grengo pisze:
KeMoT^^ pisze:
Inna sprawa tyczy się samego bębna. Został zdobyty przez SSZK na MPKK, więc jak to się ma że KK bez słowa 2 razy zabiera go nam z balkonu, jeżeli nie jest ich? Może został przekazany przez SSZK, jak ktoś wie, niech sprostuje.
Niestety Tomku nie masz racji. Bęben zdobyliśmy jeszcze jako KK TUR na MPKK a jako SSKZ zorganizowaliśmy kolejne Mistrzostwa Polski po tym, jak Zarząd Tomczana i spółki odmówił ich organizacji.
Dlatego prosiłem o sprostowanie, więc nie ma o czym mówić.
grengo pisze:
Faktem też jest, że siedząc u stóp KK TUR skąd robiłem zdjęcia słyszałem Was a nie ich - niestety.
Możesz bardziej mi określić kogo masz na myśli? "Was" czyli balkon?
Tomczan pisze:
Pewnie pamiętasz, jak chciałem, żebyś nauczył kilka osób rytmiki bębnienia w "piątce".(nie będę rozwijał tematu)
To nie ma nic do rzeczy. Najlepszym czasem na zgranie jest mecz, a jak do tej pory ludzie się rytmów i okrzyków nie nauczyli i nie nauczą, bo poprostu im się nie chce. Wolą trąbić
Tomczan pisze:
Pewnie pamiętasz, jak w trakcie, gdy drużynie nie szło, siadałeś pod bębnami obrażony na cały świat
Tak to widziałeś, tak to określasz. W kwestii gdy doping siadał mimo moich prób poderwania na około 150 osób odpowiadało 10. W ten sposób można tylko usiąść. Postanowiłem że więcej nie będę się zdzierał dla 10 osób. Poszedłem na przeciwko i tam jest coraz więcej osób i nikt nie odpuszcza i nie mam zamiaru wracać.