Dzisiaj jest 18 cze 2025, 0:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
jakość w sektorze spadnie do minimum

Masz wysokie mniemanie o sobie?Nie zapomnij o zaproszeniu na balkon leśnych dziadków z twojej famili (którzy dokładnie wiesz jak kibicują!).Co do zarządu mylisz się.Będąc w KK masz swoje obowiązki(dotyczy to wszystkich którzy uciekli z sektora a są członkami KK).

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Pełne poparcie Kemocie. Obowiązek obowiązkiem, a sprawiedliwość i tak musi być po naszej stronie …. Po stronie kibiców. ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

To ile Was bylon atym balkonie na ostatnim meczu 4 moze 5. A ty Kemot faktycznie troche przesadzasz. Przypomnij sobie akcej odwrocenie sie na meczu z aseco. Dobrze wiesz kto mial najwieksze objekcje mimo to ze sie starales. A trabki na sektor sami mozemy zakazac. A druga sprawa ze na tym forum caly czas narzekaja ci sami ludzie tj ta 4 z balkonu+Hatamatk. NUDA. Wasz balkon dziala juz ok roku a ludzi ilu przybylo ? CALY C... Powodzenia chlopaki po rozpadzie KK. Mnie to juz tez nie bawi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

djjaguar05 pisze:
To ile Was bylon atym balkonie na ostatnim meczu 4 moze 5. A ty Kemot faktycznie troche przesadzasz. Przypomnij sobie akcej odwrocenie sie na meczu z aseco. Dobrze wiesz kto mial najwieksze objekcje mimo to ze sie starales. A trabki na sektor sami mozemy zakazac. A druga sprawa ze na tym forum caly czas narzekaja ci sami ludzie tj ta 4 z balkonu+Hatamatk. NUDA. Wasz balkon dziala juz ok roku a ludzi ilu przybylo ? CALY C... Powodzenia chlopaki po rozpadzie KK. Mnie to juz tez nie bawi.

oby slowa staly sie czynem!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

a wtedy zapadnie cisza.
kiedyś to przerabialiśmy jak KK w ramach protestu nie dopingował w I kwarcie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ja pier..dzielę. Nie było mnie tu dość długo. Czytam i oczom nie wierzę co tu się dzieje. Przecież nie tak dawno wielu z Was wieszało psy na grengo, a dzisiaj bez niego dzieje się w KK jeszcze gorzej niż z nim. On żarł się z Tomczanem i jego przy...sami, których już w KK dzisiaj nie ma, a Wy zaczynacie się już żreć między sobą. To nie wróży niczego dobrego, bo dobre już kiedyś było (za czasów dwóch pierwszych prezesów w KK), ale jak mawiają czesi "to se ne wrati". Pamiętam czasy kiedy to sponsorzy niemal sami wchodzili do KK z kasą, a dzisiaj trudno tę kasę wyprosić. Pamiętam jak brakowało autobusów na wyjazd a nie ludzi jak to ma miejsce dzisiaj, mimo że wtedy wyjazd kosztował średnio 50-80 zł za osobę. Często zarząd KK wykreślał ludzi, bo nie było miejsca w autobusach. Pamiętam jak Świstak brał za wejście na listę wyjazdową. Wiele pamiętam dobrego z tamtych czasów. Np. Mistrzostwo Polski w dopingu zdobyte przez nas w Pruszkowie na Meczu Gwiazd i dostrzegam również powolny ale skuteczny upadek KK - niestety. Z dobrze prosperującej organizacji zlew, palacz i alkoholik zrobili "DNO" i odbudowanie tego co było, niestety staje się już być nierealne. No i te trąbki - żenada na cały kraj. Władze KKS Turów powinny tego zabronić!!!

Ostatnio zmieniony 02 mar 2012, 21:15 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Co za bagno na tym forum robicie. To drużyna was już nie interesuje? Wstyd !
Zaczyna się teraz najważniejszy etap gry , a wy cyrk odstawiacie.
Niedługo na forum nikt nie będzie zaglądał. Więc weźcie się za solidne kibicowanie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

halcia, bardzo trudno się z Tobą nie zgodzić. Masz 1000% racji - weźcie się w końcu za solidne kibicowanie.

