I znowu , pitu-pitu''

- toć Pitek startował do samorządu jako osoba do Rady Miasta .
Pisor oskarżenia do Pitka są po prostu nie prawdziwe / prawdziwe bo faktycznie sprzęt stary itp, zamykają bo wyniki badań wody sa złe /
A nie prawdziwe bo każde działanie czy efekt jakiegoś działania można w sposób bardzo prosty skuteczny odwrócić -negatywnie lub pozytywnie - Ty akurat wykorzystujesz negatywny sposób .
A teraz troszkę inaczej
Zgorzelecki basen już niedługo dojdzie do wieku Chrystusowego / 33 lata

/, podczas swej długoletniej działalności wychował w zdrowym duchu sportowym i zdrowym ciele ze dwa pokolenia .
Kiedyś nowoczesny sprzęt - cud ówczesnej techniki , duma Zgorzelca ,budowana nocą , dziś ledwo zipiący wiekowy sprzęt - który z braku środków pomijany przez poprzednie kadencje nie remontowany , ale jednak dzięki staraniu zarządcy obecnie jest na ,,chodzie'' . Coraz częstsze awarie powodowane zużyciem fizycznym materiału powodują wyłączenie go z używania.
Czy jadąc starym Jelczem możemy być pewni że dojedziemy do pracy ?
Czy używając 30 lat pompy ,filtry ,silniki ,prysznice itp ,możemy być pewni ich niezawodności ?
Czy mając 30 letnie auto możemy być pewni że kupimy części zamienne do napraw ?
Obiektywnie w/g mnie można powiedzieć że NIE , ja osobiście nie widziałem na basenie śmieci, czy aby Panie sprzątające podług i ścian nie myły - jest czysto na miarę glazury ścian podłóg itp .
A pisanie syf = śmieci , brud w toaletach itp .
Także Pisor widzisz ze można inaczej - zależy kogo sie lubi a kogo nie
Pitek nie jest osoba publiczną - osoba publiczna to Burmistrz ,Wójt , Poseł , Szef Rady Miejskiej .
Pitej jak najbardziej ponosi odpowiedzialność za działalność CSR , ale czy na zdrowy rozum może ponosić odpowiedzialność za awarie sprzętu który ma 30 lat?
Czy ty prowadzący małą działalność gospodarczą pracujesz na Atari czy nowszych komputerów ? A czy ty także przyłączysz sie do pomocy dla CSR aby dług im zmniejszyć ?
A czy ty należąc do kościoła, klubu itp - nie masz z tego jakiś korzyści ?
Tomek Agent także z osób niewinnych robił WINNE .