będzie w składzie i na rozgrzewce, a czy zagra to będzie decyzja trenera. ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Ivan już w Zgorzelcu. Wstępna diagnoza - min. miesiąc odpoczynku od sportu. Ale ciekaw jestem czy go wpisze sztab szkoleniowy w protokół. Przecież to nie będzie nic szkodzić, a zawsze może napędzić stracha Prokomowi :))

Lub w końcówce meczu przy +15 :D Ivan wejdzie na ostatnie 5 sekund na parkiet po wieeelkie oklaski! :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tur 16 i tego się trzymamy. :smt023

DOPING NA MAXA!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Mam prośbę: Na ostatnim meczu z sopockimi śledziami ktoś przytargał na balkon dużą flagę z czarnym krzyżem na zielonym i chciałbym aby przyniósł ją znowu. Pamiętam że skutecznie przeszkadzała przy osobistych.

Flaga była i będzie w piątek. Będzie prawdopodobnie kolejna, może nawet większa. Problem jest jeden - kto ma tym machać?
Dobrze by było w 1 połowie machać za tym koszem od strony stadionu, a w 2 połowie za tym przy PKS. By cały mecz im przeszkadzać.
Flagi przytargam w piątek, spokojnie.

Trzeba pomyśleć o gwizdkach, kołatkach itp. To jest ważne!!!

[

Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 20:58 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Znowu nie wierza w Turow , ani kibice kosza ani buki , ba... nawet za zdobycie przez paczeseko misia placa mniej w tym momencie niz za zwyciestwo Turowa ... Z jednej strony nie moge sie doczekac piatku ,a z drugiej boje sie ze nie wszystko potoczy sie tak jak sobie kazdy zyczy ... Presja na zawodnikach bedzie pare raze wieksza niz w meczu na 3:2 z Poznaniem i 4:3 z Treflem - ciekawe jak nasi gladiatorzy sobie z nia poradza ...

tur16
,,Lub w końcówce meczu przy +15 :D Ivan wejdzie na ostatnie 5 sekund na parkiet po wieeelkie oklaski! :D''

i po to by znokautowac Kfintla vel Lesne drzewo Łudsa ;)

Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 21:11 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Ciekawe czy na ten mecz zostanie zatrudniona ochrona z zewnątrz, co by wesprzeć naszych dziadków :))
Bo jeśli nie, to nie ma opcji, żeby oni utrzymali ludność poza parkietem !

P.S. Fajna plota z tym samolotem do Gdyni była :)) Zawodnicy się zdrowo uśmiali, jak to usłyszeli :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.