Dzisiaj jest 17 cze 2025, 21:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Chodza sluchy na miescie ze obecny zarzad KK jakby to napisac dosadnie...

NIE MA KASY!!!

Papiery zostaly zabrane i beda sprawdzone przez Komisje Rewizyjna Klubu Kibica

Niektore, zaznaczam niektore osoby z zarzadu... wraz z osobami towarzyszacymi za kase z KK funduja sobie wyjazdy na mecze, prowiant (wraz z alkoholem) oraz UWAGA!!! noclegii, bo nie beda wracaly tak jak pospolstwo po nocach do domu!

Ciekawe nieprawdaz?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

No to szeroko - prawdziwy klub kibica :smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator

gawiniecki.a pisze:
Niektore, zaznaczam niektore osoby z zarzadu... wraz z osobami towarzyszacymi za kase z KK funduja sobie wyjazdy na mecze, prowiant (wraz z alkoholem) oraz UWAGA!!! noclegii, bo nie beda wracaly tak jak pospolstwo po nocach do domu!

No to grubo!!!
Mam nadzieję, że to tylko plotki...jednak jeśli coś jest na rzeczy, to pupka blada na zarząd spada :smt084

Tytuł:
obserwator
obserwator

wydaje mi ze w tym dziale piszemy o KIBICACH TUROWA,wiec nie wiem jak to sie ma do kk i co ich temat robi tu i dlaczego zasmieca ten topic

Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, 18:36 przez Michu, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Michu pisze:
wydaje mi ze w tym dziale piszemy o KIBICACH TUROWA,wiec nie wiem jak to sie ma do kk i co ich temat robi tu i dlaczego zasmieca ten topic

rozumiem ze dla Ciebie KK to juz nie kibice? no tak masz prawo tak uwazac, szczegolnie po tym jak sie prezentuja od jakiegos czasu :smt028

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Michu pisze:

Tu masz kolego odpowiedź czego i kogo dotyczy ten dział:

aleksander pisze:
W tym temacie będą poruszane tematy dotyczące wyłącznie członków klubu kibica.

szerzej na ten temat na stronie nr 1 tego działu.
Pozdro.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Michu pisze:

Z powyzszego wniosek nasuwa sie sam, ze W KK NIE MA KIBICOW TUROWA.

Rewelka :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Cześć wszystkim!!!!

Widzę że człowieka nie ma rok w obiegu ale nic nie traci bo nie ma żadnych zmian , wojna podjazdowa wciąż trwa. :|

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

[center]link [/center]

Wszystko w linku :D zbierać tyłki kto może i na halę. W kwestii dopingu na meczach - doskonały czas na trening ...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A tak się fajnie chodziło dopingować młodych bez słuchania waszych trąbek i przepitych gardeł.
Swoją drogą ciekawe ile członków KK zaangażuję się przyjść "potrenować" ... ;)

Ps. Jest co trenować bo Zielonogórscy kibice moim zdaniem was zniszczyli.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A ty dalej swoje. Gdybyś mnie znał to byś wiedział co miałem na myśli i nie utożsamiał mnie ze zdecydowaną większością w KK. Wiedz że nie idę tam trąbić i wcinać pocorn tylko zrobić to co już dawno powinienem. I zachęcam tych którym zależy a nie tych którzy mają to wszystko w głębokim poważaniu tak jak leśne dziadki z KK. Wg mnie KK padnie niedługo szybciej niż się wydaje. Może wytrzyma do końca sezonu.

