menelopa:
Cytuj:
Czy się stoi, czy się leży 2000 się należy
Dziwny masz sposób na życie i funkcjonowanie w społeczeństwie.
Cytuj:
Teraz przynajmniej wiesz jak się mają chęci i plany do szarej prozy związaną z pracą w schierarchizowanych strukturach
Dziwnie brzmi to w Twoim poście, chłopcze!!
Ponownie zwracam Ci uwagę na sposób w jaki starasz się, niestety często nieudolnie, przekazać swoje myśli.
Ktoś postronny mógłby odnieść wrażenie, że zwierzałem się Tobie z moich planów związanych z funkcjonowaniem tej instytucji. A jest to przecież absurd,...z czym zgodzi się każdy, kto zna Ciebie choć troszkę.
Może zamiast złośliwych uwag kierowanych pod moim adresem opowiesz troszkę o swojej pracy? Może zainteresujesz tym kogoś?
Kto wie,..
A może wróć do swojego ulubionego zajęcia, polegającego na pętaniu się wokół przedstawicieli władzy, namolnym podpytywaniu o różne szczegóły dot. zgorzeleckich spraw??? Po to jedynie, by tutaj, na forum zabłysnąć,...no właśnie, czym??
Tak czy inaczej zająłbyś się czymś innym, co wprawdzie było arcyżenujące, ale miało tą jedyną zaletę, że nie zmuszało mnie do polemiki z Tobą!
Alex:
Cytuj:
Przekorny, o ile wiem jesteś pracownikiem tej instytucji (jak się mylę to mnie popraw)
Nie, nie mylisz się.
Cytuj:
Chyba, że zamiast muzeum Łużyckiego tworzy się nam filia CBA, gdzie wszystko zaczyna być tajne ?
O tworzeniu się na terenie Muzeum Łużyckiego filii CBA, tudzież podobnej instytucji nie słyszałem!!!