Dr. Dre pisze:
KeMoT^^ pisze:
Wszystko w linku zbierać tyłki kto może i na halę.
No dobra -
a co jeśli przyjedzie kilkanaście osób spoza KK( w co nie wierze bo akcję trzeba by rozgłośnić dużo szerzej ) ale powiedzmy że przyjdzie. Będzie wesoło, głośny doping, może nawet jakieś piwko po meczu.... i co dalej? Wprowadzisz ich na sektor KK w meczu z Treflem? Czy może Spalik, i reszta starszyzny odda swoje KARNETY? Człowieku przerabialiśmy to rok temu, dwa lata temu...były spotkania, rozmowy i co ? Pupa zbita - bo KARNET jest święty i jego pozyskanie taniej jest najważniejsze. Nic nie zrobisz z tą hipotetyczną grupą kibiców. Tu trzeba szerszej akcji i to jeszcze w tym sezonie. Tylko że jajców Wam brak, Wam młodym. Nadzieja KK haha, tak kiedyś myślałem. Nie macie siły przebicia. Spalik czy Olo krzyknie i podwijacie ogony.

I tu się mylisz kolego

Nie zabiorę tych ludzi na sektor KK tylko jeżeli będą chcieli pójdą do Was na balkon a ja razem z nimi ... bo "zmądrzałem" w tej kwestii i zarząd nie zabroni mi nie siedzieć w sektorze. Wtedy podejrzewam jakość w sektorze spadnie do minimum i balkon będzie miał siłę przebicia ... Mi zależy tylko i wyłącznie na dopingu, a nie na karnecie. Tak jak napisałem wyżej: nie utożsamiajcie niektórych członków z KK z większością.
manzir pisze:
Pierwszą rzeczą jaką powinni zrobić to wprowadzenie zakazu używania trąbek !!!
O tak

najważniejsza zasada, o którą walczę od dawna!!! Są też w KK ludzie, którzy zrobią z chęcią dokładnie to samo co ja i KK w obecnym stanie nie wytrzyma długo.