Dzisiaj jest 20 cze 2025, 14:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Klaudi pisze:
Taka mała prośba na koniec zanim coś napiszesz Przemyśl to albo zaczerpnij wiedzy w tym temacie

Szkoda, że cytujesz wybiórczo, a nie czytasz ze zrozumieniem. O ile nie dostrzegłeś, co wcześniej napisałem i za co przeprosiłem, to musisz się bardziej wysilić.
Co do "starszego pana" jak go określiłeś - faktycznie prawidłowo to słyszałeś - może wizyta u laryngologa? O ile dobrze usłyszałeś moje słowa, to słów tego pana, zdaje się nie słyszałeś w ogóle. Ja swoich słów się nie wstydzę i gdy zajdzie potrzeba, to w podobnej sytuacji i w stosunku do tego jegomościa użyję ich ponownie, a moja kultura, na która się powołałeś - na moim blogu dotyczy godziny wykonywania telefonów do kogoś, a nie odzywek do nie.....ch ludzi.

hakunamakata pisze:
Wybrani zostali większością głosów

Tutaj Mariusz nie zgodzę się z Tobą, bo nie zostali wybrani większością głosów, tylko nie było więcej chętnych do zarządu i ich kandydatury zostały zaakceptowane w głosowaniu, a to - chyba przyznasz - jest różnica, co nie zmienia faktu, że są teraz u sterów.
Co do reszty Twojej wypowiedzi trudno się nie zgodzić, choć czas na pierwsze podsumowania nie nastąpi, jak sobie i im życzysz po roku, a w lutym.
Pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Szkoda, że cytujesz wybiórczo, a nie czytasz ze zrozumieniem. O ile nie dostrzegłeś, co wcześniej napisałem i za co przeprosiłem, to musisz się bardziej wysilić.
Co do "starszego pana" jak go określiłeś - faktycznie prawidłowo to słyszałeś - może wizyta u laryngologa? O ile dobrze usłyszałeś moje słowa, to słów tego pana, zdaje się nie słyszałeś w ogóle. Ja swoich słów się nie wstydzę i gdy zajdzie potrzeba, to w podobnej sytuacji i w stosunku do tego jegomościa użyję ich ponownie, a moja kultura, na która się powołałeś - na moim blogu dotyczy godziny wykonywania telefonów do kogoś, a nie odzywek do nie.....ch ludzi.

Gdy byś nie pisał głupot nie musiał byś przepraszać to tyle na ten temat !!
Co do „Starszego Pana” to nie on wychwala się na blogu jaki on kulturalny tylko Ty, a słowa wypowiedziane przez Ciebie z kulturą nie mają nic wspólnego ... :smt082 :smt044 :oops:

[ Dodano: Pią Lis 06, 2009 10:49 pm ]
grengo pisze:
może wizyta u laryngologa?

Byłem na badaniach słyszę ok troszkę słabiej widzę na lewe oko dlatego nosze okulary
ale dla Ciebie polecam wizytę u Psychiatry Panie wszech wiedzący!!

Ostatnio zmieniony 06 lis 2009, 22:51 przez Klaudi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

A może tak wszyscy! Ja kocham Turów sia la la la la...! Ja Kocham Turów sia la la la......! ]:->
Aleeeeee też uważam, że organizowanie MPKK przez kk tur dla kilku osób z kk tur jest niekoniecznym niweczeniem sił i środków! ]:-> ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

A moze by ktos napisal hymn TUROWA do znanej i wpadajacej w ucho muzyki.Mysle ze w Zgorzelcu znajdzie sie taka osoba

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Klaudi pisze:
Gdy byś

Gdybyś chodził do szkoły, to umiałbyś pisać :smt044 :smt044 :smt044

darofrt pisze:
A moze by ktos napisal hymn TUROWA do znanej i wpadajacej w ucho muzyki.Mysle ze w Zgorzelcu znajdzie sie taka osoba

Już wiele razy były podejmowane takie próby, ale może tym razem się uda?... Oby tak, bo pewnie mogłoby to fajnie zabrzmieć przed każdym meczem.

[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 3:31 pm ]
Klaudi pisze:
Co do „Starszego Pana” to nie on wychwala się na blogu jaki on kulturalny tylko Ty, a słowa wypowiedziane przez Ciebie z kulturą nie mają nic wspólnego ... :smt082 :smt044 :oops:

Jeszcze raz powtórzę: naucz się czytać ze zrozumieniem, choć nie wiem czy moje prośby odniosą skutek, bo jak widzę
Klaudi pisze:
Gdy byś
to sam w to nie wierzę, że tak może się stać.
Masz rację w całej rozciągłości - moje słowa wtedy użyte nie mają nic wspólnego z kulturą.

