Dzisiaj jest 18 cze 2025, 0:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Dla niektórych forum jest jedynym miejscem dla zaistnienia nawet dla mocno ograniczonego gremium, Pis zrozumiał ,że przed eurowyborami dalszy bojkot TVN jest stratą PR-u. Myśle ze przed wyborami samorządowymi do forum znowu dołączy wielu jeśli nie z nadziejami na wybór to z zadaniem upublicznienia tych z nadziejami.
Jakąkolwiek ingerencję z zakresu cenzury na forum uważam za niedopuszczalną, żeby było jasne ale odejść z forum bym z tym nie wiązał.

Tytuł:
pismak
pismak

Heh, ja proponuje zmienic nazwe tematu na "Co sie stało ze zgorzelec.info"
Faktycznie najbardziej brakuje newsow z naszego podworka i nie chodzi mi tu o ten upadly Turow. Teraz wchodze tu zeby sprawdzic kiedy mam busa, rzucam okiem na forum, w sumie 2 minuty i wychodze. I to niby nie jest rownia pochyla? Sorry ale watpie czy zmiana .info w platforme calkowicie reklamowa jest dobrym pomyslem, ale to twoj biznes.
Pzdr.

Tytuł:
Jak będzie Bombas3 miał ochotę i czas to się odezwie, nie upolityczniajcie tego forum.
Za chwilę ktoś napisze że to przez Fiedorowicza popularność spadła.
Te forum jest raz lepsze raz gorsze.
Przy okazji wyborów "ruch" się zwiększa na tym forum. Poszukiwacze skarbów okazjonalnie również nakręcali popularność tego forum, wpuszczając większość odwiedzających w maliny...
Wątek koszykarski również powodował wzrost popularności tego forum, a że dołują ostro w dół i i rzadziej tutaj ludzi zaglądają.
W Zgorzelcu nic się nie dzieje, władze obiecały cuda a skończyło się jak zwykle...
Nie piszcie że to przez Alexa i jego portal.
Raz jest lepiej a raz gorzej bądźmy racjonalni

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Atomic pisze:
nie upolityczniajcie tego forum.

Forum jak forum - wątku nie wiążcie z polityką !!!

Może ten wątek Wam nieco rozjaśni :
klik klik

Przekorny ma nieco racji w tym co pisze.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cóż, dodam jedynie, że Ci forumowi "liderzy", którzy obecnie zniknęli lub pojawiają się sporadycznie, tak naprawdę dzięki portalowi Alexa zyskali najwięcej.

Zamiast udawać wielce obrażonych, powinni jemu podziękować. Ale jak już zdołał zauważyć Arystoteles- "Wdzięczność szybko się starzeje"- w przeciwieństwie do rosnącego nieustannie apetytu.

Nie chcę chwilowo rozwijać tego wątku, (choć muszę wyznać, że z trudem się powstrzymuję), ale ci o dłuższym "stażu forumowym" zapewne domyślają się już o kim i o czym piszę. ;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Przekorny nie jestem pewny czy dobrze pojmuję twój tok rozumowania ale czy to przypadkiem nie chodzi o osobę o podobnej do Ciebie końcówce nicka ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Renegat, zgadza się, choć nie tylko o niego, wszak wątek dotyczy kogoś innego. Zauważ i podlicz korzyści jakie osiągnęli udzielając się na forum. Okazuje się jednak, że "chłopakom"wciąż było za mało.

Alex i tak spokojnie traktuje te podchody. Ma w ręku instrumenty, które skutecznie zablokowałyby im możliwość "wykazania się" na forum w przyszłości. Dla jednych stanowiłoby to zagrożenie "nieprzydatnością", dla innych likwidację ostatniej darmowej reklamy tutaj, np. w temacie "Spotkania forumowiczów".

Jeśli Alex nic nie zrobi, już w niedługim czasie powrócą tutaj jak gdyby nigdy nic się nie stało. Jak słusznie zauważył bog180:
Cytuj:
Dla niektórych forum jest jedynym miejscem dla zaistnienia nawet dla mocno ograniczonego gremium, Pis zrozumiał ,że przed eurowyborami dalszy bojkot TVN jest stratą PR-u. Myśle ze przed wyborami samorządowymi do forum znowu dołączy wielu jeśli nie z nadziejami na wybór to z zadaniem upublicznienia tych z nadziejami.

