Dzisiaj jest 07 lip 2025, 16:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

gero - bardzo ładna fotka. mam nadzieję że temat łączenia fiedorowicza z toronowskim zniknie i pojawi się temat gronicza, bielińskiego i toronowskiego, a za nimi centrum sportowo rekreacyjne + teren PKS ostatnio przejęty przez platformeskiego starostę.
żeby była jasność nie mam nic do gościa o bananów.

Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 9:37 przez gumek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

'-)))

Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 12:16 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Gero pisze:
... spójrz na to zdjęcie i powiedz kto siedzi po prawej w drugim rzędzie.
Foto pochodzi z Facebooka: Zdjęcia użytkownika Stanisław Goszczycki - Konwencja Wyborcza

A to że ksiądz również się tam znalazł to już nie jest problem dla Ciebie? Mało prawdopodobne jest top aby Toronowski był zainteresowany czynnym udziałem w PO.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Marcopollo pisze:
A to że ksiądz również się tam znalazł to już nie jest problem dla Ciebie? Mało prawdopodobne jest top aby Toronowski był zainteresowany czynnym udziałem w PO.

A ksiądz nie powinien być apolityczny? Jak widać po surducie jest tam służbowo...

Toronowski jest tam również służbowo(spotkanie biznesowe). On tam robi interesy, jakby była inna władza też by tam pewnie był.
Z tej całej ekipy na tym zdjęciu Toronowski jest najczystszą postacią

Tytuł:
rekrut
rekrut

Gero pisze:
Foto pochodzi z Facebooka: Zdjęcia użytkownika Stanisław Goszczycki - Konwencja Wyborcza
Obrazek

Jest jeszcze jedno zdjęcie z powyższego zbioru
Obrazek

Tytuł:
pismak
pismak

pisor pisze:
Jakoś wynikami finansowymi tej spółki nikt się nie chwali...

Jak również wynikami finansowymi innych spółek. Informacje nt. działalności spółki są systematycznie przekazywane do właściciela. Zresztą wszystkie spółki to robią. Tam szukaj odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie.
Cytuj:
- Kiedy podniesie się stan sanitarny na tym obiekcie ?

Tzn.?
Cytuj:
prezes Gruszczyński niech nie zrzuca odpowiedzialności na mieszkańców odwiedzających basen za zły stan sanitarny obiektu

No cóż. Niekiedy prawda boli. Wszyscy jesteśmy współodpowiedzialni za stan naszego otoczenia. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeżeli wszyscy będziemy wykonywać co do nas należy jesteśmy w stanie uniknąć wielu zagrożeń. W przypadku basenu pracownicy CSR ze swojej strony dokładają starań aby basen był należycie przygotowany. Ze strony klientów min. chcielibyśmy aby:
- stosowali obuwie zastępcze,
- mężczyźni używali kąpielówek,
- aby wszyscy brali prysznic przed wejściem do basenu,
- aby nie korzystać z basenu kiedy ktoś ma na ciele rany.

przekorny pisze:
No nie, to wręcz bezczelność zadawać tego rodzaju pytania właśnie dzisiaj. Niniejszym informuję, że dzisiaj Pan Prezes Gruszczyński się bawi. A kiedy Pan Prezes Gruszczyński się bawi, sprawy samorządu (w tym zapewne spółki CSR również), absolutnie go nie interesują.

Nie wiem od kogo uzyskałeś informację nt. harmonogramu moich zajęć. Generalnie wprowadzasz ludzi w błąd. Ale zawsze możesz mieć aktualne informacje. Wystarczy zapytać.

Tytuł:
rekrut
rekrut

PiTeK pisze:
No cóż. Niekiedy prawda boli. Wszyscy jesteśmy współodpowiedzialni za stan naszego otoczenia. ................Ze strony klientów min. chcielibyśmy aby:
- stosowali obuwie zastępcze,
- mężczyźni używali kąpielówek,
- aby wszyscy brali prysznic przed wejściem do basenu,
- aby nie korzystać z basenu kiedy ktoś ma na ciele rany.

