Dzisiaj jest 06 lip 2025, 7:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witam wszystkich serdecznie.
W związku z ostatnimi wydarzeniami jakie miały miejsce, postanowiłam założyć ten temat.
Jest wiele osób które maja wiele zastrzezen do Klubu Kibica TUR, do ich zachowania, ale także to kibicowania.
Zgodze sie z opiniami ze w naszym KK jest duzo tzw. "karneciarzy". Jest to wg mnie duzy problem naszego KK, ale jak z tym wlaczyć?? W jaki sposób wyeliminowac takie osoby z KK. Byłabym wdzięczna za wszelkie pomysły, propozycje zmian w jaki sposób to zmiec. sądze ze nowe władze KK zapoznają sie z Waszymi uwagami a dobre pomysły spotkaja sie z uznaniem i proba wdrozenia ich w zycie.
Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No cóż... zmiany na pewno będą ale z tym musimy poczekać do zakończenia sezonu. Wiem, że zaraz po sezonie, szefostwo KK zorganizuje walne zebranie Klubu i tam zapadną decyzje odnośnie zasad członkostwa w KK Tur jak i dalszej działalności Klubu.
Musimy być cierpliwi i sami dbać o dobry wizerunek KK.

Po tym jak rozgorzała tutaj na forum ostra dyskusja odnośnie zachowania kibiców podczas ostatniego meczu ze Śląskiem jestem pewien, że takie zmiany będą i to radykalne. Jest to wyłącznie moja osobista opinia gdyż nie mam na co dzień kontaktu z szefostwem ale... jako kibic i członek KK Tur i członek Komisji Rewizyjnej KK Tur mam nadzieję, że podejmiemy wspólnie odpowiednie kroki i przywrócimy z powrotem dobre imię klubu.

Może jeden i drugi forumowicz zarzuci mi tu zbyt buńczuczne słowa i to, że ja też jestem odpowiedzialny za tą całą sytuację(w końcu siedzę na sektorze) i za to , że nie jestem taki święty... Owszem, nie zaprzeczam, że zdarzyło mi się kilka "wpadek" (Kraków to mi się śni po nocach) no cóż jesteśmy tylko ludźmi...

Co do dopingu i zachowania kibiców w ostatnim meczu... Można to rozpatrywać na wiele sposobów... i tu pewnie spotkam się zaraz z ostrą krytyką ale...

Zrozumcie wszyscy... zrzeszeni, nie zrzeszeni... taki przebieg meczu jaki miał miejsce w poniedziałek to nie jest tam jakiś meczyk niedzielny ale to jest Walka o Mistrzostwo Polski !!! Owszem mi też uszy więdły jak nasz sektor skandował "sędzia patyczek" Ale to co działo się z ich strony to jakaś paranoja...
Nie dziwmy się i nie oskarżajmy się nawzajem, o to jak było i o to jak moglibyśmy się zachować ... Tego nie da się ując w jakieś ramki

Zdaję sobie sprawę, że na mecze przychodzą wszyscy, tzn babcie, dzieci, posłowie i ale jeszcze raz !!! Postarajcie się zrozumieć, że nie da się tak nagle zapanować nad odczuciami wszystkich ludzi !!! Tym bardziej, że nie jest ich 10 czy 20 osób... ja też nie jestem tu bez winy bo po którejś tam akcji sędziów też nie wytrzymałem ...

Teraz czekaja nas trudne mecze we Wrocku i zobaczymy jak nasi kibice i ja też zachowamy sie na tych meczach... Wierzę, że takie sytuacje już się nie powtórzą jeśli sędziowie będą naprawdę obiektywnii wszystko będzie OK

Poczekajmy na Walne Zebranie KK

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

do faworynka:
bardzo dobrze, że zaproponowałaś taki temat. Zgadzam się z Pokemonem i wierzę, że nowy Zarząd dokona radykalnych zmian. Do niedawna ja byłem Prezesem ale gdy chcieliśmy z zarządem wprowadzić radykalne decyzje, to zawsze było jakieś "ALE".
Dziś to problem nowych władz, ale nie stoję obok tylko w miarę ich potrzeb, a moich umiejętności czy wiedzy staram się pomagać, bo jestem członkiem KK i mam poczucie, że wszyscy powinniśmy pracować na rzecz naszego KK.
Oto moje propozycje zmian:
1. Usuwać z KK ludzi będących pod wpływem alkoholu na meczach.(można się napić
po meczu)
2. Usuwać z KK ludzi nie noszących koszulek klubowych (zdjęcia z meczy z
datownikiem)
3. Filmować zachowanie kibiców w trakcie meczy i eliminować niedopingujących

Na razie tyle, a jak jeszcze coś wymyślę, to napiszę.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Bardzo dobre pomysły grengo. Uważam, że nie powinno być ich jednak zbyt wiele, bo będzie potem problem z ich egzekucją. Dodałbym do tych Twoich jeszcze monitorowanie okrzyków wnoszonych przez KK.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.