Dzisiaj jest 25 cze 2025, 0:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

REP pisze:
W przerwie mecz Jacek Winnicki prosił zawodników aby zaczęli grać jak nie dla niego to dla kibiców,którzy są z drużyną mimo,że jej nie idzie.Kikert odpowiedział, ze on nie jest tu dla kibiców tylko dla siebie w czym wtórował mu Konrad Wysocki.Moja propozycja - ciche mecze.

Ja również słyszałem o tym fakcie z wiarygodnego źródła wobec czego propozycja cichych meczy jest jak najbardziej wskazana. Może niech gwiazdorzy pokażą jak się gra za niemałą kasę, jaką otrzymują. Teraz niech to oni udowodnią, że powinno ich się dopingować. Ja osobiście mam dosyć "świętych krów". Dlaczego to zawsze MY KIBICE musimy udowadniać swoją "miłość i przywiązanie" do klubu a nie ci, którzy kroją klub na wielką kasę. Przecież to za nasze pieniądze grają więc nie rozumiem dlaczego to MY mamy ich wspierać. Uświadommy to sobie w końcu, że to oni są dla nas a nie My dla nich. Jestem za cichymi meczami w 100%.
KIBICE CZAS NA BOJKOT!!!

[ Dodano: Czw Mar 22, 2012 8:07 pm ]
I jeszcze jedno: może jak dla kangura kibice nie mają znaczenia to niech za radą Edwardsa zajmie się krykietem czy czymś takim :smt084

Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 20:04 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jajca, panie, jajca! A niech przegrywaja mecz za meczem, im predzej to towarzystwo od siedmiu bolesci rozjedzie sie do domow tym lepiej... Poprosilbym tylko o zostawienie na nastepny sezon Jankowskiego, bo z chlopaka jeszcze moze byc pozytek, a gory dolarow raczej sobie nie zawola.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Dla zdrajców Turowa przypomnę że kibicujemy klubowi Turów Zgorzelec a nie plotkom. Nawet jeśli ktoś coś powiedział w złości w sprawie o której nic nie wiemy i to pewnie wyciągnięte z kontekstu to nie znaczy że mamy przestać kibicować klubowi. Barwy czarno zielone są i będą. Kto chce dobijać ten klub i niszczyć jego wizerunek lepiej niech nie przychodzi na mecze i zostanie w domu.

Plotkary bojkotują, kibice Turowa kibicują.

Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 20:32 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Sorry, ale slabo mi sie robi jak czytam o tych wszystkich spiskach, bojkotach i innych pierdach.. :smt078

Jak sie komus nie podoba to niech nie przychodzi. Jeszcze niedawno wszyscy Slimaka na rekach nosili, a dzis, gdy cos nie gra to butem go..?

Owszem, mi tez smierdzi cala ta reprezentacja kobiet i osobiscie rowniez nie moge wykluczyc ze to wlasnie przyczynilo sie do spadku formy druzyny - fakt jest jednak taki ze wszyscy g***o wiemy o tym co tak naprawde sie dzieje.

Nawet jesli jest prawda to co powiedzial DK czy KW to co z reszta chlopakow? Ich tez olac i wygwizdac? Takie podejscie czy skreslanie tej druzyny w tym momencie to ostatnia rzecz pod ktora sie podpisze.

Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 20:46 przez zawis, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Dr. Dre pisze:

Plotkary bojkotują, kibice Turowa kibicują.

Pierw się dowiedz dokładnie, z dobrych źródeł, a dopiero pisz, że to plotki. Ściągnij klapki, bo miłość do tej drużyny przysłania ci coś takiego jak OBIEKTYWIZM.
Po drugie. Jeśli nie masz informacji, to po prostu nie wprowadzaj innych w błąd, że to są plotki.

zawis - Ty tak samo.

To nie są żadne plotki. Brak Edwards przypadek? Przeczytajcie moje ostatnie zdanie, w ostatnim poście.
Nie zamierzam nikogo przekonywać.
@Jan.Leszek - Prócz Kickerta, wtórował mu KW#10. Tyle, że oni mają po części racje. To jest ich praca po prostu.

Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 20:52 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Panie i Panowie... luzy rajtuzy z tym bojkotowaniem Turowiaków...

Irytująca seria przegranych, a więc i negatywne ciśnienie zżera ekipę... grunt aby oczyścić atmosferę, w miarę szybko zaklimatyzować świeżaków, odczarwać demony "Space Jam" i powalczyć do końca...

AVE TURÓW!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Pierw się dowiedz dokładnie, z dobrych źródeł, a dopiero pisz, że to plotki. Ściągnij klapki, bo miłość do tej drużyny przysłania ci coś takiego jak OBIEKTYWIZM.
Po drugie. Jeśli nie masz informacji, to po prostu nie wprowadzaj innych w błąd, że to są plotki.

zawis - Ty tak samo.

Ja nie potrzebuje zadnych PEWNYCH zrodel zeby miec swoja opinie o druzynie ktorej kibicuje i wyrazac ja na tym forum.

Jesli Ty swoj obiektywizm opierasz o informacje z "pewnej reki" to Twoja sprawa. Nie bardzo wiem czym niby wprowadzam "innych" w blad? Podjudzajac do bojkotu wypisujac takie rzeczy wydaje mi sie ze probujesz robic to wlasnie Ty.

Szkoda, ze Tobie brakuje tej jak to piszesz "milosci" do zespolu, bo moze zastanowil bys sie 2 razy zanim cos napiszesz..

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Możecie tu wszyscy pierd..ić o bojkotowaniu i braku dopingu, ale i tak Ja i większość kibiców(bynajmniej balkon) idzie na mecz aby głośno dopingować swój klub i barwy.
A Tobie PrzecPolitWSpor jak coś Ci się kur.a niepodoba to nieprzychodź na mecz i tyle.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

kubi0207 pisze:
Możecie tu wszyscy pierd..ić o bojkotowaniu i braku dopingu, ale i tak Ja i większość kibiców(bynajmniej balkon) idzie na mecz aby głośno dopingować swój klub i barwy.
A Tobie PrzecPolitWSpor jak coś Ci się kur.a niepodoba to nieprzychodź na mecz i tyle.

Dokladnie! Nie pasuje zostancie w domu! Nikt was nie ciagnie na sile...a jest duzo osob na wasze miejsce...PRAWDZIWYCH KIBICOW.

Tytuł:
gaduła
gaduła

zawis pisze:
Szkoda, ze Tobie brakuje tej jak to piszesz "milosci" do zespolu, bo moze zastanowil bys sie 2 razy zanim cos napiszesz..

Nie zamierzam kibicować komuś, jeśli ktoś ma mnie i innych kibiców w pupie. Wybacz. Błaźnijcie się dalej dopingiem dla TYCH ZAWODNIKÓW.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jak wygrywali to sam sie ''blazniles'' widac jaki kibic z ciebie...siedz w domu...

Tytuł:
gaduła
gaduła

Każdy ma prawdo do własnego zdania. Jeśli oceniasz mnie po wpisach, jakim jestem kibicem, to może już pora żebyś wtulił się w poduszkę.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PrzecPolitWSpor pisze:
Każdy ma prawdo do własnego zdania.

Poznaliśmy je i Panu już podziękowaliśmy za uwage. Delikatniej sie nie da. :smt058

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

@PrzecPolitWSpor

No widzisz, sam sobie odpowiadasz, a do tego w podpisie cytujesz Voltaire'a.

Twoim zdaniem nie warto im kibicowac. Moim warto. Tyle w temacie.

Pozdro

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

niech gada ile tylko chce jak mu to przynosi ulge.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.