Dzisiaj jest 26 cze 2025, 19:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1521 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 102  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

oj jak Wy wszyscu przesadzacie... naprawde uważam że czepiacie się,ile w was nienawiści , zacietości takiej powiedziałabym zdewocialosci. Ciekawi mnie Viper czy jak ktos z Twojej rodziny czy jakis przyjaciel powiedziałby-stary zawieziesz mnie do slubu? i Ty potem podjechałbyś pod lokal i zaparkował na parkingu albo i nie,gdzieś niedaleko i powiedział-dobra stary ale teraz to dawaj z buta bo wiesz to niegrzecznie stawiać tak auto na środku chodnika!! proszę Cie- nie rozśmieszaj mnie ! nie zrobiłbys tak! a bombas napisał " codziennie ktoś gdzieś bierze ślub, komuś się rodzi dziecko, ktoś umiera.
Nie powinno to być powodem do stosowania innej, pozaprawnej taryfy". nie no rozbrajasz mnie, akurat u nas codziennie ktos bierze ślub? cynizm przemawia kolego przez Ciebie. ja akurat jak widze kondukt żałobny idący ulicą to czuje respekt i nie wyprzedzam,nie pcham się do przodu....
jest niewiele zachowań naszego społeczeństwa które czasami odbiega od prawa, ale jest to powodowane tradycją,a z pewnościa jazda samochode pięknie wystrojonym po miescie jest elementem tradycji :-)
może rzeczywiście niektórzy kierowcy przesadzaja, ale dla tej pary którą wiozą jest to szczegolny dzień, a kierowca? być może robil to pierwszy raz? ale jak przeczyta Waszą opinię,napewno sie poprawi :oops:
pozdrawiam

Tytuł:
VIP
VIP

GADUŁA :-)
Cytuj:
cynizm przemawia kolego przez Ciebie

cynizm
postawa życiowa charakteryzująca się nieuznawaniem wartości poważanych w danej grupie i deprecjonowaniem szanowanych przez nią instytucji, sposobów postępowania i autorytetów a. negacją i lekceważeniem wszelkich zasad i wartości;/słownik wyrazów obcych Kopalińskiego/ :grin:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Współczesne znaczenie
Współczesne znaczenie słowa cynizm nie ma wiele wspólnego z filozofią cynicką i ma źródło w jej błędnych interpretacjach. Jest to negatywne określenie postawy, polegającej na braku wiary w dobre intencje, altruizm i ludzką życzliwość i doszukującej się w przejawach działań opartych na tych wartościach ukrytego interesu własnego. W nieco innym sensie za cyników uważa się tych, którzy odrzucają istnienie obiektywnej prawdy i dobra i twierdzących, że każda opinia może zostać uznana za prawdziwą lub fałszywą zależnie od okoliczności i gry interesów poszczególnych osób.

wikipedia

:smt058
pozdrawiam:-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cyna (Sn, łac. stannum) - pierwiastek chemiczny, metal z bloku p w układzie okresowym.

Tytuł:
rekrut
rekrut

:smt023

no tak, też Cię lubię :grin:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

GADUŁA :-) pisze:
Ciekawi mnie Viper czy jak ktos z Twojej rodziny czy jakis przyjaciel powiedziałby-stary zawieziesz mnie do slubu? i Ty potem podjechałbyś pod lokal i zaparkował na parkingu albo i nie,gdzieś niedaleko i powiedział-dobra stary ale teraz to dawaj z buta bo wiesz to niegrzecznie stawiać tak auto na środku chodnika

Nigdy nie jeżdżę po chodnikach, a gdy zauważam łamanie przepisów KRD, zwyczajnie dzonie na policję.

Gaduła, cynizm to przez Ciebie przemawia, a nie przez Bombasa, cynizm na pograniczu kretynizmu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

oj chłopczyku ja Cie nie obrazam, więc z łaski swojej zejdż ze mnie.....za młody jesteś,żeby tłumaczyć mi kto jest ,a kto nie CYNICZNY, a przyjacioł tez pewnie nie masz wielu!
pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

viper126pzgc pisze:
Nigdy nie jeżdżę po chodnikach, a gdy zauważam łamanie przepisów KRD, zwyczajnie dzonie na policję.

pycha i donosicielstwo :|

Tytuł:
rekrut
rekrut

tadam pisze:
pycha i donosicielstwo

hm... naprawde Cię lubię!! ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

GADUŁA :-) pisze:
tadam napisał/a:
pycha i donosicielstwo
tadam pisze:
pycha i donosicielstwo

Zwyczajna postawa obywatelska.

Tytuł:
rekrut
rekrut

ale to nie jest tak jak myslisz, mnie też razą pewne rzeczy i tez zwracam uwagę, ale w koło nas tyle zła sie dzieje, tyle przemocy,że naprawdę uważam takie auto zaparkowane przed lokalem"weselnym" za coś mało istotnego, nie wartego aż takiego "ataku". i ja i mąz pracujemy w służbach mundurowych,nie ważne teraz w jakich, dlatego czasami czytam posty typu: jak on mógł tak zaparkować????? , to sory ale po prostu ręce opadają, bo widzisz ja mam doczynienia z większą beznadziejnością na codzień,dlatego pozwoliłam sobie na taki komentarz, czasami "nerw puszcza", a postawa o jakiej pisałeś? życzyłabym sobie,żeby przynajmniej polowa naszych mieskańców miała taka postawe jak ja i "tadam".

Tytuł:
pismak
pismak

kk

Ostatnio zmieniony 30 sty 2012, 23:14 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

dlaczego ja wiedziałam że w końcu do tych słów się ktoś przyczepi??!!

Tradycja – przekazywane z pokolenia na pokolenie treści kultury (takie jak: obyczaje, poglądy, wierzenia, sposoby myślenia i zachowania, normy postępowania), które dana zbiorowość wyróżnia jako szczególnie ważne i warte zachowania obecnie i w przyszłości (Wikipedia)

proszę Cie nie porównuj narkomanii do zjawisk,które naprawde sa tradycją!! w ogóle czarny scenariusz przedstawiasz jeżeli chodzi o TRADYCJĘ! czasami nie rozumiem takiego podejścia! sory ale zamykam ten temat!! walka z wiatrakami!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

że dodam tylko jeszcze za Ich Wysokością Mieszczuchem, ze właśnie narodziła nam się nowa świecka tradycja ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Je

Ostatnio zmieniony 30 sty 2012, 23:15 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1521 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 102  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.