Dzisiaj jest 24 cze 2025, 9:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Pierwsza kwestia anonomowego czlowieczka zaczyna mnie juz smieszyc:) Hehe ja nie nawidze klotni, jeszcze nikogo obrazliwie nie wyzwalam (serio), choc mialam wiele powodow. Jednak mysle, ze spory powinno sie rozstrzygac na zywo i w cztery oczy, bo w postach, to sobie moge nawet napisac, ze jestem Pamela:)

Acha...adoracja ze strony facetow wcale mi nie przeszkadza...wrecz przeciwnie:) kobiety lubia, gdy mezczyzna zwraca na nie uwage...Co z tego, ze facet zmienia partnerki - to jego sprawa...a popatrzcie jak kobiety sie zachowuja....niektore moje kumpele maja 1 faceta na dzien hehe...ale nie o to w tym wszystkim chodzi...TRZEBA TRZYMAC FASON....Wiecie co ja nigdy nie zwracam uwagi na to, co mowia o mnie inni ludzie, wiec olejmy to sikiem wielkim hehe:)

Madzia_zgc tez czytalam o spotkaniu 18 marca, ale watpie bym sie na nim pojawila....Mialam byc, ale po pierwsze: mialam drobny wypadek, po drugie: mam problemy z dojazdem, po trzecie: mam mase nauki i nie wiem, kiedy temu podolam, po czwarte: nie wiem co na siebie ubrac hehe........mimo wszystko jeszcze sie zastanowie, choc chcialabym, by data zostala przeniesiona na za tydzieg GDZIES NA 25. MARCA 2006r....Ech, ale wszystko zalezy od osoby organizujacej spotkanie.....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dorianno2424 - - coz to za wypadek mialas? CO takiego sie stalo? Mam tylko nadzieje,ze to nic powaznego??!! :roll:
Nie wiesh w co mash sie ubrac? :D Wiec ja Ci lekko przyblize sytuacje... na spotkaniach "miss" obowiazuja stroje blizej okreslane jako "weekendowe" czyli luzne,wygodne i...skoro zima wciaz za oknem... to cieple :)
Co do nauki, to na nia nigdy nie jest za pozno :twisted:

FOMUROWICZE!!!
Padła propozycja 25 marca :) Czyli jush mamy 18 lub 25 marca :)

Tytuł:
VIP
VIP

Rece mi opadły jak zobaczyłem co tu się dzieje i tym bardziej że moderator nie zareagował na wypowiedzi eldorado. W każdym razie za złamanie zasad Netykiety, o ktorych mowa w pkt 5 regulaminu tego forum, użytkownik został zablokowany.

Co do spraw prywatnych, przypominam, że ten temat jest o konkursie na miss i nie dotyczy spraw poza nim tzn. sprawy prywatne moje, Noemi itp. Jeżeli ktoś chce sobie podyskutować o tym jaki jestem to proszę założyć nowy temat a nie mieszać na tym.

Kasia, dzięki za uznanie, ale nie potrzebuję obrony. To jaki jestem, lub byłem jest moją prywatną sprawą i jeżeli tobie to odpowiadało, to bardzo mi miło, ale uważam, że takie sprawy powinny pozostać wyłącznie między nami. To samo dotyczy tematu o Noemi, co jest trochę nie w porządku. To co robią inni i jacy są jest ich sprawą, a ty wyciągając ten temat zaczęłaś się zachowywać tak jak eldorado.
Tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.

Sprawa 2: dzisiaj rozmawiałem z tru na ten temat i stwierdził, że zbyt rzadko wchodzi na forum, żeby móc się nim sprawnie opiekować podczas mojej nieobecnośći, w związku z tym na jego miejsce przyjdzie nowy moderator, który mam nadzieję sprawdzi się i będzie sprawował swoją funkcję tak dobrze, jak tru kiedy jeszcze przesiadywał często na forum.

sprawa 3: jeżeli chodzi o spotkanie to czy sobota 25 marca wszystkim pasuje ?

sprawa 4: Madzia, zacznij pisać po polsku przynajmiej na forum.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

No juz dobrze bede pisala jak to okresliles "po polsku" :wink:

W tym miejscu nalezy podziekowac tru za dotychczasowa prace przy forum :)
Kto w zwiazku ze zmiana bedzie nowym moderatorem :?:

25 marca(sobota) ?? hmm mi ta data odpowiada 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No niestety 25 marca mi także nie pasuje bo mam zajęcia na uczelni w ten weekend.A może zrobimy spotkanie w piątek 24?? Co wy na to??

POZDRAWIAM SERDECZNIE:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tak wiec miejmy nadzieje ze zapanuje znowu lad i porzadek :)

A co do spotkania mi nawet bardziej pasuje chyba 25 marca, bo na ten weekend być moze nie bedzie mnie w Zgorzelcu ...

Jezeli dogadamy sie co do terminu, to padnie pytanie - Gdzie ?!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam !
Ostatnio mnie tu nie bylo ale mialem duzo spraw na glowie zwiazanych z praca i firma i zmianami z nia zwiazanymi mysle ze do konca miesiaca sie powyrabiam ze wszystkim a co do miejsca to Alex ma nowe biuro... z kominkiem... :wink:

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

aleksander pisze:
sprawa 4: Madzia, zacznij pisać po polsku przynajmiej na forum.

Widzę,ze Admin to własciwy człowiek na własciwym miejscu:)
Bez wazeliny oczywiście :)

Cytuj:
No juz dobrze bede pisala jak to okresliles "po polsku"

To jush coś:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tak , Alex ma kominek :D i nawet przywiezli mu komplet wypoczynkowy :) Hm... moze sie zgodzi ...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Już po zadymi ?? To dobrze , bo coraz bardziej zaczynało mi sie to niepodobać . Niektórzy zaczeli wywlekać brudy i to publicznie i czułam sie jak w polskim sejmie ...

Alex ma prawo do swojej prywatności jak każdy z nas . A robienie sensacji z byle czego to prostactwo . Widzę , ze małoby brakowało a coponiektórzy weszli z butami do czyjegoś łóżka !

Myślę , ze przydałby sie nowy temacik :D

A 25 jak najbardziej pasuje :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ehh ale dlugo mnie nie bylo :)) mialam napisac ale zawsze cos wypadalo :)

mi nie pasuje w ogole sobota 25, ale sprobowalabym wpasc chociaz na pol godzinki :/

a chcialam sie dowiedziec co sadzicie o zdjeciach miss lutego?

ja uwazam ze sa ladne, chiociaz w nektorych momentach zbyt przerobione i przemalowane

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hm... no to 25 czy 24 ?? Jak komu bardziej pasuje ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja jestem zdecydowanie za 24 marca :) i byłoby fajnie jakby innym także pasowało.Bo po tym co widze kilka osób 25 nie może przyjść podobnie jak i ja.

POZDRAWIAM CIEPLUTKO WSZYSTKICH :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Oczywiscie, ze jestem za 24 albo za 25 marca - postaram sie przybyc i zobaczyc ta nowa sofke hehe (zarcik). A ten wypadek, to hehe, az smiac mi sie chce, gdy sobie pomysle....Z paroma osobami pisalam o tym na g-g, bo prywatnie, to nie za bardzo wypada hehe:)

Tytuł:
VIP
VIP

chciałem wszystkie dziewczyny poinformować o tym, że jeden z naszych jurorów zmienił sobie zdjęcie, więc dziewczyny !!! zapraszam na www.miss.zgorzelec.info :D

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.