Ostatnio zmieniony 07 lis 2009, 15:28 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo- na jakim etapie te proby sie zakonczyly?Cz byly w to zaangazowane osoby ,ktore mialy jakiekolwiek pojecie o tym jak sie do tego zabrac? A moze ktorys z okolicznych kompozytorow (kibicow) by sie tym zajal?Bylby to pierwszy klub w PLK z wlasnym hymnem,a(spiewac kazdy moze 1lepjej 2 gorzej)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Krzysiu,sam zrezygnowałeś z preseza KK przed podięciem decyzji o organizacji MPKK.Myśle że wiedziałeś o tym że KK będzie przedziwny organizacji tych MPKK.Wolałeś zrezygnować i obarczyć winą nowy zarząd za to że nie poprosił Ciebie lub Mariusza o organizowanieMP.Czy dlatego na zebraniu był Ponton.Na ostatnim zebraniu zachowałeś się guwniarz który chciał pokazać jakim jest znawcą prawa.A tak naprawde jesteś zwykłom MAKUWKĄ t/z facetem ktury się wsdudzi swego nazwiska.A propo,ktoś ponoć wyzwał Ciebie od złodzieja.Mam pytanie-gdzie są pieniądze za nie wykorzystane bilety z Wrocławia podczas mistrzostw europy.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Klaudi napisał/a:
Gdy byś

Gdybyś chodził do szkoły, to umiałbyś pisać

Jeden błąd nie świadczy o tym, że Ja do szkoły nie chodziłem !! Taka jest twoja obrona na tym forum nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to piszesz, że ktoś nie wykształcony następny niema wiedzy w tym temacie a jeszcze inny nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

A z tym Nazwiskiem to prawda ?? :smt026 :smt026

[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 7:33 pm ]
grengo pisze:
faworynka napisał/a:
To się nazywa obiektywizm dziennikarski
Nazwisko autora jednak wyjaśniło mi ten obiektywizm...

...obiektywizm był jak najbardziej zachowany, a co do nazwiska to Ciebie i mojego syna różni to, że On ma odwagę i nie wstydzi się swojego nazwiska, a Ty niestety wolisz chować się pod nickiem.

Ciekawi mnie czy tego pierwszego też by się nie wstydził jak Tatuś :oops: :lol: :smt026

Ostatnio zmieniony 07 lis 2009, 19:26 przez Klaudi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

No to podam coś innego! Turów grać k...a mać!!!! Bo ja kocham Turów..........

Tytuł:
obserwator
obserwator

A ja dodam co się działo w łodzi z biletami?

[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 10:41 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
A ja dodam co się działo w łodzi z biletami?

Nic !!! były rozdane ludziom. A co Ty, Wielki nieobecny, możesz w tym temacie wiedzieć??? Twój mały brat szuka, ale nie znajdzie.
Chyba, że chcesz zapytać: jak to się stało, że sprzedałeś auto???

[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:11 am ]
Jeżeli chcesz jeszcze grubiej, to zapraszam do dyskusji, a może w końcu poznamy się na dobre, a może na złe?

W wielu przypadkach byłem trzeźwy - w przeciwieństwie do Ciebie.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:21 am ]
jan1956 pisze:
Na ostatnim zebraniu zachowałeś się guwniarz który chciał pokazać jakim jest znawcą prawa.A tak naprawde jesteś zwykłom MAKUWKĄ t/z facetem ktury się wsdudzi swego nazwiska.A propo,ktoś ponoć wyzwał Ciebie od złodzieja

Po pierwsze: naucz się pisać.
Po drugie: nigdy nie uważałem się za znawcę prawa.
Po trzecie: Jeżeli nie znasz prawdziwych powodów, dla których zmieniłem nazwisko, to znaczy że jesteś łajzą, ścierwem, szmatą, itp., itd, która nie ma zielonego pojęcia o tym co mnie do tego skłoniło, a której brak merytorycznych argumentów do dyskusji i w ten sposób próbuje pokazać swoją wyższość. Ja nie wstydzę się swojego nazwiska, którego ANALFABETO nawet nie potrafisz poprawnie napisać. Dla mnie jesteś zwykłą Pi.dą, bo nie umiesz normalnie walczyć na słowa. Jeżeli czujesz się urażony - to mnie pozwij do sądu, albo, o ile masz odwagę poproś o rozmowę na forum całego KK.

jan1956 pisze:
A propo,ktoś ponoć wyzwał Ciebie od złodzieja.Mam pytanie-gdzie są pieniądze za nie wykorzystane bilety z Wrocławia podczas mistrzostw europy.

A gdzie i kiedy widziałeś niewykorzystane bilety???

Tylko na litość podaj fakty poparte świadkami, bo zamierzam pozwać Cię do sądu za pomówiena, tak samo jak tego małego wąsacza.

