Przede wszystkom moderator powinien przestawać zabraniać ludziom używania kolorowych i powiększonych trzcionek.Czytałem dzisiaj tamtejsze wypowiedzi i uśmiałem się z tych, sorry za określenie"wieśniackich" uwag pod tekstem piszacego, od moderatora, aby używał tylko domyślnej trzcionki i w czarnym kolorze.Poza tym, mają coś takiego jak pochwały i ostrzeżenia.Z tych pochwał to też się pośmiałem bo wystawia je moderator.Ty Aleksy nie wpadłeś na takie genialne pomysły.Może też byś nam pozabraniał używania kolorków i pogrubień.Poczujemy się jak w szkole podstawowej
Ja poprosze od razu pochwałę za ten post!
A tak poza tym to pieknie sie rozkręcili w tematyce społecznej i w dziale władza w tak krótkim czasie.Wyglada na to że pękł wreszcie nadmuchany negatywnymi emocjami do władzy balon. Mają też fajnie podkrecajacą te forum chyba kobietę ps.Alla.Pewnie z ich załogi.
Tylko żeby prowadzacy to forum załatwili sobie status prasy i mogli robić wywiady np. z tym ich burmistrzem,bo z tego co widać nasza władza to pryszcz w porównaniu do tej ze Lwówka.Tam rządzi SLD i robią przekręty jak im sie podoba.
Ktoś tam opisuje w sposób oględny jak to w kampanii wyborczej SLD i burmistrza, ktoś zwiazany ze służba zdowia wyciągnął karty chorych,pewnie z rejestracji i wpisywał sie tych ludzi na te listy.Temat pewnie ciężko teraz udowodnić u nich , ale pamiętam jak tego typu afer w SLD przed wyborami było w kraju mnóstwo,jak plaga.We Lwówku pewnie też było to bardzo możliwe.
I dobrze,niech dokopią tej czerwonej zarazie
Pozdrawiam