Świstak pisze:
A ja dodam co się działo w łodzi z biletami?
Nic !!! były rozdane ludziom. A co Ty, Wielki nieobecny, możesz w tym temacie wiedzieć??? Twój mały brat szuka, ale nie znajdzie.
Chyba, że chcesz zapytać: jak to się stało, że sprzedałeś auto???
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:11 am ]Jeżeli chcesz jeszcze grubiej, to zapraszam do dyskusji, a może w końcu poznamy się na dobre, a może na złe?
W wielu przypadkach byłem trzeźwy - w przeciwieństwie do Ciebie.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:21 am ]jan1956 pisze:
Na ostatnim zebraniu zachowałeś się guwniarz który chciał pokazać jakim jest znawcą prawa.A tak naprawde jesteś zwykłom MAKUWKĄ t/z facetem ktury się wsdudzi swego nazwiska.A propo,ktoś ponoć wyzwał Ciebie od złodzieja
Po pierwsze: naucz się pisać.
Po drugie: nigdy nie uważałem się za znawcę prawa.
Po trzecie: Jeżeli nie znasz prawdziwych powodów, dla których zmieniłem nazwisko, to znaczy że jesteś łajzą, ścierwem, szmatą, itp., itd, która nie ma zielonego pojęcia o tym co mnie do tego skłoniło, a której brak merytorycznych argumentów do dyskusji i w ten sposób próbuje pokazać swoją wyższość. Ja nie wstydzę się swojego nazwiska, którego ANALFABETO nawet nie potrafisz poprawnie napisać. Dla mnie jesteś zwykłą Pi.dą, bo nie umiesz normalnie walczyć na słowa. Jeżeli czujesz się urażony - to mnie pozwij do sądu, albo, o ile masz odwagę poproś o rozmowę na forum całego KK.
jan1956 pisze:
A propo,ktoś ponoć wyzwał Ciebie od złodzieja.Mam pytanie-gdzie są pieniądze za nie wykorzystane bilety z Wrocławia podczas mistrzostw europy.
A gdzie i kiedy widziałeś niewykorzystane bilety???
Tylko na litość podaj fakty poparte świadkami, bo zamierzam pozwać Cię do sądu za pomówiena, tak samo jak tego małego wąsacza.
Już zabezpieczyłem Twój adres IP.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:28 am ]Klaudi pisze:
A z tym Nazwiskiem to prawda ??

Nie, nie prawda, ale jeżeli chcecie osobistych wycieczek, to proszę!!!
Klaudi pisze:
Gówniarzu jeżeli jeszcze raz tkniesz choćby słownie mojego ś.p.Tatę, to uwierz - pożałujesz i to mocno.Acha i możesz mnie pozwać, ale rodzina jest dla mnie święta. I jeżeli mój ojciec nie miał z tym problemów, to Ty możesz. Potraktuj to jako groźbę. I wiedz, że mam Twoje namiary, a świat jest mały.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 1:38 am ]mauzer pisze:
No to podam coś innego! Turów grać k...a mać!!!! Bo ja kocham Turów..........
Chciałem tak samo, ale widzisz, że się nie da...
edit:
Niestety grengo - szanuję Ciebie, ale nie pohamowałeś się ze słownictwem i dostajesz ostrzeżenie.
Paawlus