PiTeK pisze:
W tej wypowiedzi brakuje mi jeszcze nr Twojego dilera… chyba że piszesz z bolesławieckiego przybytku, o którym wspominał Nikos
Pitku nie mam dokładnego rozeznania kto jest wartościowym człowiekiem, któremu można zaufać i wybrać go na stanowisko burmistrza Naszego Miasta.
Widzę, że Ty czujesz się w środowisku polityki lokalnej, jak przysłowiowa ryba w wodzie i mam wrażenie że znani są Tobie zarówno ci z prawa, poprzez centrum do lewa.
Dlatego zwróciłem się do Ciebie, personalnie do Ciebie, o to abyś swoim doświadczeniem i spostrzeżeniami podzielił się ze mną już teraz.
Nie chciałbym tuż przed wyborami stanąć przed dylematem poparcia nazwiska nieznanego mi wyciągniętego za uszy, jak „królik z kapelusza” i miałbym znowu popełnić błąd, jak to miało miejsce z Rafałem Groniczem. Chcę tego w przyszłości uniknąć.
Przecież wiadomo, mogę zagłosować na kandydata, którego mi podpowiesz, albo nie ale zawsze będę miał lepsze rozeznanie w rzeczywistości a pretensje tylko do siebie.
YELLO_35 pisze:
Z ubolewaniem stwierdzam , że dołączasz do tej właśnie grupki userów...
Masz lepszego kandydata niż Fiedorowicz?
Zagłosuję na Twojego kandydata, jeśli okaże się lepszy, nawet z zakładu o którym wspominasz.
dziubas17 pisze:
Ten super specjalista od pozyskiwania funduszy m.in z unii Europejskiej, bankowiec nagle doznał przyćmienia, zapomniał co obiecywał, gdzie jego drużyna pełna innowacyjnych pomysłów na lepsze jutro.
Temat nieruchawego burmistrza będę się starał nie wypowiadać, jeśli cierpliwości i spokojnego podejścia do wypowiedzi mi wystarczy oczywiście. Nigdy więcej tego błędu ja nie popełnię i dla mnie Rafał Granicz, jako specjalista oraz samorządowiec już się sprawdził ze wszech miar negatywnie. Co do innych, mają wolną wolę.
Kto wie ile osób pracuje w marketach, Żabkach ABC-akach i innych tego typu sklepach w Zgorzelcu?
Pytam z ciekawości, bo co prawda drobny handel spożywczy pada, ale inny chyba raczej nie. Mówię to, widząc utrzymujące się do tej pory specjalistyczne sklepy w mieście.
P
G