Pitek CSR przerosło Twoje możliwości, nie masz pomysłu na jego funkcjonowanie, ani odpowiedniego wykształcenia
Jesteś mierny ale wierny jak ktoś już pisał, do pięt nie dorastasz poprzednikowi
skoro używasz argumentów typu brudasy przychodzą na basen...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pisor manipulujesz słowami Pitka :lol: - zachowujesz sie jak Agent Tomek :lol: - akurat Pitek ma wiedzę do tego co robi , a ty czym się zajmujesz ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PiTeK, za zapewnienie ciągłości funkcjonowania CSR, za stan jego urządzeń, stan sanitarny obiektów wchodzących w jego skład, bezpieczeństwo klientów korzystających z dostępnych tam usług oraz wynik finansowy spółki jesteś odpowiedzialny jednoosobowo Ty jako jej prezes.
Wszelkie próby przerzucania odpowiedzialności na mieszkańców za zły stan tego czy owego oraz fatalny stan finansowy "firmy" są niczym innym jak infantylną obroną nieodpowiedzialnego menadżera.
Dotyczy to również braku pomysłu na egzekwowanie od klientów zachowań zgodnych z zapisami regulaminu korzystania z obiektu...

Jeśli teraz ilość korzystających z basenu (urażonych Twoim wpisem zawierającym sugestię o ich braku higieny osobistej) się zmniejszy i tym samym dochody spółki spadną - Ty również będziesz za to odpowiedzialny. I choć oczywiście wzruszysz wówczas ramionami i jako przyczynę dalszego spadku dochodów wskażesz zmniejszającą się liczbą korzystających z tego, co oferuje CSR... - nie zmieni to faktu, że będzie to Twoja wina. Bo cyt. "nic nie dzieje się bez przyczyny".

Swoją drogą, za to, że przemycasz w swoich postach tego typu oskarżenia skierowane w stronę mieszkańców miasta (Twoich klientów) na tydzień przed II turą wyborów - powinieneś dostać "po głowie". To nie jest pierwsza Twoja wpadka... :oops:

Tytuł:
pismak
pismak

Przerzucanie odpowiedzialności za to czy owo? Rozumiem, że zakaz wyprowadzania psów to wg. Ciebie przerzucanie odpowiedzialności za czystość trawników przez MPGK na mieszkańców. Albo zakaz wyrzucania śmieci do lasu to przerzucanie odpowiedzialności za czystość lasów przez Lasy Państwowe na mieszkańców... Czy jesteś na tyle liberalny, aby np. znieść nakaz mycia rąk przez personel zakładów gastronomicznych? Czy uważasz, że sanepid wprowadzając różne przepisy dotyczące obiektów użyteczności publicznej ma na celu obrażanie obywateli i zmniejszanie przychodów przedsiębiorców?
Większość użytkowników basenu to mili klienci, którym nie trzeba tłumaczyć, czym jest higiena osobista. Ale są i tacy, którym należy przypominać o podstawowych zasadach i apelować o ich przestrzeganie. Pracownicy CSR wykonują swoje obowiązki dobrze. Rezultatem tego są kontrole sanepidu, które basen przechodzi pozytywnie. Ostatnie wyniki otrzymaliśmy w środę.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Robert Gruszecki pisze:
Pisor manipulujesz słowami Pitka :lol: - zachowujesz sie jak Agent Tomek :lol: - akurat Pitek ma wiedzę do tego co robi , a ty czym się zajmujesz ?

Można i tak się bronić, ale od osoby publicznej wymaga się trochę więcej. Za co Pitek bierze spore pieniądze? Ponosi odpowiedzialność jako prezes CSR. m.in. za stan obiektów (basen kryty odkryty w sezonie były zbyt często zamykane przez sanepid ze względu na brud).
Zrzucanie odpowiedzialności na klientów świadczy o braku odpowiedzialności ze strony Piotra.
Nie słyszałem żeby którykolwiek z zarządzających basenami zrzucał odpowiedzialność na klientów za panujący na obiekcie syf. :twisted:
Znam ludzi z elektrowni, poza organizowaniem rajdów rowerowych nic o Piotrze nie słychać
(przygotowaniem rajdów zajmowała się jedna ze spółek elektrownianych). Odnośnie wykształcenia Piotr też jakoś nie pamiętał co widać po postach na tym forum.
Jeżeli chodzi o mnie to prowadzę małą firmę, nie jestem osobą publiczną.
drażnią mnie miernoty przyczepione do aktualnie panujących partii (teraz PO)
Robercie fajnie że bronisz kolegę, ale oczekiwałby7m od Ciebie merytorycznego podejścia.
Dla dobra ogółu pomóż Pitkowi zmniejszyć zadłużenie CSR zamiast porównywać mnie do Agenta Tomka...

Pitek dostaje spore pieniądze, nie wywiązuje się z powierzonych obowiązków, jedyna zaleta to przynależność do PO no i oczywiście jazda rowerem ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jedyna zaleta poprzednika to przynależność do PiS no i …, no właśnie co?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dziubas17 pisze:
A ksiądz nie powinien być apolityczny? Jak widać po surducie jest tam służbowo...