Moja propozycja na wyjście z tej trudnej sytuacji jest taka aby KS Turów zrezygnował z karnetów dla KK i powrócił do biletów, co pozwoli na zasiadanie w tym sektorze tym, którzy chcą dopingować, a nie tym którzy chcą tam po prostu być.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
A ty Kemot faktycznie troche przesadzasz. Przypomnij sobie akcej odwrocenie sie na meczu z aseco. Dobrze wiesz kto mial najwieksze objekcje mimo to ze sie starales.

Dobrze wiem, że to moja rodzina, ale w tej kwestii nie ma to żadnego znaczenia. Albo jesteśmy wszyscy razem, albo trzeba zrobić jakiś krok by stworzyć tą jedność. I taki zamierzam wykonać odsuwając się od leśnych dziadków i spróbować wesprzeć ludzi którzy uważają to co ja.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
weźcie się w końcu za solidne kibicowanie

Następny co wszystko robi najlepiej. TYLKO KRYTYKA KONSTRUKTYWNA tak to ujął twój guru???
Kemot ten ruch powinieneś zrobić już dawno(bez ciebie będzie tylko lepiej).

Ostatnio zmieniony 03 mar 2012, 11:53 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Teraz ja, wracaj skąd przyszedłeś panie wszystkowiedzący. Twoja wiedza jest tak samo obszerna jak ilość postów. Przestań w końcu wszystkim przypinać łatki, bo sam najwidoczniej dawno nie stałeś przed lustrem. Tutaj każdy ma prawo do "wyrażania" swoich opinii, a nie do "obrażania" innych. Znam wielu, którzy tak jak ty są odważni zza monitora, a w realu smarki im wiszą u nosa i chowają się w bramie z papierosem. Przestań zachowywać się jak dziecko neostrady. Co do mojego guru, jak to ująłeś, to gó.wno ci do tego.
Teraz ja pisze:
Kemot ten ruch powinieneś zrobić już dawno(bez ciebie będzie tylko lepiej).

Komu? tobie?
Nie odpisuj, bo za płytki jesteś aby z tobą polemizować. Tak jak pisał Grengo jesteś zwyczajną gnidą i trollem, którego trzeba przestać karmić.

Apel do admina: proszę o przejrzenie wszystkich wpisów tego osobnika i zablokowanie mu dostępu do forum, bo nie robi niczego innego jak obrażanie innych użytkowników oraz wprowadzanie zamieszania w każdym wątku, którego się dotknie.

Ostatnio zmieniony 04 mar 2012, 7:53 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Tutaj każdy ma prawo do "wyrażania" swoich opinii, a nie do "obrażania" innych

Bardziej dotyczy to ciebie niż mnie.Różnica między tobą a mną jest taka że nie obrażam innych.Co boisz się konkurencji na krytykę?Ci co chcą znają mnie ty nie musisz.Przedstaw się bo raczej tego nie zrobiłeś.
Admin ma więcej konkretów do zablokowania twojego konta niż mojego.Nerwy puszczają?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Teraz ja, a w zasadzie Panie Prezesie KK :smt028 jak to jest, ze Klub Kibica jako organizacja non-profit zarabiala na sprzedazy gadzetow??? Urzad Skarbowy sciga to naruszenie prawa podatkowego z urzedu... cieeeeeekawe co obecny zarzad KK ma sobie do zarzucenia? 8)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ehm, ja przepraszam, ale jako zasłużony "piknik" KS Turów mam takie pytanie do naszych "Ultrasów" .....Długo będziecie jeszcze prać brudy na tym forum, czy zrobicie coś aby nie powtórzyła sie sytuacja z meczu z Zieloną Górą? Bo wiecie to taki troche "obciach", kiedy na meczu hala drży od dopingu kibiców przyjezdnych...... Może użyjecie najważniejszego mięśnia "mózgowego" i się dogadacie, aby cała Polska nie"łachowała" z naszego miasta... Bądź co bądź jesteście naszą wizytówką..... ale jak teraz widać na marnym papierze i do tego z wyblakłymi kolorami.....
:cry:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

fisban pisze:
jesteście naszą wizytówką..... ale jak teraz widać na marnym papierze i do tego z wyblakłymi kolorami.....

Ładnie powiedziane, ale chyba zbyt delikatnie ]:->

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.