Dzisiaj jest 17 cze 2025, 10:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PiotrArcimowicz pisze:
nazistowskie hasło

Witam Piotrze. Jednak jak widać głupcom się zawsze kojarzy?
Proponuję Ci np. nie jadać śniadań bo zapewne naziści takowe jadali. i nie wykonuj setek innych rzeczy bo to również mogło być atutem NAZIOLI twoich braci ideowych zresztą-PAMIĘTAJ o tym bo NOP pamięta.
A tak poważnie to do dzisiaj nie znaleziono dokumentu podpisanego przez towarzysza Adolfa na temat ostatecznego rozwiązania tak ze to hasło to bardziej wytwór demoliberalnych agitatorów niz brunatnych towarzyszy.Mniejsza o to wszak jedni i drudzy do ................ się nadają.
]:->

[ Dodano: Pią Sty 13, 2012 4:53 pm ]
PiotrArcimowicz pisze:
A dlaczego by nie ? Absurdalne ? Niekoniecznie. Ludzie łączą politykę z wiarę, kolorem skóry, seksualnością i pewnie setką innych rzeczy - to czemu nie z gustami muzycznymi?

To takie dziwne? Może nie logiczne?
PiotrArcimowicz pisze:
Niech sobie Cichy z komunizmem walczy

Dzięki o panie za pozwolenie.

[ Dodano: Pią Sty 13, 2012 4:56 pm ]
PiotrArcimowicz pisze:
tylko niech środki do tej walki miarkuje...

A to już nie Twój problem CICHY jest dorosły i za swoje czyny odpowiada.
A czerwonego to skutecznie tylko ogniem i żelazem można wytępić. Co pokazał Franco i Pinochet np.

[ Dodano: Pią Sty 13, 2012 4:58 pm ]
Paktowanie z nimi kończy się tak jak wczoraj. Jedynym skazanym w procesie został Adam Słomka-paranoja.

[ Dodano: Pią Sty 13, 2012 6:24 pm ]
Piotruś tak dla przypomnienia znana postać w roli Twojego towarzysza ideowego
http://www.youtube.com/watch?v=4Z-grJSl6fM
A tutaj inni towarzysze walki.
http://www.youtube.com/watch?v=XXs4oVrz ... ture=share
TWOJEJ walki.
POZDRAWIAM

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Witam Piotrze. Jednak jak widać głupcom się zawsze kojarzy?

Witaj Cichy. Ja wiesz dziecko internetu jestem. Jak nie wiem, albo targają mną wątpliwości to się google pytam : klik klik I tak jakoś, wychodzi że do nazistowskiego "ostatecznego rozwiązania" wszystkie drogi prowadzą. Jak będziesz rozważał ten fenomen, to pewnie szybko odkryjesz, że współtwórca oprogramowania to potomek raz że Żydów, dwa że rosyjskich Żydów i łatwo sobie żydowskim spiskiem wszystko wytłumaczysz.

CICHY pisze:
Proponuję Ci np. nie jadać śniadań bo zapewne naziści takowe jadali. i nie wykonuj setek innych rzeczy bo to również mogło być atutem NAZIOLI twoich braci ideowych zresztą-PAMIĘTAJ o tym bo NOP pamięta.

NOP pamięta ? Rozwiń myśl, bo to intrygujące jest.

CICHY pisze:
A tak poważnie to do dzisiaj nie znaleziono dokumentu podpisanego przez towarzysza Adolfa na temat ostatecznego rozwiązania tak ze to hasło to bardziej wytwór demoliberalnych agitatorów niz brunatnych towarzyszy.Mniejsza o to wszak jedni i drudzy do ................ się nadają.

No cóż papierów nie ma, paru milionów Żydów też nie ma.... Czyli nic się nie stało... na tyfus jak odkryła pani ginekolog powymierali...

CICHY pisze:
Dzięki o panie za pozwolenie.

Ależ proszę bardzo.

CICHY pisze:
A czerwonego to skutecznie tylko ogniem i żelazem można wytępić. Co pokazał Franco i Pinochet np.