Już zabezpieczyłem Twój adres IP.

[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:28 am ]
Klaudi pisze:
A z tym Nazwiskiem to prawda ?? :smt026 :smt026

Nie, nie prawda, ale jeżeli chcecie osobistych wycieczek, to proszę!!!

Klaudi pisze:
Ciekawi mnie czy tego pierwszego też by się nie wstydził jak Tatuś :oops: :lol: :smt026

Gówniarzu jeżeli jeszcze raz tkniesz choćby słownie mojego ś.p.Tatę, to uwierz - pożałujesz i to mocno.Acha i możesz mnie pozwać, ale rodzina jest dla mnie święta. I jeżeli mój ojciec nie miał z tym problemów, to Ty możesz. Potraktuj to jako groźbę. I wiedz, że mam Twoje namiary, a świat jest mały.

[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:38 am ]
mauzer pisze:
No to podam coś innego! Turów grać k...a mać!!!! Bo ja kocham Turów..........

Chciałem tak samo, ale widzisz, że się nie da...

edit:
Niestety grengo - szanuję Ciebie, ale nie pohamowałeś się ze słownictwem i dostajesz ostrzeżenie.
Paawlus

Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 23:25 przez grengo, łącznie zmieniany 9 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zastanawiam sie czy ten wątek jest monitorowany przez moderatora!
Dla uspokojenia towarzystwa i zapobieżenia dalszej eskalacji problemu zamknął bym ten watek na dłuzszy czas.
Tego nie da sie czytać i tolerować.
Zaczęły sie prywatne wycieczki a to NORMALNE już nie jest!!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Chciałbym tylko zauważyć, że to forum nie ma klauzuli ścisłe/poufne i wgląd ma każdy nawet mieszkaniec Wysp Dziewiczych. Jeżeli zna polski język to pomyśli, że w Zgorzelcu mieszkają buszmeni. Nie mam zamiaru kogokolwiek umoralniać, bo sam niejednokrotnie dałem upust swoim emocjom, ale ta polemika przekroczyła wszelkie standardy. Chciałbym zobaczyć taką "sportową złość" u grenga i innych na meczach podczas dopingu. W innym przypadku
uznam, że to co się dzieje na forum w tym temacie to objaw słabości charakteru. Bo tylko ludzie słabi tak się zachowują.

Moderatorowi tylko przypominam, że za sugestią pewnych osób zostałem ukarany banem za jedno przekleństwo. Teraz uważam, że jeżeli np. grengo nie zostanie ukarany za słownictwo i wyzwiska uznam to forum za prywatny folwark. Czekam na reakcję moderatora.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Klaudi pisze:
grengo napisał/a:
faworynka napisał/a:
To się nazywa obiektywizm dziennikarski
Nazwisko autora jednak wyjaśniło mi ten obiektywizm...

...obiektywizm był jak najbardziej zachowany, a co do nazwiska to Ciebie i mojego syna różni to, że On ma odwagę i nie wstydzi się swojego nazwiska, a Ty niestety wolisz chować się pod nickiem.

Ciekawi mnie czy tego pierwszego też by się nie wstydził jak Tatuś

grengo pisze:
Gówniarzu jeżeli jeszcze raz tkniesz choćby słownie mojego ś.p.Tatę, to uwierz - pożałujesz i to mocno.Acha i możesz mnie pozwać, ale rodzina jest dla mnie święta. I jeżeli mój ojciec nie miał z tym problemów, to Ty możesz. Potraktuj to jako groźbę. I wiedz, że mam Twoje namiary, a świat jest mały.

I kto na tym forum nie potrafi czytać ze zrozumieniem przecież Ci zacytowałem całość a słowo Tatuś było do ciebie, masz na czerwono może zrozumiesz !!!

[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 10:14 am ]
A wyzwiska i groźby świadczą tylko o tobie !!! Kultury zero

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

LUDZIE!!!!!! Wyluzujcie.....
Ten cały cyrk w tym temacie zaczyna przekraczać już pewne granice przyzwoitości....
Tomski ma rację.... powinno się go zamknąć, może przez ten czas co niektórym gorące głowy trochę ochłoną.....
To jest temat o KK a nie o osobistych, rodzinnych sprawach poszczególnych członków Klubu Kibica. Więc zachowajcie trochę kultury. Sprawy rodzinne grenga są jego osobistymi sprawami, a nam wszystkim nic do tego. Więc dajcie sobie na luz.
Rozmawiajcie sobie do woli na tematy ogólnie pojętej działalności KK, ale na litość boską zachowajcie trochę przyzwoitości i nie mieszajcie KK z życiem osobistym. To są dwie odrębne sprawy, a sprawy prywatne nie powinny nas w ogóle interesować. Niestety to wszystko zaczyna się tu mieszać......

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.