Dzisiaj jest 18 cze 2025, 3:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 818 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 55  Następna
Autor Wiadomość
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Aaron dziękuję za twoje występy w Turowie. Przyjemnością było oglądać twoją grę. Niestety trafiłeś na trenerów na jakich trafiłeś... Powodzenia w nowym klubie!

obserwator
obserwator

grengo, Blair, Wyśmiewanie naszego klubu na każdym kroku, obrażanie go, cwaniakowanie i chamskie gesty na naszej hali, to powód naszej niechęci do tego klubu, może niektórzy lubią siedzieć cicho i się nie odzywać w takich sytuacjach ale ja nie dam sobie pluć w twarz, dobra, to nie miejsce na takie gadki. Owszem, posty były pisane wczoraj zaraz po przeczytaniu tych informacji więc widać w nich sporo emocji, ale dzisiaj zdania nie zmieniam. Owszem, koszykówka to biznes i ja to rozumiem, tyle że Aaron ma oferty z wielu klubów, sporo mówiło się o Rosji, z tych samych źródeł można wyczytać, że zainteresowana była także mi.n ekipa ze Strasbourga, grając 3 lata w jednej drużynie i mówiąc takie rzeczy, trzeba się liczyć z tym, że staje się ulubieńcem kibiców, staje się ikoną tej drużyny, ale jeśli te informację się potwierdzą (ciągle mam nadzieję że to zwykłe ploty) i nasz ulubieniec odejdzie do największego wroga zarówno w tabeli jak i na trybunach będzie świadczyło tylko o tym jak fałszywym i zakłamanym jest zawodnikiem. Powiem jeszcze raz, nie mam pretensji o jego odejście, nikt nie karze mu tutaj zostawać, niech tylko nie wzmacnia naszego największego rywala. Powiedzcie mi, czy wyobrażacie sobie żeby np. Miro Radović (Legia) odszedł w tej chwili do Wisły Kraków, i nadal byłby kochany w Warszawie ? Śmiem wątpić, tylko że różnica jest jedna, to się nigdy nie stanie. Porównajcie sobie chociażby odejście z Turowa Tomka Kelatiego oraz Davida Logana, widzicie już różnice ? Biznes to jedno, a świadomość wypowiadanych słów to drugie, jeśli mówi się jasno, że kocha się to miasto i kibiców, obiecuje się im walkę w finale bo wie się o ich niechęci do Zielonej Góry, a później po przegranym finale ucieka się do tej Zielonej Góry zasłaniając się biznesem, no kurde, chyba coś jest nie tak ? Czytając wasze posty mam wrażenie, że tylko ja czuje się jakbym dostał po twarzy.. A jeśli ktoś uważa to za całkiem normalną decyzję, no cóż, nie będę się wypowiadał dalej, nie chce nikogo urazić..

pismak
pismak

Kobe24 ty jednak w sobie coś masz.....zawziętość a to zła cecha !!!

rekrut
rekrut

Ja mam wciąż nadzieję że informacja o przejściu Aarona do zielonej dziury pozostanie tylko plotką, a Aaron wybierając gdzie zagra w najbliższym sezonie nie będzie kierować się tylko finansami..
Pieniądze są ważne, ale nie są najważniejsze..
Szczerze wątpię aby w zg miał szansę na częste granie, rozwój i dobrą atmosferę w drużynie..

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ja także, mam nadzieję jeszcze że Aaron zostanie, jak nie to trudno - good luck!! Najważniejsze jest teraz zacząć szukać i testować w szczególności wartościowych Polaków, bo we wrześniu poszukiwania na huuura i ręka w nocniku, potem trener zafunduje nam wynalazki typu DM (MVP haha) lub VA nie mówiąc już o Lewandowskim itp. Szkoda, że klub nie chce pozbyć się Stelmacha, bo on jest wielkim osłabieniem dla drużyny, potrafił grać tylko przeciwko nam, a w Turowie ostatnia łamaga.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Najpierw będziemy szukać trenera.

obserwator
obserwator

Cytuj:
Szczerze wątpię aby w zg miał szansę na częste granie, rozwój i dobrą atmosferę w drużynie..