Ciekawe. Mam wrażenie, że tak samo myśleli komuniści posyłając na śmierć swoich przeciwników. Ale co tam - ważne by nasza naszość była bardziej nasza niż wasza waszość*
A Franco i Pinochet byli dyktatorami i mordercami, ale pewnie krew na ich rękach dasz radę jakoś usprawiedliwić. Może, jak zwykle - "nie udało się znaleźć podpisanego dokumentu"....

CICHY pisze:
Paktowanie z nimi kończy się tak jak wczoraj. Jedynym skazanym w procesie został Adam Słomka-paranoja.

I tu się z Toba zgodzę. Na sali była obecna paranoja :)

A co do współczesnego państwa żydowskiego to powinieneś być pełen podziwu- wszak udało im się stworzyć państwo narodowe, które wyrównuje z podłogą wszystko co temu narodowi zagraża. Prawie ideał...

* podpieram się klasykiem oczywiście

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PiotrArcimowicz pisze:
NOP pamięta ? Rozwiń myśl, bo to intrygujące jest.

Cóż w tym intrygującego?
Wasze pochodzenie tzn.towarzyszy brunatnych i towarzyszy czerwonych z jednego pnia wychodzi.I tylko o tym NOP pamieta.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Wy tak o tym Holokauście, Żydach to pozwolę sobie na lekki OT - ciekawa lektura w załączeniu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Waldemar Łysiak to jeden z niewielu obecnie publicznie prezentowanych ludzi uczciwych, patriotów i inteligentów.Zainfekowanych gw oraz tvn propagandowymi pełnymi nienawiści do wszystkiego co polskie,rodzinne,honorowe oburza ,wzbudza w nich agresję.Niestety myslenie samodzielne wielu powyższym kojarzy się z b"u"lem;-),a patriotyzm jest dla nich niemodnym wprost wrogim trendem...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

ambiwalentnyTylko patrzeć jak przykleją Ci łatkę PiS'iora. To takie nie modne ten patriotyzm. Teraz zastąpiono go postawą obywatelską. Towarzysze(obywatele) wszystkich krajów, łączcie się!... ale to juz było... :smt028

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Wy tak o tym Holokauście, Żydach

To trochę nie na temat ale też mały kamyczek...-POLECAM.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
To takie nie modne ten patriotyzm.

Czyli co ? Tak z ciekawości się pytam, co rozumiesz pod pojęciem patriotyzm, a szczególnie pod jego polską odmianą....

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PiotrArcimowicz pisze:
co rozumiesz pod pojęciem patriotyzm, a szczególnie pod jego polską odmianą....

"Komu dowcipu równo z wymową dostaje,
Niech szczepi miedzy ludźmi dobre obyczaje;
Niechaj czyni porządek, rozterkom zabiega,
Praw ojczystych i pięknej swobody przestrzega."
Jan Kochanowski - wiersz "O dobrej sławie"
;)
Teraz Ty coś od Ernesto Che Guevary :P

Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:48 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
PiotrArcimowicz pisze:
co rozumiesz pod pojęciem patriotyzm, a szczególnie pod jego polską odmianą....

"Komu dowcipu równo z wymową dostaje,
Niech szczepi miedzy ludźmi dobre obyczaje;
Niechaj czyni porządek, rozterkom zabiega,
Praw ojczystych i pięknej swobody przestrzega."
Jan Kochanowski - wiersz "O dobrej sławie"
;)

E chyba nie zrozumiałeś co poeta miał na myśli :) klik klik No ale cóż to poezja :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dr.Dre tutaj zacytuje naszego lokalnego klasyka " przekornego" - Czytaj ze zrozumieniem:

Komu dowcipu równo z wymową dostaje,
Niech szczepi miedzy ludźmi dobre obyczaje

Najpierw koncept i dowcip a nie zwykły paszkwil. Chcąc porównać Kochanowskiego do Che Guevary uraziłeś mój patriotyzm i nie wykazałeś się walorami o których mówi nasz ulubiony bajkopisarz ;-). Podobnie jest z NOPem i innymi popaprańcami, którzy uzurpują sobie prawo do "jedynego prawdziwego i polskiego patriotyzmu". Przypomnę Tobie, że ludzi od pracy organicznej z Wielkopolski, w zaborze rosyjskim traktowano jak zdrajców..... a to oni zrobili powstanie, które jako jedyne wyszło..... Tak więc polski patriotyzm nie polega na głupich porównaniach i licytacjach, kto jest bardziej polski. Jestem Polakiem i jestem z tego dumny, postępuje tak aby moje działanie było dobre dla mojego kraju i to jest dla mnie patriotyzm a ludzie w stylu Cichego tylko dewaluują jego znaczenie ....