Toronowski jest tam również służbowo(spotkanie biznesowe)

Do tego nawiązałem, spotkanie biznesowe, a nie jak ktoś napisał konwencja wyborcza PO.
pisor pisze:
Można i tak się bronić, ale od osoby publicznej wymaga się trochę więcej. Za co Pitek bierze spore pieniądze? Ponosi odpowiedzialność jako prezes CSR. m.in. za stan obiektów (basen kryty odkryty w sezonie były zbyt często zamykane przez sanepid ze względu na brud).
Zrzucanie odpowiedzialności na klientów świadczy o braku odpowiedzialności ze strony Piotra.
Nie słyszałem żeby którykolwiek z zarządzających basenami zrzucał odpowiedzialność na klientów za panujący na obiekcie syf.

Panowie, to nie jest temat o basenie i rozliczeniu Pitka jako prezesa CSR, wiec proponuje pojednanie w tym temacie, a spory przenieść w odpowiedni temat.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Marcopollo pisze:
dziubas17 pisze:

Toronowski jest tam również służbowo(spotkanie biznesowe)

Do tego nawiązałem, spotkanie biznesowe, a nie jak ktoś napisał konwencja wyborcza PO.

Nie żartuj, widać wyrażnie logo tego spotkania (PO) kandydat na burmistrza..... PO
Nie pasuje mi tylko logo PGE, wydaje się że taka firma (giełdowa) powinna być apolityczna, no chyba że jest własnością PO, ale póki co to chyba za wcześnie. :)

Nie zdjęciach nie widzę przedstawicieli biznesmenów lokalnych poza CITRONEX-em, więc nie ściemniaj że jest to spotkanie biznesowe, no chyba że dzielono tam już "łupy" powyborcze 8)

Aha nie jestem członkiem PIS-u(choc to przecież nie wstyd), jestem niezależny politycznie, finansowo itp. działam na lokalnym rynku i za naszą zachodnią granicą

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

I znowu , pitu-pitu'' :grin: - toć Pitek startował do samorządu jako osoba do Rady Miasta .
Pisor oskarżenia do Pitka są po prostu nie prawdziwe / prawdziwe bo faktycznie sprzęt stary itp, zamykają bo wyniki badań wody sa złe /

A nie prawdziwe bo każde działanie czy efekt jakiegoś działania można w sposób bardzo prosty skuteczny odwrócić -negatywnie lub pozytywnie - Ty akurat wykorzystujesz negatywny sposób .

A teraz troszkę inaczej :lol:

Zgorzelecki basen już niedługo dojdzie do wieku Chrystusowego / 33 lata :P /, podczas swej długoletniej działalności wychował w zdrowym duchu sportowym i zdrowym ciele ze dwa pokolenia .
Kiedyś nowoczesny sprzęt - cud ówczesnej techniki , duma Zgorzelca ,budowana nocą , dziś ledwo zipiący wiekowy sprzęt - który z braku środków pomijany przez poprzednie kadencje nie remontowany , ale jednak dzięki staraniu zarządcy obecnie jest na ,,chodzie'' . Coraz częstsze awarie powodowane zużyciem fizycznym materiału powodują wyłączenie go z używania.

Czy jadąc starym Jelczem możemy być pewni że dojedziemy do pracy ?
Czy używając 30 lat pompy ,filtry ,silniki ,prysznice itp ,możemy być pewni ich niezawodności ?
Czy mając 30 letnie auto możemy być pewni że kupimy części zamienne do napraw ?

Obiektywnie w/g mnie można powiedzieć że NIE , ja osobiście nie widziałem na basenie śmieci, czy aby Panie sprzątające podług i ścian nie myły - jest czysto na miarę glazury ścian podłóg itp .
A pisanie syf = śmieci , brud w toaletach itp .
Także Pisor widzisz ze można inaczej - zależy kogo sie lubi a kogo nie :lol:

Pitek nie jest osoba publiczną - osoba publiczna to Burmistrz ,Wójt , Poseł , Szef Rady Miejskiej .

Pitej jak najbardziej ponosi odpowiedzialność za działalność CSR , ale czy na zdrowy rozum może ponosić odpowiedzialność za awarie sprzętu który ma 30 lat?

Czy ty prowadzący małą działalność gospodarczą pracujesz na Atari czy nowszych komputerów ? A czy ty także przyłączysz sie do pomocy dla CSR aby dług im zmniejszyć ?
A czy ty należąc do kościoła, klubu itp - nie masz z tego jakiś korzyści ?

Tomek Agent także z osób niewinnych robił WINNE .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.