przekorny pisze:
Zamiast udawać wielce obrażonych, powinni jemu podziękować. Ale jak już zdołał zauważyć Arystoteles- "Wdzięczność szybko się starzeje"- w przeciwieństwie do rosnącego nieustannie apetytu.
nie wiem co kierowało innymi ale ja mogę napisać o sobie.
Forum jak sama nazwa wskazuje służy do wymiany poglądów. Więc i ja zacząłem je sobie kiedyś "wymieniać". Teraz wypunktuję.
1. Ci, z którymi coś "wymieniałem" nagle zmieniali treść posta i zostawałem jak kretyn z niepasującą odpowiedzią, lub usuwali kompletnie swoje wpisy pozostawiając jakieś bohomazy.
2. Wypowiadając się w jakimś wątku nagle okazuje się, że wątek został zamknięty bo temat się wyczerpał(sic!). IDIOTYZM PIERWSZEJ WODY!!!
3. Wypowiadanie niepoprawnych politycznie opinii skutkuje wykasowaniem całego tematu bez ostrzeżenia, ot tak sobie...
Przy czym wbrew pozorom punkt 3 najmniej mnie męczy. Treści można przekazać na kilka mniej lub bardziej zawoalowanych sposobów i "cenzora" się ominie

ale pkt. 1 i 2 to dla mnie porażka.
Prywatnie nie interesuje mnie na czyjej platformie "wymieniam" opinie, ta tutaj platforma akurat jest największa ale jeśli znajdzie się alternatywa skorzystam z niej. Jeśli pkt. 1 i 3 zostaną zmienione nie mam problemu by spamować tutaj
Cytuj:
A może było na odwrót? Portal zyskał na fakcie , że "Oni" tu byli?
Portal zyskał duuuuużo na tym fakcie...