oj jak Wy wszyscu przesadzacie... naprawde uważam że czepiacie się,ile w was nienawiści , zacietości takiej powiedziałabym zdewocialosci. Ciekawi mnie Viper czy jak ktos z Twojej rodziny czy jakis przyjaciel powiedziałby-stary zawieziesz mnie do slubu? i Ty potem podjechałbyś pod lokal i zaparkował na parkingu albo i nie,gdzieś niedaleko i powiedział-dobra stary ale teraz to dawaj z buta bo wiesz to niegrzecznie stawiać tak auto na środku chodnika!! proszę Cie- nie rozśmieszaj mnie ! nie zrobiłbys tak! a bombas napisał " codziennie ktoś gdzieś bierze ślub, komuś się rodzi dziecko, ktoś umiera.
Nie powinno to być powodem do stosowania innej, pozaprawnej taryfy". nie no rozbrajasz mnie, akurat u nas codziennie ktos bierze ślub? cynizm przemawia kolego przez Ciebie. ja akurat jak widze kondukt żałobny idący ulicą to czuje respekt i nie wyprzedzam,nie pcham się do przodu....
jest niewiele zachowań naszego społeczeństwa które czasami odbiega od prawa, ale jest to powodowane tradycją,a z pewnościa jazda samochode pięknie wystrojonym po miescie jest elementem tradycji :-)
może rzeczywiście niektórzy kierowcy przesadzaja, ale dla tej pary którą wiozą jest to szczegolny dzień, a kierowca? być może robil to pierwszy raz? ale jak przeczyta Waszą opinię,napewno sie poprawi
pozdrawiam