"Nie drogi frustracie ja jedynie byłem złośliwy w stosunku do socjalistycznej duszy Piotra."
aaaa no chyba że taki prztyk

..... ale dlaczego frustrat ???

dlaczego najpierw napierd.... a nie tłumaczyć?

no chyba, że to dotyczy skrajności to popieram całkowicie (napierd...... lewaków i prawicowców)
"Jeśli używasz słów:
fisban napisał/a:
Podobnie jest z NOPem i innymi popaprańcami, którzy uzurpują sobie prawo do "jedynego prawdziwego i polskiego patriotyzmu".
... to tym samym stajesz po drugiej stronie "barykady", uzurpując automatycznie prawo do "jedynego i prawdziwego patriotyzmu" wyłącznie sobie i swojej postawie... "Jam jest prawdziwy patriota, fisban asan, a cała reszta to popaprańcy. Ze mnie przykład bierzcie, bo prawda jest po mojej stronie...".
Ot i cała polemika "patriotyczna" w wykonaniu "intelektualisty" fisbana...."
przekorny ja Cię proszę znajdź jeszcze resztki przyzwoitości i spróbuj cos napisać bez jadu w kącikach ust
Nie napisałem, że wszyscy to poparańcy tylko skrajna prawica nawołująca do oczyszcenia kraju z żydowskiego nasienia(a czy ty sprawdziłes swoje żydowskie korzenie???

), zdrajców narodu (np. współpraca z lewicową władzą lokalną kiedy sld było przy władzy ), rudych (

) itp..... lub skrajni lewacy pragnący powrotu ZSRR i wspólnej własności

. Nie jestem "milionnem" za mna nie pójdą miliony...... Tak więc nie nadaję sie na ikonę patrioty.
"Niekoniecznie to, co sobą reprezentujesz i w jaki sposób wyrażasz "jedyny prawdziwy patriotyzm" jest tym, co zdaniem innych w pełni pokrywa się z definicją patriotyzmu. PiS odmawia PO prawa do nazywania się patriotami, PO odmawia tego PiS-owi, obie te formacje negują patriotyzm w wykonaniu lewicy a ta z kolei z niedowierzaniem i oburzeniem przygląda się "patriotyzmowi" całej reszty..."
No i co to ma znaczyć...???? że znowu coś "pomyliłomysie" ? po cholerę łączysz politykę z patriotyzmem. Tak samo jak z WOŚP??? jak dla Cebie jest lepszy patriotyzm w wykonaniu NOPu to zapisz sie i obnoś się z ich legitymacja partyjną. Mnie oni wkurw.... i nie chce mi sie z nimi gadać bo to zwykłe bezmózgi, takie moje prawo. Jeśli tego chcesz prosze bardzo: uważam że cała prawa i lewa skrajna strona do DEBILE i trzeba ich leczyć z ichnimi pogladami. A na deser.......
"A może po prostu Piotr niewyraźnie podyktował?? "
No to już porażka...... mówiłem Tobie, iż nie należę do "bandy Piotra" nieważne jakiego....
nie jestem znany na mieście , nie mieszałem się do układów politycznych naszego miasta (jak niektórzy, kiedyś)..... ja tu sobie na to forum ot tak wpadnę. I powiem Ci więcej, po prostu myślałem o Tobie

pisząc to przejęzyczenie a teraz możesz mnie końmi rozrywać.......
[ Dodano: Pią Sty 20, 2012 3:26 pm ]"Ech... Proszę o coś konkretnego a dostaje coś co naprawdę można dowolnie interpretować. Ty w przytoczonym Kochanowskim widzisz opis patriotyzmu a ja przepis jak być porządnym człowiekiem...
"
A tak na dopisek czy dobry człowiek nie jest patriotą????