pierwsza piątka tak jak w Zgorzelcu , Stević i Borovnjak pojadą raczej do Turcji
Rozwój?? Zgorzelec bez Eurocup drugi sezon, Stelmet z Euroligą - porównaj
Dobra atmosfera to coś o czym nie powinieneś pisać po rewelacjach Turfuna, bo na pewno nie jest ona dobra w naszej szatni

pismak
pismak

m.sportowefakty.pl/koszykowka/364143/zadowolenie-ze-srebra-rozmowa-z-michalem-chylinskim-reprezentantem-polski

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Waczyński do wzięcia jeżeli Trefl nie da mu pucharów. Kuqrde przecież wszystkiego Stelmet zebrać nie może.

pismak
pismak

Cóż może być i tak że Sztelmet rozesłał oferty do wielu wielu zawodników aby mieć pole manewru/wyboru lub aby podbijac ceny w celu osłabienia budżetu konkurencji.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kobe24 rozumiem Twoją frustrację i zdenerwowanie. Ok, masz do tego pełne prawo, ale w mojej ocenie jesteś niesprawiedliwy. Nie dostrzegasz bowiem zasług Aarona, ale doskonale wytykasz błędy. Szkoda jednak, że mało obiektywnie to zrobiłeś, bo wynika z Twojego wpisu, że Aaron nie dał z siebie 100% w tych finałach. Owszem, masz rację! - nie dał nawet 80%, bo zwyczajnie trener odebrał Mu tę możliwość. Dla mnie chore jest zdjęcie z parkietu faceta dającego ponad 50% punktów drużyny w pierwszej kwarcie w meczu nr 3 na rzecz słabo grających DM lub DJ. No cóż każdy ma prawo do błędu. Ok, mnie też to bolało, ale na litość nie można oceniać dokonań zawodnika grającego u nas od trzech lat przez pryzmat jednego finału. Nie jest Jego winą złe przygotowanie na niewłaściwy czas rozgrywek. Za to odpowiada TRENER. Inną kwestią są relacje na linii zawodnik - kibice i owszem masz prawo być zawiedziony, ale w przypadku zawodników grających w "najlepszej" grupie rozgrywkowej - czy to w naszej, czy w jakiejkolwiek lidze zagranicznej- musisz pogodzić się z losem, iż rachunek ekonomiczny ma największe znaczenie, mimo Twoich wyobrażeń o takiej sytuacji i zapewnień zawodnika o "wielkiej" miłości zawodnika z klubem i kibicami.
Pozdro

obserwator
obserwator

grengo, Zaraz, moment, gdzie ja oceniałem jego grę, wytykałem błędy ? Aaron to świetny zawodnik, który zawsze dawał z Siebie tyle ile tylko mógł, zostawiał serce na parkiecie ! Nie oceniam jego dokonań, bo zrobił dla nas na prawdę wiele ! Nie napisałem też nic o jego grze w finałach, chodziło mi o wypowiedź w której mówił o niechęci na linii Zgorzelec-Zielona Góra, ba, odnośnie finału uważam że to był jeden z nielicznych zawodników którym chciało się grać zawsze do końca ! Szacunek za to co robił dla nas na parkiecie mam do niego ogromny. Musiałeś źle zinterpretować moje słowa, bo ja wypowiadałem się tylko i wyłącznie o jego ewentualnym odejściu do Stelmetu. Po prostu nie do końca się zrozumieliśmy ;) Pozdro

pismak
pismak

Niby się dokonało :

www.sportando.net/m/eng/57161/stelmet-s ... uskis.html

pismak
pismak

Jeżeli nie możemy wyłoży kasiory, niby większej w tym roku na Cela i Chylińskiego to ja się pytam na kogo my trzymamy te pieniądze ?! Co za wynalazki chce nam Łuczak z Kozłowskim zafundować? Co za polityka transferowa ?! Wytłumaczy mi to ktoś?

obserwator
obserwator

Cypis, Niestety, to raczej nie problem pieniędzy, a tego, że Ci zawodnicy nie chcą grać pod wodzą naszego "wspaniałego" trenera..

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 818 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 55  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.