Turek, Twoje wypowiedzi mówią same za siebie. Twoje forumowe portfolio jest kompletne

Do komitetu Walotki pasujesz jak kwiatek do kożucha. Zostałeś zaproszony na listę ale nie miałeś wpływu na nic, szczególnie na program.
Jak czytam „wielu mieszkańców” to mi się od razu kojarzy „Ludzie jedźcie g…no. Miliard much nie może się mylić”. Jakich wielu mieszkańców? Napisaliście w programie oklepane stwierdzenie, że w mieście nic się nie dzieje. Ty swoją postawą systematycznie temu zaprzeczasz. Mimo tego pozwalasz aby wpisali Cię do grona niezadowolonych.
Jak czytam, że wieloletni pedagog, radny 3 kadencji pisze w swoim programie, że brakuje kół zainteresowań dla dzieci i młodzieży, że nikt tego nie promuje to ja się pytam – gdzieś ty chłopie był przez te wszystkie lata? Znasz problem, zasiadasz w radzie tyle lat, ze następną kadencję mógłbyś dostać za zasiedzenie a nie zrobiłeś w tej materii nic. Niech mi ktoś przytoczy wniosek, zapytanie pana radnego dotyczące zmiany finansowania kół zainteresowań. Może złożył jakiś wniosek do budżetu w tej kwestii? A jak wyglądała promocja kół w wykonaniu pana Walotki? Bo zakładam, że sam to robił i teraz jako kandydat na burmistrza planuje to rozszerzyć.
Turek spie…aj z tego komitetu bo Ci ludzie na forum nie dadzą spokoju, że swoją osobą firmowałeś kogoś, kto nie potrafi w swoim programie uwzględnić swojego doświadczenia zawodowego.