Wrócą,..a na pytania dlaczego się tak długo nie odzywali wykręcą się brakiem czasu, weny czy zmęczeniem,...i dalej będą uprawiać swoją grę. ;-)
Zapomną o swoim obrażeniu, będą udawać, że nigdy żadnych intryg skierowanych przeciw portalowi nie knuli.
I to mnie właśnie wkurza najbardziej,... :twisted:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
I to mnie właśnie wkurza najbardziej,...

Dziwi mnie , że takie emocje w Tobie to wywołuje ;)

przekorny pisze:
podlicz korzyści jakie osiągnęli udzielając się na forum

A może było na odwrót? Portal zyskał na fakcie , że "Oni" tu byli?
Coś jak z tymi Grekami co to nie wiadomo kto komu i co i za co zawdzięcza... ;)

przekorny pisze:
Alex i tak spokojnie traktuje te podchody. Ma w ręku instrumenty, które skutecznie zablokowałyby im możliwość "wykazania się" na forum w przyszłości.

Chyba nie piszesz tego poważnie? :shock: Regulaminu na tyle nikt nie złamał żeby banować ludzi.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35
Cytuj:
Dziwi mnie , że takie emocje w Tobie to wywołuje

Obłuda i niewdzięczność??? Zawsze,..i zawsze negatywne. ;-)

Cytuj:
A może było na odwrót?

Nie sądzę. Bilans zysków jest zdecydowanie po stronie,... no wiesz kogo.

Cytuj:
Chyba nie piszesz tego poważnie? :shock: Regulaminu na tyle nikt nie złamał żeby banować ludzi.

Dobry z Ciebie chłopak, skoro tylko ban wpadł Ci do głowy. Są inne sposoby, równie, jesli nie bardziej dotkliwe. ;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Zamiast udawać wielce obrażonych, powinni jemu podziękować. Ale jak już zdołał zauważyć Arystoteles- "Wdzięczność szybko się starzeje"- w przeciwieństwie do rosnącego nieustannie apetytu.

nie wiem co kierowało innymi ale ja mogę napisać o sobie.
Forum jak sama nazwa wskazuje służy do wymiany poglądów. Więc i ja zacząłem je sobie kiedyś "wymieniać". Teraz wypunktuję.

1. Ci, z którymi coś "wymieniałem" nagle zmieniali treść posta i zostawałem jak kretyn z niepasującą odpowiedzią, lub usuwali kompletnie swoje wpisy pozostawiając jakieś bohomazy.

2. Wypowiadając się w jakimś wątku nagle okazuje się, że wątek został zamknięty bo temat się wyczerpał(sic!). IDIOTYZM PIERWSZEJ WODY!!!

3. Wypowiadanie niepoprawnych politycznie opinii skutkuje wykasowaniem całego tematu bez ostrzeżenia, ot tak sobie...

Przy czym wbrew pozorom punkt 3 najmniej mnie męczy. Treści można przekazać na kilka mniej lub bardziej zawoalowanych sposobów i "cenzora" się ominie :smt030 ale pkt. 1 i 2 to dla mnie porażka.

Prywatnie nie interesuje mnie na czyjej platformie "wymieniam" opinie, ta tutaj platforma akurat jest największa ale jeśli znajdzie się alternatywa skorzystam z niej. Jeśli pkt. 1 i 3 zostaną zmienione nie mam problemu by spamować tutaj :grin:

Cytuj:
A może było na odwrót? Portal zyskał na fakcie , że "Oni" tu byli?

Portal zyskał duuuuużo na tym fakcie...

Tytuł:
pismak
pismak

Czytając niektóre wypowiedzi mam wrażenie, że pisanie na forum to jakiś obowiązek, szczególnie dla tych, którzy piszą na nim nie od wczoraj. Snucie teorii spiskowych na temat przyczyn nieobecności niektórych forumowiczów jest dla mnie śmieszne. Osobiście piszę tu rzadziej ponieważ obecne tematy są dla mnie mało interesujące i nie chcę pisać dla samego pisania.

Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 21:00 przez PiTeK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tia...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Uderz w stół...??? :smt111

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Uderz w stół...??? :smt111

Spodziewałem się , że tak to skwitujesz.
Piszesz o starych bywalcach więc kto ma się odezwać? Młody user?

A poważniej mówiąc to pisz konkretnie - bo może nagle się okaże , że i ja coś zawdzięczam portalowi , a o tym sam nie wiem :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

YELLO_35 pisze:
bo może nagle się okaże , że i ja coś zawdzięczam portalowi , a o tym sam nie wiem :smt026

No np. towarzystwo do picia w bezpiecznej odległości od własnego łóżka :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.