Cytuj:
Dziś odbyło się spotkanie.
Obecni:
- Aleksander Pitura
- Sławomir Milewicz
Czy to jeszcze jest grupa ???
dwuosobowa
Cytuj:
Ludzie kładą lagę na to, nie chce im sie nic robić. Czekają, aż ktoś coś za nich zrobi.
Jedynie robi coś (poza forum) Neandertalski i Exprorer. Ukłony w ich stronę.
Reszta to "martwe dusze"
Stwierdzam to z nieukrywaną przykrością, ale nie ma już tzw. grupy historycznej.
Pozostał jedynie pusty stolik w pubie Best, zarezerwowany dla nas w każdy piątek na godz. 18:00
moje zdanie jest takie: jak się ludzie nie potrafią ze sobą dogadywać, to robią się takie właśnie dwuosobowe grupy. Jeśli brak jest osoby, która te tandemy potrafi do kupy pozbierać, to będą nadal działały w takiej konfiguracji. Ale, czy to źle? Jeśli czasem się ze sobą kontaktują, wymieniają informacje, może trochę konkurują, coś tam robią, to sytuacja nie jest alarmująca.
Problem jest innego rodzaju. Istota sprawy, czyli to, co robią tandemy, schodzi na plan dalszy, wobec nieporozumień, chorych ambicji i paranoicznych zawiści, ale przecież w Polsce jesteśmy, więc czemu się dziwić?
Ja Ci Viper mówiłem, co z tym można zrobić, żeby wzmocnić efekt zgorzeleckiej działalności i żebyśmy się nie musieli wstydzić, jak zaprosimy kogoś z Wałbrzycha np.
No, ale sprawy personalne, to już zupełnie inna para kaloszy. Jak ludzie nie dorosną /a chyba nie/, to kaplica
Zobacz Vip, jak pięknie i zgodnie działają 'politycy' we czwartki. Co prawda, na razie wszystko jest w fazie werbalnej, ale myślę, że jeszcze pokażą na co ich stać. I nawet Aleks nie jest im w stanie przeszkodzić

Historycy, jak widać, mają jakieś obciążenia