[ Dodano: Pią Sty 20, 2012 2:08 pm ]
oczywiście przejęzyczenie ]:-> nie bajkopisarz a fraszkopisarz to tak z emocji ........ :smt021

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PiotrArcimowicz pisze:
E chyba nie zrozumiałeś co poeta miał na myśli klik klik No ale cóż to poezja
tak to juz jest jak się czytało streszczenia, a nie treść samej lektury. Nie zrozumiałeś, a raczej nie chcesz.
fisban pisze:
Chcąc porównać Kochanowskiego do Che Guevary uraziłeś mój patriotyzm i nie wykazałeś się walorami o których mówi nasz ulubiony bajkopisarz
Nie drogi frustracie ja jedynie byłem złośliwy w stosunku do socjalistycznej duszy Piotra. Nie rozumiesz Twój problem :smt058. Kochanowski właśnie o tej pracy organicznej pisał ,że nie tylko liczą sie ofiary, zrywy typowo polskie, na hura! lecz właśnie praca, talenty. Więc nie wiem dlaczego "sapiesz".
fisban pisze:
Tak więc polski patriotyzm nie polega na głupich porównaniach i licytacjach, kto jest bardziej polski. Jestem Polakiem i jestem z tego dumny, postępuje tak aby moje działanie było dobre dla mojego kraju i to jest dla mnie patriotyzm a ludzie w stylu Cichego tylko dewaluują jego znaczenie ....

Pełna zgoda. Ale oczywiście najpierw napierd... potem pytać kto jest winien. Jeszcze tylko żeby elyty polityczne, opiniotwórcze przestały pływać „żabka dosiębierną” i nie zapominali o: „Jestem Polakiem i jestem z tego dumny, postępuje tak aby moje działanie było dobre dla mojego kraju” to będzie idealnie. :roll:

Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 14:20 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
oczywiście przejęzyczenie ]:-> nie bajkopisarz a fraszkopisarz to tak z emocji ........ :smt021

A może po prostu Piotr niewyraźnie podyktował?? :lol:

fisban pisze:
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny, postępuje tak aby moje działanie było dobre dla mojego kraju i to jest dla mnie patriotyzm a ludzie w stylu Cichego tylko dewaluują jego znaczenie ....

Niekoniecznie to, co sobą reprezentujesz i w jaki sposób wyrażasz "jedyny prawdziwy patriotyzm" jest tym, co zdaniem innych w pełni pokrywa się z definicją patriotyzmu. PiS odmawia PO prawa do nazywania się patriotami, PO odmawia tego PiS-owi, obie te formacje negują patriotyzm w wykonaniu lewicy a ta z kolei z niedowierzaniem i oburzeniem przygląda się "patriotyzmowi" całej reszty...

Jeśli używasz słów:

fisban pisze:
Podobnie jest z NOPem i innymi popaprańcami, którzy uzurpują sobie prawo do "jedynego prawdziwego i polskiego patriotyzmu".

... to tym samym stajesz po drugiej stronie "barykady", uzurpując automatycznie prawo do "jedynego i prawdziwego patriotyzmu" wyłącznie sobie i swojej postawie... "Jam jest prawdziwy patriota, fisban asan, a cała reszta to popaprańcy. Ze mnie przykład bierzcie, bo prawda jest po mojej stronie...".
Ot i cała polemika "patriotyczna" w wykonaniu "intelektualisty" fisbana.... :smt058

Nie sądzę, żebyś był w stanie to zrozumieć, zapytaj więc Piotra, on Ci być może podpowie, co "przekorny ma na myśli"... :lol:

Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 14:39 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

dr. dre pisze:
Nie zrozumiałeś, a raczej nie chcesz.