Ostatnio zmieniony 01 mar 2012, 22:12 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

KeMoT^^ pisze:
Wszystko w linku zbierać tyłki kto może i na halę.
No dobra - a co jeśli przyjedzie kilkanaście osób spoza KK ( w co nie wierze bo akcję trzeba by rozgłośnić dużo szerzej ) ale powiedzmy że przyjdzie. Będzie wesoło, głośny doping, może nawet jakieś piwko po meczu.... i co dalej? Wprowadzisz ich na sektor KK w meczu z Treflem? Czy może Spalik, i reszta starszyzny odda swoje KARNETY? Człowieku przerabialiśmy to rok temu, dwa lata temu...były spotkania, rozmowy i co ? Pupa zbita - bo KARNET jest święty i jego pozyskanie taniej jest najważniejsze. Nic nie zrobisz z tą hipotetyczną grupą kibiców. Tu trzeba szerszej akcji i to jeszcze w tym sezonie. Tylko że jajców Wam brak, Wam młodym. Nadzieja KK haha, tak kiedyś myślałem. Nie macie siły przebicia. Spalik czy Olo krzyknie i podwijacie ogony. :smt058

Ostatnio zmieniony 02 mar 2012, 8:13 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Sam z chęcią przyłączyłbym się do KK, ale nie takiego jaki jest w tym momencie bo to żenada - wszystkie te trąbki to wiecie gdzie wepchnąłbym im ... Niech młodzi próbują i się nie boją - nikt ich przecież nie pobije - chyba ... :D - czas odstawić tych ramoli, leśnych dziadków i oglądaczy na boczny tor, a najlepiej usunąć z KK - tego wszystkiego muszą doknać Ci, którym zależy na normalnym porządnym dopingu 8)
Pierwszą rzeczą jaką powinni zrobić to wprowadzenie zakazu używania trąbek !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
KeMoT^^ pisze:
Wszystko w linku zbierać tyłki kto może i na halę.
No dobra - a co jeśli przyjedzie kilkanaście osób spoza KK( w co nie wierze bo akcję trzeba by rozgłośnić dużo szerzej ) ale powiedzmy że przyjdzie. Będzie wesoło, głośny doping, może nawet jakieś piwko po meczu.... i co dalej? Wprowadzisz ich na sektor KK w meczu z Treflem? Czy może Spalik, i reszta starszyzny odda swoje KARNETY? Człowieku przerabialiśmy to rok temu, dwa lata temu...były spotkania, rozmowy i co ? Pupa zbita - bo KARNET jest święty i jego pozyskanie taniej jest najważniejsze. Nic nie zrobisz z tą hipotetyczną grupą kibiców. Tu trzeba szerszej akcji i to jeszcze w tym sezonie. Tylko że jajców Wam brak, Wam młodym. Nadzieja KK haha, tak kiedyś myślałem. Nie macie siły przebicia. Spalik czy Olo krzyknie i podwijacie ogony. :smt058

I tu się mylisz kolego :D Nie zabiorę tych ludzi na sektor KK tylko jeżeli będą chcieli pójdą do Was na balkon a ja razem z nimi ... bo "zmądrzałem" w tej kwestii i zarząd nie zabroni mi nie siedzieć w sektorze. Wtedy podejrzewam jakość w sektorze spadnie do minimum i balkon będzie miał siłę przebicia ... Mi zależy tylko i wyłącznie na dopingu, a nie na karnecie. Tak jak napisałem wyżej: nie utożsamiajcie niektórych członków z KK z większością.

manzir pisze:
Pierwszą rzeczą jaką powinni zrobić to wprowadzenie zakazu używania trąbek !!!

O tak :) najważniejsza zasada, o którą walczę od dawna!!! Są też w KK ludzie, którzy zrobią z chęcią dokładnie to samo co ja i KK w obecnym stanie nie wytrzyma długo.

Ostatnio zmieniony 02 mar 2012, 8:34 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

KeMoT^^ jeżeli nie zależy Ci na karnecie, to rzeczywiście najlepszą rzeczą jaką możesz zrobić to właśnie wziąć bęben zebrać garstkę tych prawdziwie kibicujących i przyjść na balkon, a wtedy tylko patrzeć na bezradność KK, bo na prawdę wystarczy już tej żenady.

I śpiewanie w obecnej sytuacji "Że Zielona armia ta...." jest jak najbardziej nie na miejscu. ]:->

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.