Dzisiaj jest 26 cze 2025, 19:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Popieram Cię w 100% KeMoT^^. Ja myślę że Trefl w PO może nie wytrzymać fizycznie. Pierwszą piątką za dużo nieugrają. I wierzę że nasi pokarzą jeszcze na co ich stać w tym sezonie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kubi0207 pisze:
I wierzę że nasi pokarzą jeszcze na co ich stać w tym sezonie.

Oby się to sprawdziło Kubi :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mecz ewidentnie Turowowi nie wyszedł ale i Trefl na za wiele nie pozwolił. Pod koszem dobrze odcinany był Edwards, Wysocki w ogóle nie mógł sobie poradzić z obroną Sopocian, jak do tego dodamy bardzo słabą skuteczność, brak powrotu do obrony,brak zaangażowania i woli walki to wynik mamy jaki mamy. Trzeba o tym meczu jak najszybciej zapomnieć , zresetować głowy i wierzyć, że takie baty wyjdą Turowowi na dobre. Kibicować drużynie trzeba do końca.

Hala w Zielonej Górze jest super, atmosfera na niej również, a ich KK ( może ok. 50 ) robi naprawdę świetną robotę. U nas średnia wieku w KK - 50 lat , u nich 20. Świetne nagłośnienie na hali, a publiczność nie siedzi i ziewa jak w Zgorzelcu tylko dopinguje i się bawi. Tylko brać przykład i się uczyć.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Na małe pocieszenie moja krótka opinia. Trefl już lepiej moim zdaniem grać nie może. Już w tej chwili wykorzystują swój potencjał na maksa. Turów natomiast może grać już tylko lepiej. Czasami trzeba dotknąć dna żeby się od niego odbić ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

kam_zgol pisze:
Na małe pocieszenie moja krótka opinia. Trefl już lepiej moim zdaniem grać nie może. Już w tej chwili wykorzystują swój potencjał na maksa. Turów natomiast może grać już tylko lepiej. Czasami trzeba dotknąć dna żeby się od niego odbić ;)

Łoł. Dlaczego Trefl Twoim zdaniem gra już na maksa?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:

łoł. :D bo takie mam zdanie i już 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

W Treflu przynajmniej dwóch graczy gra powyżej oczekiwań, to całkiem odwrotnie niż u nas. Sopocianie nie grają jakiejś skomplikowanej koszykówki tylko szybki atak i grę po pickach. Każdy trener wie jak ustawić obronę przeciwko treflowi ale jak się okazuję jest to dość trudne. Pierwsza piątka puzli osiągnęła już niemal najwyższy pułap, zobaczymy co pokażą rezerwy, u nas oprócz Kickerta jest 11 dobrych lub średnich graczy, nie widzę nikogo z nich kto mógłby pociągnąć zespół w playoffach.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Plotka niesie, że do Turowa Zgorzelec dołączy nowy zawodnik. Kto i na jaką pozycję – nie wiadomo.

Jest jeszcze kilku na prawdę dobrych rozgrywających. Nie oszukujmy się. Żeby cokolwiek ugrać w tym sezonie potrzeba nam lidera na pozycji klepacza, zawodnika od wszystkiego. Gustas miał uspokoić grę, wykorzystywać swoje doświadczenie i spryt na boisku , jak na razie sprawdza się bardzo przeciętnie, a jakoś średnio wierzę w jego przebudzenie na PO.

Nie wiem jak wygląda sytuacja z Gabińskim, kiedy wróci i w jakiej dyspozycji, dlatego może warto by spróbować z Karnowskim, także z myślą o przyszłym sezonie, a nawet dalej.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Michał będzie gotowy na szóstki nie wiem czy na sam początek ale będzie. Karnowski na czwórkę się nie nadaję bo będzie objeżdżany przez takich Dylewiczów, Leończyków.

Co do rozgrywającego to nie musi być first pass tylko żeby był doświadczony, z inteligencją boiskową, i dobrze bronił.

Tytuł:
rekrut
rekrut

kam_zgol pisze:
Cytuj:

łoł. :D bo takie mam zdanie i już 8)

A na pytanie masz zamiar odpowiedzieć, czy będziesz zasłaniał się subiektywnością? Bo co do tego, że masz prawo mieć swoje zdanie nie mam wątpliwości i pretensji, chciałbym jednak poznać wyznaczniki i argumenty broniące tej tezy.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
ToreyThomasPGE pisze:
.. niestety... trzeba pogodzić się z tym że Trefl zdobędzie złoto.. na to wygląda

Ja się z tym nigdy nie pogodzę dopóki się to nie stanie. Co z was za kibice? Sezon się jeszcze nie skończył !!!!

Ja tylko subiektywnie oceniam sytuacje.. to tak jak bym był kibicem nysy i gadał że wygra z Barceloną... bez sensu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Z tym porównaniem to jednak przesadziłeś ... ]:->

[ Dodano: Nie Lut 19, 2012 9:12 pm ]
Entor pisze:
Michał będzie gotowy na szóstki nie wiem czy na sam początek ale będzie.

Tak mówią, pytanie tylko w jakiej dyspozycji ?!

Entor pisze:
Karnowski na czwórkę się nie nadaję bo będzie objeżdżany przez takich Dylewiczów, Leończyków.

Pisząc o Karnowskim miałem na myśli bardziej inwestowanie w przyszłość, a przy okazji ewentualne zapełnienie luki za Gabińskiego.

Entor pisze:
Co do rozgrywającego to nie musi być first pass tylko żeby był doświadczony, z inteligencją boiskową, i dobrze bronił.

Jeżeli mamy pokonać Trefl , to moim zdaniem first pass jest potrzebny, tym bardziej że zbliża się koniec sezonu, dlatego też koszty niższe i myślę że stać nas na takiego lidera.

Prokom słaby, Trefl w zasięgu ręki ... Jak nie teraz to kiedy ?!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:

jak nie teraz to kiedy... ile lat z rzedu powtarzane jest to pytanie?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Cytuj:
Pisząc o Karnowskim miałem na myśli bardziej inwestowanie w przyszłość, a przy okazji ewentualne zapełnienie luki za Gabińskiego.

Karnowski będzie się wybierał za ocean, nie ma co trzymać chłopaka w naszej słabej PLK.

Co do rozgrywającego to potrzebny lider ale nie typowy first pass tylko coś na kształt Koszara/Hodgea.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Blair pisze:
Cytuj:

jak nie teraz to kiedy... ile lat z rzedu powtarzane jest to pytanie?[/quote
ja bym powiedzial nie... ile lat... tylko jak dlugo
praidlowa odpowiedz DLUGO NAWET BARDZO DLUGO
jesli nie bedzie odpowiednich ludzi i zaplecza o kasie nie wspomne zawsze czegos zabraknie przyslowiowej kropki nad i
pisanie ze prokom jest slaby trefl w zasiegu reki czarni do ogrania no coz zacznijmy realnie myslec czy ten zespol czy to miasto zasluguje na mistrza
chyba zeby tylko mozna bylo sie pochwalic rodzinie zamiast narzekac na zawodnikow zapytajmy siebie szanowni kibice comy jako kibice zrobilismy zeby bylo jak na mistrzow przystalo z kultura i bez wzajemnych animozji

Ostatnio zmieniony 20 lut 2012, 10:59 przez marcinp007, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.