Ech... Proszę o coś konkretnego a dostaje coś co naprawdę można dowolnie interpretować. Ty w przytoczonym Kochanowskim widzisz opis patriotyzmu a ja przepis jak być porządnym człowiekiem...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

"Nie drogi frustracie ja jedynie byłem złośliwy w stosunku do socjalistycznej duszy Piotra."

aaaa no chyba że taki prztyk :smt044 ..... ale dlaczego frustrat ??? :D dlaczego najpierw napierd.... a nie tłumaczyć? :smt030 no chyba, że to dotyczy skrajności to popieram całkowicie (napierd...... lewaków i prawicowców)

"Jeśli używasz słów:
fisban napisał/a:
Podobnie jest z NOPem i innymi popaprańcami, którzy uzurpują sobie prawo do "jedynego prawdziwego i polskiego patriotyzmu".
... to tym samym stajesz po drugiej stronie "barykady", uzurpując automatycznie prawo do "jedynego i prawdziwego patriotyzmu" wyłącznie sobie i swojej postawie... "Jam jest prawdziwy patriota, fisban asan, a cała reszta to popaprańcy. Ze mnie przykład bierzcie, bo prawda jest po mojej stronie...".
Ot i cała polemika "patriotyczna" w wykonaniu "intelektualisty" fisbana...."

przekorny ja Cię proszę znajdź jeszcze resztki przyzwoitości i spróbuj cos napisać bez jadu w kącikach ust ]:->
Nie napisałem, że wszyscy to poparańcy tylko skrajna prawica nawołująca do oczyszcenia kraju z żydowskiego nasienia(a czy ty sprawdziłes swoje żydowskie korzenie??? :P ), zdrajców narodu (np. współpraca z lewicową władzą lokalną kiedy sld było przy władzy ), rudych ( :smt044 ) itp..... lub skrajni lewacy pragnący powrotu ZSRR i wspólnej własności :smt021 . Nie jestem "milionnem" za mna nie pójdą miliony...... Tak więc nie nadaję sie na ikonę patrioty.

"Niekoniecznie to, co sobą reprezentujesz i w jaki sposób wyrażasz "jedyny prawdziwy patriotyzm" jest tym, co zdaniem innych w pełni pokrywa się z definicją patriotyzmu. PiS odmawia PO prawa do nazywania się patriotami, PO odmawia tego PiS-owi, obie te formacje negują patriotyzm w wykonaniu lewicy a ta z kolei z niedowierzaniem i oburzeniem przygląda się "patriotyzmowi" całej reszty..."

No i co to ma znaczyć...???? że znowu coś "pomyliłomysie" ? po cholerę łączysz politykę z patriotyzmem. Tak samo jak z WOŚP??? jak dla Cebie jest lepszy patriotyzm w wykonaniu NOPu to zapisz sie i obnoś się z ich legitymacja partyjną. Mnie oni wkurw.... i nie chce mi sie z nimi gadać bo to zwykłe bezmózgi, takie moje prawo. Jeśli tego chcesz prosze bardzo: uważam że cała prawa i lewa skrajna strona do DEBILE i trzeba ich leczyć z ichnimi pogladami. A na deser.......

"A może po prostu Piotr niewyraźnie podyktował?? "

No to już porażka...... mówiłem Tobie, iż nie należę do "bandy Piotra" nieważne jakiego....
nie jestem znany na mieście , nie mieszałem się do układów politycznych naszego miasta (jak niektórzy, kiedyś)..... ja tu sobie na to forum ot tak wpadnę. I powiem Ci więcej, po prostu myślałem o Tobie :smt050 pisząc to przejęzyczenie a teraz możesz mnie końmi rozrywać....... :smt023

[ Dodano: Pią Sty 20, 2012 3:26 pm ]
"Ech... Proszę o coś konkretnego a dostaje coś co naprawdę można dowolnie interpretować. Ty w przytoczonym Kochanowskim widzisz opis patriotyzmu a ja przepis jak być porządnym człowiekiem...
"

A tak na dopisek czy dobry człowiek nie jest patriotą????

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.